- 12 Nisan 2010
- 138
- 18
- 98
Hayırlı olsun canım . Rabim sağlıkla kucağına nasip etsin inşallah. Yumurtan kaç mm di ? Ve vücudunda ne gibi değişiklikler oldu?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim yumurtam 16mm ve 1taneydi. Benim esimde sorun vardi ama doktor daha kolay olsun diye hem bana hem esime tedavi uyguladi. İgne vurulmadan once 60kgdim ama suan yani 2. İgneden sonra 70kg oldum. Bana cok kilo aldirdi. Ama olsun bebegim icin deger tekrar veririm ben 😊 goguslerim cok aciyordu. Ama suan sanirim daha onceden vucudum hamilelik hormonuna alistigi icin mide bulandim ve bas donmem hic olmadi allaha sukur. Sorunsuz yasiyorum 😊
Çok mutlu oldum canım. Rabbim bana ve isteyen herkese nasip etsin. Çok zor bi dönemden geçiyoruz.
Aminn insallah allahim herkese nasip etsin
Adetlerin bugüne kadar düzenli geliyorduysa bence yapmalisin. Ben bugün yaptim daha 5 gün var. Sonuç negatif. Biliyordum zaten her yerim sivilce dolu hiç olmadığı kadar da acıyor. Merakla bekliyoruz. Inşallah güzel haberler verirsin bizlere.
Selam kızçelerim.. İlk Önce Rabbim Evlad isteyenleri muradına kavuştursun.. Ben Klomen Kullandım hemde 4 kutu Ama Yumurtam 14 mm de kaldı Büyümedi Pcos Var bende.. Sökülmeyi Bekliyorum İğne Vurdurucam.. İğne Vurdurup da Yumurtası Çatlayan Varmı.. 2,5 seneden beri tedavi görüyorum büyütemedim.. İğne olan arkadaşlardan Tavsiye ve deyenimlerinizi bekliyorum
Ben 3 defa klomen kullandım.ilkinde 16mm kaldı büyümesi dr salladı beni.ikincisinde gelişti ama bebis gelmedi.üçüncüsünde de gelişmedi deyip yolladılar adet olmadığın için dr gittim bide ne göreyim 6.5cm kist oluşmuş .iki ayda kist gitsn diye uğraştım.bu ay puregon iğne ve çatlatma ignesi tedavisi gördüm .daha etkili ama ilaçlar biraz pahalı rapor çıkarılıp alinabiliyormus rapor la alin mutlaka.iki uç tane yumurtam oluşmuş ama biri çatlamış.bekliyorum16 ağustos büyük gün..inş bebis bu ay gelmiştir..Selam kızçelerim.. İlk Önce Rabbim Evlad isteyenleri muradına kavuştursun.. Ben Klomen Kullandım hemde 4 kutu Ama Yumurtam 14 mm de kaldı Büyümedi Pcos Var bende.. Sökülmeyi Bekliyorum İğne Vurdurucam.. İğne Vurdurup da Yumurtası Çatlayan Varmı.. 2,5 seneden beri tedavi görüyorum büyütemedim.. İğne olan arkadaşlardan Tavsiye ve deyenimlerinizi bekliyorum
Rabbim Yardımcımız olsun... Dr un İzne Çıkması Kötü olmuş 1 aylığına hastananedeki arkadaşına emanet emanet edemezmi acaba tedavin yarıda kalmasa?
hamilesn cnmm :) ovitrelle sayesnde mi kaldn ?Merhaba Bayanlar;
Klomen vb. ilaçlar sonrasında uygulanan Ovitrelle veya türevleri çatlatma iğnesinden kaç gün sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz?
Anketimize katılmanız, elimizdeki verileri yüzdeleştirip hamileliği bekleyen bizlerin fikir sahibi olmasını sağlayacaktır.
Katılımınız için şimdiden teşekkürler, hayırlı doğumlar
Ayrıca Beta HCG sonuçlarınızı ve gününü de mesajlarsanız bizler için mükemmel olur
Canım ne oldu mesajlarını okudum ama hamile misin?Catlatma ignemin uzerinden 15gun gecti..kanamam var diye doktora geldim..umarim hamileyimdir..kan aldilar sonuc bekliyorum..dua edin bebisim bu ay bana tutunmus olsun :/
Sonucun ne oldu canım?Catlatma ignemin uzerinden 15gun gecti..kanamam var diye doktora geldim..umarim hamileyimdir..kan aldilar sonuc bekliyorum..dua edin bebisim bu ay bana tutunmus olsun :/
Benim ilk klomen kullandığım ay böyle oldu ve testim negatifti doktora sordum 20cc kanama yeterli olabilir böyle dedi, ama sonra çözüldüm ben.Bayanlar merhabalar. Ben tam adet günü akıntım gelmeye başladı adet oluyorum zannettim ama adet olmadım. Bazı günler günde sadece 1 kere pembe renkli akıntım oldu, bazı günler günde en fazla 5 kere . Günlük pede bile degmiyor. Bugünde bi kere geldi. Bol sarı akıntımla beraber. Test yaptım negatifti. Hiç böyle olmamıştım. Neden olduğunu bilen var mı ?
Var tabiki umarım tutarKizlaar merhaba ben bugun doktora gittim klomen kullandim 3 yumuttamm olmus sizce umut var mii yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?