İğneyi vurduğun gün ve sonrasında 3 gün mutlaka ilişkiye gir
Bana gırdırmedı o kor olası doktorrrrrrrr. Asılama olcagı ıcınmı scaba
Yazdım canım bu ay olmazsa kı buyuk ıhtımal yakında gelecem sanırım oraya... Bosa oyalanmak ıstemıyorum.sende nasıl tedavk uyguladılar canımm
Merhaba canim evde test yapriginca çıkmadiginda iğneden sonra ki kacinci gunduArkadasim bende evde test yaptigimda cikmamisti 14.gün kan testinde cikti senin kacinci gün bilmiyorum ama bende oyle olmustu hatta cok sinir olmustum hirsimdan butun evi temizlemistim..
Merhaba canim evde test yapriginca çıkmadiginda iğneden sonra ki kacinci gundu
Anladim canim benim de 11. Gunum du bugun test yaptım evde hafif dağınık cok cok acik bi pembe 2. Çizgi vardi inşallah test te sorun yoktur da hamissindir bende11. veya 12.gündü sanirim..
Anladim canim benim de 11. Gunum du bugun test yaptım evde hafif dağınık cok cok acik bi pembe 2. Çizgi vardi inşallah test te sorun yoktur da hamissindir bende
Asılamadan 14.gın canım adet gunumde pazartesı.Merhaba canim evde test yapriginca çıkmadiginda iğneden sonra ki kacinci gundu
Canim bende cok cok silik acik pembe ikinci çizgi cikmisti inşallah test bozuk değildir bide o pembelik koyulasirCanım bende bombos ufak cızgı yoksende varsa neguzel ınsallah hamıssındır. Allah hepımıze nasıp etsın dua edın banada lutfennnnnnnn
Aayy gerçekten mihayallergercekolsa canim benimde ayni akintidan olmustu halada devam esiyor ama ben crinone jel kullaniyodum o zannediyodum ama gebeliktenmiş umutlandırmak istemem seni ama İNŞALLAH hamilesindir canim..
Cnm cızgı bıraz varsa umut oluyooo ınsallah hamıssındırCanim bende cok cok silik acik pembe ikinci çizgi cikmisti inşallah test bozuk değildir bide o pembelik koyulasirrabbim hayirlisiyla versin inşallah evde test yapmicam artik 14. Gun hastaneye gitcem bakalım o arada beyaz ve sivi bi akintim var hic bu kadar olmazdi igneyi de olk kez kullandim umarım ondan kaynaklanmiyodur
Canim hamilesin degerin dusuk cikmis cunku bebisin daha cok yeni 1 hafta sonra yap baya yükselmiş çıkacaktır hayirli olsun inşallahIyi akşamlar bayanlar. Benimde bir sorum var geçen Perşembe çatlatma iğnesi vurdurdum. Sağda 17mm,26mm,27mm,28mm 4 adet yumurtam vardı. Bugün 10.cu günüm idrar testinde 2 ci çizgi hafif silik çıktı kan testi yaptırdım bhcg:7.11 çıktı sizce nedir?
Cnm doktor asılamadan 15 gun sonra sonuc bellı olur dedı ama bılmıyofum tabı. Insallah hamıssındr ama.Iyi akşamlar bayanlar. Benimde bir sorum var geçen Perşembe çatlatma iğnesi vurdurdum. Sağda 17mm,26mm,27mm,28mm 4 adet yumurtam vardı. Bugün 10.cu günüm idrar testinde 2 ci çizgi hafif silik çıktı kan testi yaptırdım bhcg:7.11 çıktı sizce nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?