Melegın karnında dua et bana. Cok uzgunum suan ınsallah kan testımde cıkar adet olmak ıstemıyorummmmmm4+6 hamileyim hala idrrar testinde negatif görünüyor kan testi yaptır tatlım ben adetime 5 gün kala kanda yapılan teste hamile olduğumu öğrendim
Melegın karnında dua et bana. Cok uzgunum suan ınsallah kan testımde cıkar adet olmak ıstemıyorummmmmm
Gercekten yıkıldım desem yerı ama anlAmıyorum sımdı bıle oyle bır baskı varkı yumurtalıklarımda Offff
Of yapacak bsy yok ztn napalım nasıp deılmıs buaydaOnları kafana takma sen dinleme kendini bende her ay kendimde görürdüm buay umutsamadım artık bide üstüne ağır grip geçirdim ama yinede ne hikmetse ilaç kullanmak istemedim Allah'ın takdiri işte inşallah Rabbim kavuştursun senide meleğine
Of yapacak bsy yok ztn napalım nasıp deılmıs buaydaartık daha sonra bakalım nasıpse artık
1sene bıttı canım neyazıkkı
1sene bıttı canım neyazıkkı
Doktorada gıd
ıyorum canım rahım fılmıde cekıldı kanallarda acık. Her testı yaptı sozde ama
Bizimde sebepsiz di canım öyle deme Allah'tan umut kesilmez istanbulda olsaydın kendi Dr götürürdm seni klomen tedavisi yaptın mı hiç[/QUOTE. Bu gıdısle gelecem sanırım ıstanbula.. Canım ıkı kere klomen kullandım gunde ıkı kere kıst yaptı bu sefer korunma ılacı verdı yasmın hasta olayım dıye. Sonra doktor deıstrdım buda klomen verdı gunde 1 tane sonra ovıtrelle oldum karından sonrada asılama yaptıh
merhaba hanımlar,
3 yıllık evliyim, şimdiye kadar korunmamamıza rağmen hamile kalamadım. bu ay ilk takibim yapılıyor. reglin 4. günü klomene başladım. bugün 10. ve 12. gün kontrole gittim. 2 yumurta güzel gelişmiiş dedi dr. yarın ovitrelle vurulacağım. yarından sonra bekleyiş başlayacak benim için de. şimdilik çok rahatım ilerleyen günlerde nasıl olurum bilmiyorum.
. Bu gıdısle gelecem sanırım ıstanbula.. Canım ıkı kere klomen kullandım gunde ıkı kere kıst yaptı bu sefer korunma ılacı verdı yasmın hasta olayım dıye. Sonra doktor deıstrdım buda klomen verdı gunde 1 tane sonra ovıtrelle oldum karından sonrada asılama yaptıh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?