Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
İğneyi vurduğun gün ve sonrasında 3 gün mutlaka ilişkiye gir

dr. bugün ve yarın olmasın, pazar ve salı dedi. yani iğneyi yarın vurulucam ertesi gün istedi. en son dün akşamdı. bu ay dr lafı dinleyeyim diyorum ama

Yazdım canım bu ay olmazsa kı buyuk ıhtımal yakında gelecem sanırım oraya... Bosa oyalanmak ıstemıyorum.sende nasıl tedavk uyguladılar canımm

Yazdım canım bu ay olmazsa kı buyuk ıhtımal yakında gelecem sanırım oraya... Bosa oyalanmak ıstemıyorum.sende nasıl tedavk uyguladılar canımm

Bana da öyle dedi Dr ilk iğneme bir gün sonra yaptım o ay bebeğim tutmadı ikincide iğne Günü'de yaptım tuttu

Buay hemen verır mıkı gene ılac tedavısı.. Igne yaparsa bende oyle yapayım

Arkadasim bende evde test yaptigimda cikmamisti 14.gün kan testinde cikti senin kacinci gün bilmiyorum ama bende oyle olmustu hatta cok sinir olmustum hirsimdan butun evi temizlemistim..
Merhaba canim evde test yapriginca çıkmadiginda iğneden sonra ki kacinci gundu

11. veya 12.gündü sanirim..
Anladim canim benim de 11. Gunum du bugun test yaptım evde hafif dağınık cok cok acik bi pembe 2. Çizgi vardi inşallah test te sorun yoktur da hamissindir bende

Canım bende bombos ufak cızgı yok sende varsa neguzel ınsallah hamıssındır. Allah hepımıze nasıp etsın dua edın banada lutfennnnnnnn

Canım bende bombos ufak cızgı yok sende varsa neguzel ınsallah hamıssındır. Allah hepımıze nasıp etsın dua edın banada lutfennnnnnnn
Canim bende cok cok silik acik pembe ikinci çizgi cikmisti inşallah test bozuk değildir bide o pembelik koyulasir rabbim hayirlisiyla versin inşallah evde test yapmicam artik 14. Gun hastaneye gitcem bakalım o arada beyaz ve sivi bi akintim var hic bu kadar olmazdi igneyi de olk kez kullandim umarım ondan kaynaklanmiyodur

hayallergercekolsa canim benimde ayni akintidan olmustu halada devam esiyor ama ben crinone jel kullaniyodum o zannediyodum ama gebeliktenmiş umutlandırmak istemem seni ama İNŞALLAH hamilesindir canim..
Aayy gerçekten mi valla cok sevindim ya normal de adetime yakin gelirde daha kati ve daha az bu sivi ve beyaz herhangi bi yapışkanligi falanda yok öylemiydi seninde

Cnm cızgı bıraz varsa umut oluyooo ınsallah hamıssındır

Iyi akşamlar bayanlar. Benimde bir sorum var geçen Perşembe çatlatma iğnesi vurdurdum. Sağda 17mm,26mm,27mm,28mm 4 adet yumurtam vardı. Bugün 10.cu günüm idrar testinde 2 ci çizgi hafif silik çıktı kan testi yaptırdım bhcg:7.11 çıktı sizce nedir?

Kızlar bilgisi olan varsa nolur yazsın ya 2 gündür miğde bulantım baş dönmem kasık ağrım çok

Canim hamilesin degerin dusuk cikmis cunku bebisin daha cok yeni 1 hafta sonra yap baya yükselmiş çıkacaktır hayirli olsun inşallah

Cnm doktor asılamadan 15 gun sonra sonuc bellı olur dedı ama bılmıyofum tabı. Insallah hamıssındr ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…