1 yil boyunca kendi istegimizle cocugumuz olmayinca doktora gittim. polikistik over var zaten bende.4-5 ay klomen catlatma ignesi gonal-f ile tedavi gordum.memlekete grlecektik ve cevre baskisindan cekindigim icin gelmeden hamile kalmak istiyordum.menleket oncesi son ay tedaviyi biraktim dedimki kismet simdi degilmis. ve o tedaviyi biraktigim ay hamile kalmisim. gec dollenmeydi ve bos gebelik.kurtaj oldum

doktorlar bana kendin hamile kalabiliyosun dediler git olmzzsa gel dediler. aradsn 8 ay gecti kimyasal gebelik gecirdim ve prolaktinim tavan yapti.ikacla 2ayda dustu.
tekrar klomene basladim. 5gun boyunca gunde 1tane yetti ama 2ay olmadi. 3. ay doktorum bu ayda olmzsa farkli sureclere gircez dedi. rahim filmi.ordan fakulteye tedaviye asilama. uzuldum agladim. buarada 3ay yunurtam 23,5 mm di. doktor hadi bu ay catlatma igesi de yazayim dedi. igneden sonra hic sanci falan hissetmedim. igne oldugum gunden baslayip 3gun pespese iliski bir gun ara tekrar iliski oldu. sonra da hic olmadi. doktorun ara ver onerisine uadik yani.yumurtam buyuk oldugu icin kist olabilme ihtimali de vardi. simdi hamileyim ve yarin doktordan guzel seyle duymak icin sabirsizlaniyorum.
15 haziran sat
27 haziran catlatma ignesi
igneden sonra 10-11-12. gunler pozitif idrar testi
14 temmuz hcg 94
17temmuz hcg 395
20 temmuz hcg 1566
cok belirgin belirtiler yasamiyorum. akinti vs.