Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
canım allah ınsallah sağ sağlım kucağına almayı nasıp etsın çok sevındım cıdden:)
belırtıler yasadın mı pekı hamılelık oncesı

Canim bana mi sordun:)Eger oyleyse ben kasiklarimda batmalar ve bel agrim cok oldu ve ayrica göğüslerimde hassasiyet yaşadım..Seninde az kaldi İNŞALLAH hamişsindirrrrrr RABBIM mujdeli haberlerini duymayı nasip etsin canimm:)

evet canım ısın aslı ıkınıze da sordum:)
ya evet az kaldı ve sankı pskolojik belırtıler yasıyormus gıbıyım ama sabır edıp beklıcem yapmıcam test ınsallah hamısımdır:)dua et banada meleğınle

H Happy12 canm emin ol sizin icinde he0 dua ediyorum RABBIM kabul etsin İNŞALLAH..kaçinci günündesin?Sakin acele edip erkendn test yapma.Ben evde test yapmistim negatif çikmisti sonra sinirden temizlige vurdum kendimi koca koltuklari cekip sildim ettim düşün sonra kan testinde çikti İNŞALLAH seninkide tutmuştr ALLAH'tan ümit kesilmez hep dua etmeliyiz samimi RABBİM'den istemeliyiz şüphesizki O hakkimizda herseyin en dogrusunu en hayırlısını bilendir:)kaç yaşindasin bide:)

CANIM BEN 28 YASINDAYIM.1 SENEDIR DENEME ÇALISMALARI YAPIYORM AMA NASIP OLMADI SIMDIYE KADAR ILK KEZ ASILAMA YAPILDI BUGUN 13. GÜNÜM ADET GÜNÜME 4 GÜN VAR.HER AY DÜZENLI OLUYORUM.INSALLAH HAYAL KIRIKLIĞI YASAMAYIZ HIÇ BIRIMIZ

Yaşlarimizda yakinmis bende 27 yaşindayim ama hipoluyum ben..Çok şükür RABBIM nasip etti tamaminada erdirir İNŞALLAH:) Süperr 4 gün kalmis p.tesi yani ilk test bence eşinle güzel bi haftasonu geçir sonrada test yaparsin İNŞALLAH güzel haberler verirsin yemene icmene dikkat et x-ray lerden geçme istanbuldmi yaşiosun..

INSALLAH CANIM ALLAH TAMAMINI ERDIRSIN BEBEĞINI AL KUCAĞINA :)
YOK CANIM ZONGULDAKTA YASIYORUM BEN MERAKLA PAZARTESI YI BEKLIORM BAKALIM INSALALH HASTA OLMAM DA:s

H Happy12 en azından şöyle düşün sen adet bile olsan bunu anlayabilmek.icin bi isaretin var ama ben ve benim gibi hipolu olanlar adet görmedigimiz icin hiç anlayamiyoruz..Nolursa olsun hep iyi yanindan bak olurmu..Çünkü hani bazen adet olunca bıktım diyenler var ya bizi düşunsünler biz adet olabilmek icin ilac iciyoruz icmezsek kemik erimesi ciltte yaşlilik belirtileri gibi şeyler yaşama ihtimalimiz var..O yüzden sonuç ne olursa olsun şükretmeliyiz mesela ben ilk öğrendigimde çok üzülmüştüm bir tek ben böuleyin saniyordum ama araştrdığımda doğuştan rahimi olmayan yumurtalklari olmayan arkadaşlarımız var RABBIM onlarında yardimcisi olur İNŞALLAH bu yüzden hep şükür etmek lazim..

doğru dıyosun canım basımıza gelmeyenlerı bılmedığımız ya da bılmek ıstemedığımız ıçın sükürsüz mü oluyoruz ne : ama bazen sıkıntın olmasa bıle olmuyo sana ne güezl bı hedıye vermıs allah...ya rabbım ınsallah hayırlısını nasıp etsın çok saol ama :)

Amin canim ALLAH razi olsun senden..Gör bakk sende alicaksin guzel haberler:)

Merhaba kızlar bugun ovitrelle ignemi vurulali 10. Gunum yarin yani 11. Gun test yapsam doğru sonuç cikar mii

Merhaba kızlar bugun ovitrelle ignemi vurulali 10. Gunum yarin yani 11. Gun test yapsam doğru sonuç cikar mii

Merhaba..
Bence henuz erken insan dayanamiyor biliyorum cok iyi anliyorum seni ama bence 3 gün daha sabret öyle yaptir suandaki sonuc yaniltici olabilir..Hayırlısı olsun RABBIM mujdeli haberler almayı nasip etsin İNŞALLAH:)

Merhaba..
Bence henuz erken insan dayanamiyor biliyorum cok iyi anliyorum seni ama bence 3 gün daha sabret öyle yaptir suandaki sonuc yaniltici olabilir..Hayırlısı olsun RABBIM mujdeli haberler almayı nasip etsin İNŞALLAH:)
Çok zor beklemek bu daha ilk ignem di inşallah rabbimin izniyle bu sefer tutmuştur karnimin sag alt tarafina arada sanci giriyo kasik ve karin ağrısı var sirtima bazen cok şiddetli bi agri giriyo goguslerim yürürken bile agriyolar ve bunlarin cogunu ilk defa yaşıyorum inşallah iğneden kaynaklanmiyodur ya

Cnm ya adet gunu. Gectıkten sonramı test tapmıstın.bugun ıdrar testı yaptım yokkk

Arkadasim bende evde test yaptigimda cikmamisti 14.gün kan testinde cikti senin kacinci gün bilmiyorum ama bende oyle olmustu hatta cok sinir olmustum hirsimdan butun evi temizlemistim..

Arkadasim bende evde test yaptigimda cikmamisti 14.gün kan testinde cikti senin kacinci gün bilmiyorum ama bende oyle olmustu hatta cok sinir olmu. stum hirsimdan butun evi temizlemistim..
Ya lutfen benımde oyle olsunnnnnn asılamanın -14 .gunu bat a da 3 gunum var daha cok moralım bızuldu gercekten

Cnm ya adet gunu. Gectıkten sonramı test tapmıstın.bugun ıdrar testı yaptım yokkk

4+6 hamileyim hala idrrar testinde negatif görünüyor kan testi yaptır tatlım ben adetime 5 gün kala kanda yapılan teste hamile olduğumu öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…