Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Çatlama iğnesinden sonra hamilelik belirtileri ?

Kasıklarda ağrı

Göğüslerde hassatiyt ve ağrı

Yorgunluk hissi

Tuvalet ihtiyacının artaması

Gereksiz uyku durumu,

Mide bulantısı

Durumu hakkında çok fazla şekilde merak yaşayan kadınlarımız bu iğneden 9-10 gün sonra da test yaptırıp sonuçları öğrenebilirler

ayyy bu belirtiler bendede var bugün ovitrelle yi vurduralı 15 gün oluyor :)

9 haziranda vuruldum ben :) sizde ne gibi belirtiler var

bende 9 haziran 12 haziranda gittim çatlamış dedi yumoşlar belirtimi
hiç bir şey yok gaz var gibi kasık ağrısı falan yok öyle ara ara minik ağrı oluyor ama bilmiyorum ki dün progestaron bitti 2 güne adet bekliyorum öyle demişti dr um..
sende varmı bi değişiklik belirti ?

şişkinlik kasık bel agrıları var ara ara oluyor gögüslerde şişlik ağrı var progesteronu yutuyormusun? bana doktorum bişe söylemedi geçen ay 27sinde adet olmuştum şuan nezaman olmam gerek hamile değilsem acaba

vajinadan at dedi yan etkisi çok oluyor diye 7 gün öyle kullandım ama mantar yaptı beni maf oldum ya son 3 taneyi ağızdan aldım vallah gece yatarken hiçte bişi yapmadı mışıl mışıl uyudum...
çarşamba sabah bi test yap istersen 25 şi olucak ayın varsa çıkar diye tahmin ediyorum ben....

aslında bu sabah yapacaktım ama yapmadım çıkmaz belki diye yada korktum :):):) bakalım artık yarın ya da perşembe yapmak istiyorum hayırlısı olsun artık bnde bıraktım hiç yutmadım ilacı ama artıkk kullanmıyorum

varsa zaten belli olur aslında ama bende çok korkuyorum tek çizgiyi görmekten...
hatta büyük ihtimalle yok gebelik olmadı gene hayırlısı ne yapalım yarın sabah sen bi test yap istersen...

Canim sana bir şey soracaktım ya bugun kan testi yaptım 1.50 cikti itlenmek istemiyom ama ne dersin

Canim nasilsin nasil gidiyo. Yaa ben adet olmadim ama pazar gunu test yaptim 0.640 cikti ne yapmaliyim bilmiyorum doktora gitsem mi neden olmadim ki

Kızlar bende 13 haziranda catlatma iğnesi vuruldum iki gün sonra doktor catlamis dedi.16.günü idrar testi yaptim ikinci çizgi çok silikti. Yanliz bugün (normal adet günüm)kahverengi leke ile uyandim.sizce bosami umitlendim.adet olacak diye korkuyorum..durumuna yorum yapacak varmi

Merhaba silik de olsa ikinci çizgi çıktıysa hamilesinde canım benimde öyle olmuştu çünkü bence hemen doktoruna git

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba silik de olsa ikinci çizgi çıktıysa hamilesinde canım benimde öyle olmuştu çünkü bence hemen doktoruna git

canım yanıtladıgın için teşekkür ederim. doktor adet olursanda olmazsanda adet gününün 3. günü gel demişti.progesteron hapı kullanıyorum acaba o neden olabilirmi ikinci çizgiye..hayırlısı artık. çok istemekte çözüm değil.

Aynen öyle yinede istemek bıkmadan usanmadan istemek..vermeyi istemeseydi istemeyi vermezdi yaradan....

Maalesef adet oldum.demekki catlatma iğnesi adet gününde değişiklik yapmiyormus.her gebelik testine inanmamak lazimmis pozitif olsa bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…