İyi haberlerini bekliyorum bugün cumaydi test yaptın mi güzel sonuçlar alıp bizimle de paylasirsin inşallahDedigin gibi umitlenmemeye calisiyorum. Allah hepimiz icin en hayirlisini versin insallah. Sana da bir daha kotu tecrubeler yasatmasin. doktorum cumaya kadar regl olmazsan tekrarla testi dedi bakalim bugunu atlatirsam yaptircam.
Kesin olarak catlayip catlamadigi ancak ultrasonla görülür ama çatlayınca ağrı olacak diye birşey yok hiç ağrı yaşamayıp hamile kalanlar var herkes de aynı olmuyor belirtiler akıntı artışın falan olduysa catlamistir inşallah gerçi o da kesin belirti değil hiçbir fark yaşamadan hamile kalanlar da var çok zor biliyorum ama kafana takmadan adetinin geçmesini beklemekten başka çaren yok RABBİM hayirlisiyla gönlüne göre versin İNŞALLAH en yakın zamanda bebisine kavusursunMerhaba kızlar bende ayın 19unda ignemi oldum fakat hiç agrı yok 2 gün önce az batma ve sancı vardı hafiften artık oda yok anlamadım sizce yumurtalar çatlamadımı??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İyi haberlerini bekliyorum bugün cumaydi test yaptın mi güzel sonuçlar alıp bizimle de paylasirsin inşallah
İki günde ikiye katlamasi iyi bir durum belki geç döllenme olmuştur yine de çok ağır is yapma dinlenmeye çalış çok kafana takmamaya çalış çok zor bir süreç seni çok iyi anlıyorum belirsizlik insanı deli ediyor inşallah bu sıkıntılı sürecin sonunda bebisin gelir ve sana hepsini unutturur. Bir de Dr una sorsaydin akintiyi belki de yerleşme kanamasidir. Ya da bebis tutunamamis da olabilir ama inşallah tutunmustur dua dan başka care yok veren de O alan daCanim dun yani cuma yaptirdim test 14 cikti. dr artis olmasi iyi bi durum.ama onumuzdek persembe testini tekrarla dedi. muayeneyede cagirmadi gorunmez bisey die. benimde ara ara kahverengi hafif akintim oluyor. bilmiyorum ne olacak. keske bu kadar erken istemeseydi testi. Hamile miyim degil miyim belli diil sıkıntılı bi durumdayim.
Kesin olarak catlayip catlamadigi ancak ultrasonla görülür ama çatlayınca ağrı olacak diye birşey yok hiç ağrı yaşamayıp hamile kalanlar var herkes de aynı olmuyor belirtiler akıntı artışın falan olduysa catlamistir inşallah gerçi o da kesin belirti değil hiçbir fark yaşamadan hamile kalanlar da var çok zor biliyorum ama kafana takmadan adetinin geçmesini beklemekten başka çaren yok RABBİM hayirlisiyla gönlüne göre versin İNŞALLAH en yakın zamanda bebisine kavusursun
Bence cook erken.ben 16.günü yaptı pozitif cikti .erkeis bir gün sonra adet oldumArkadaşlar çatlatmak ignemi Yapalı 6gun oldu.göğsün sizliyo ve kasilleimda bi ağrı var sizce hamile olblrmiyim??test yapmk için erken değilmiş?
Bence cook erken.ben 16.günü yaptı pozitif cikti .erkeis bir gün sonra adet oldum
Beklemek ne zor bisey yaa ;(Tarasam sen yinede 15 günü bekle test yapmak için bence... Çünkü 15 günden once bisi belli olmuyor çünkü çok doktorun sitesini okudum bide gittiğim hic bi doktor da 15 günden önce belli olmaz dedi. Hormonlar adet günü gecince degisime ugruyormus o yuzden genelde adet günü geçince mide bulantısı da oluyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Beklemek ne zor bisey yaa ;(
Aynen öyle gün geçmiyor korkuyorum da adet olurum diye 15 günüm agustos 5i bekliyorum kan testi yaptırıp doktoruma gidecem. 3-4 gün kaldı inşallah bişi olmaz da olumlu sonuç alırım. Ilkinde bisi hissetmedim ama bu sefer cok üzülürüm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İki günde ikiye katlamasi iyi bir durum belki geç döllenme olmuştur yine de çok ağır is yapma dinlenmeye çalış çok kafana takmamaya çalış çok zor bir süreç seni çok iyi anlıyorum belirsizlik insanı deli ediyor inşallah bu sıkıntılı sürecin sonunda bebisin gelir ve sana hepsini unutturur. Bir de Dr una sorsaydin akintiyi belki de yerleşme kanamasidir. Ya da bebis tutunamamis da olabilir ama inşallah tutunmustur dua dan başka care yok veren de O alan da
Canim kanamanın olduğunu doktoruna haber vermelisin seni erken çağırır zannimca içini ferah tut inşallah dış gebelik değildir eğer dış gebelikse biraz dinlendirir ama kimyasal gebelikte dinlendirmiyorlar gerek yok çünkü normal adet gibi oluyorsun kimyasal gebelik yaşayanlar ikinciye daha rahat hamile kalıyorlar diye duymuştum ama benim rahim çok kalın ve içerde çok parça kaldığı için kürtaj ve 3ay dinlenme dedi kanama ya rağmen bhcg dusmuyorsa dış gebelik riski artıyor ama korkma öyleyse bile değerin çok düşük tedavisi kolay beklemesi kısa olur inşallah ama seninki kimyasal gibi duruyor inşallah hiç bir sorun yaşamadan önümüzdeki ay müjdeli haberi alırsın
Canim ben carsamba camur gibi kan geldi. persembe drye gittim degerim 24 olmus. dr korkuttu dis gebelik olabilir die. Dusuk onleyici igne fln yapti. hamilede olabilirsin belli degil durumun dedi. takip etmek gerek durumun ciddi dedi..ewe gelince bi kanamam basladi. pqrca parca kanama. c.tesi gidicem. ya hayirlisi olsun dis gebelik diyince cok korktum..bilmiyorum ne yapcaz bu ay fln biraktirir mi dinlen mi der hic bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?