Bu arada adet tarıhın nezamnKızlar bilgisi olan varsa nolur yazsın ya 2 gündür miğde bulantım baş dönmem kasık ağrım çok![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada adet tarıhın nezamnKızlar bilgisi olan varsa nolur yazsın ya 2 gündür miğde bulantım baş dönmem kasık ağrım çok![]()
1 hafta var canım dahaBu arada adet tarıhın nezamn
Âmin canım aminCnm ınsallh hamıssındır melegın senledır ınsallh allah banada nasıp eder...
Amin canım amin. Benimde bugün kasık ağrılarım var adetime 1 hfta var ama ağrılarım olunca korkuyorum herkes Yerleşme ağrısında olabilir diyo25 Ekim cumartesi ovitrelle iğnemi oldum. 19 ve 16 mm yumurtalarım var. Şimdi dua ediyorum. Korkuyorum. Umutsuzum. Rabbim bana ve benim durumumda olan herkese yardım etsin. Günler nasıl geçer böyle ...
Allah hayirlisiyla sağlıklı bir bebek versin sana cnm umutsuz olma sakin bende 13 ekimde oldum yarin kan vercem hayırlısı bakalım25 Ekim cumartesi ovitrelle iğnemi oldum. 19 ve 16 mm yumurtalarım var. Şimdi dua ediyorum. Korkuyorum. Umutsuzum. Rabbim bana ve benim durumumda olan herkese yardım etsin. Günler nasıl geçer böyle ...
cıddımısın ya ınsallah güezl haberler verırsın canım mutlaka haber verİmşallah canım inşallah. Bende hastanedeyim Cumartesi tahlilim biraz yüksek çıktı bugün tekrar yapıldı sonuç bekliyorum
Veririm tabi canım son dakikalar ölücrm heyecandan yokmuş gibime geliyocıddımısın ya ınsallah güezl haberler verırsın canım mutlaka haber ver
Inşallah canım kısmet bakalım karnım davul gibi bilmiyorum bakalım Hakkımızda hayırlısıdur yapma heyecan ınsallah vardır güzel düsün...olmasada ıçın rahatlamıs olacak bu belırtı su belırtı yapmıcan...ınsallah hayırlı haber verırsın.
20 dksı varne zaman açıklanacakmıs
artık 10 dk :)20 dksı var
Çıkmıyo bi türlü ya Kafayı yiycem her ne kadar yok dedemde insanın içi bi acayip oluyo daha günümede varartık 10 dk :)