canım allah ınsallah sağ sağlım kucağına almayı nasıp etsın çok sevındım cıdden:)
belırtıler yasadın mı pekı hamılelık oncesı
evet canım ısın aslı ıkınıze da sordum:)Canim bana mi sordun:)Eger oyleyse ben kasiklarimda batmalar ve bel agrim cok oldu ve ayrica göğüslerimde hassasiyet yaşadım..Seninde az kaldi İNŞALLAH hamişsindirrrrrr RABBIM mujdeli haberlerini duymayı nasip etsin canimm:)
CANIM ALLAH TAMAMINI ERDIRSIN SENINDE INSALLAH SEN ANSIL BELIRTILER YASADIkullanmadım
Sağol canımbenim bende çok belirti olmadı sanırım yaa grip oldum zaten çok fena ama nedense ilaç almama rağmen ilaçları kullanmadım Dr test yap diyince bende yaptım ve sonuç pozitifti inşallah allahım sizede nasip etsin
Merhaba kızlar bugun ovitrelle ignemi vurulali 10. Gunum yarin yani 11. Gun test yapsam doğru sonuç cikar mii
Çok zor beklemek bu daha ilk ignem di inşallah rabbimin izniyle bu sefer tutmuştur karnimin sag alt tarafina arada sanci giriyo kasik ve karin ağrısı var sirtima bazen cok şiddetli bi agri giriyo goguslerim yürürken bile agriyolar ve bunlarin cogunu ilk defa yaşıyorum inşallah iğneden kaynaklanmiyodur yaMerhaba..
Bence henuz erken insan dayanamiyor biliyorum cok iyi anliyorum seni ama bence 3 gün daha sabret öyle yaptir suandaki sonuc yaniltici olabilir..Hayırlısı olsun RABBIM mujdeli haberler almayı nasip etsin İNŞALLAH:)
Cnm ya adet gunu. Gectıkten sonramı test tapmıstın.bugun ıdrar testı yaptım yokkk
Ya lutfen benımde oyle olsunnnnnnArkadasim bende evde test yaptigimda cikmamisti 14.gün kan testinde cikti senin kacinci gün bilmiyorum ama bende oyle olmustu hatta cok sinir olmu. stum hirsimdan butun evi temizlemistim..
Cnm ya adet gunu. Gectıkten sonramı test tapmıstın.bugun ıdrar testı yaptım yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?