• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
24 Temmuz perşembe günü saat 11.00 'de ovitrelle iğnemi göbekten vuruldum. 36 saat sonra birliktelik oldu.
Pco hastasıyım. Iki ay klomen kullandım yumurtalıklarım cevap vermedi hapla olan tedaviye.
Bu ay puregon pen 75ml dozda kullandım. 17mm yumurtam oluştu. Biliyorum istenen değerde değil 😔 belki tutar ümidi ile regl günümü bekliyorum.
Inşallah bebek isteyen herkesin önce göbeği sonra kucuğı dolar. Herkese sabır diliyorum.
Canim 15 mm ile hamile kalan var hatta topik bile açmış bu değerle hamile kalınır mi diye sonra bir kızı olmuş hatta büyümüş bile ikinciyi düşünüyordu yanılmıyorsam sen içini ferah tut Rabbim yeterki ol desin gerisi hikaye inşallah sana da ol demiştir.

Canim 15 mm ile hamile kalan var hatta topik bile açmış bu değerle hamile kalınır mi diye sonra bir kızı olmuş hatta büyümüş bile ikinciyi düşünüyordu yanılmıyorsam sen içini ferah tut Rabbim yeterki ol desin gerisi hikaye inşallah sana da ol demiştir.

Eşimde öyle söylüyor , her hamile kalan 19 -22mm arasında mı büyüyor ki yumurtalıkları diyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Pcos olduğum için tam adet tarihimide bilemiyorum . Haftaya bugünler sanırım. Inşallah hamile olduğumu öğrenirim. Sağol canım moralimi düzelttin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben pko luyum klomen.kullandim günde 1 tane iki tane yumurta ggelişti ayin 27 sinde catlatma ignesi vuruldum. 24 saat sonra ilişki oldu sonra birdaha olamadı :((( ama benim iki gündür karnındaki şişlik fena uyutmuyo beni :( doktora gittim niye 36 saatte olmadı dedi :(( hersey o kadar güzelmiş ki yumurta catla mis atılmış ama dollenme yi şimdi görmem dedi 12 gün gel dedi ... umut var küçük de olsa dedu ... yüz ifadesi hiç de öyle demiyirdu:((( böyle Başına gel var mı.... sizce olur mu tutmusmudur

Bugün dayanamadım 6. Gün kan testi yaptırdım 3.63 çıktı :*( yükselir mi ilerde 15 gun pozitife döner mi ki

Arkadaşlar çatlatmak ignemi Yapalı 6gun oldu.göğsün sizliyo ve kasilleimda bi ağrı var sizce hamile olblrmiyim??test yapmk için erken değilmiş?

canim benimde bugun 10.gun ignem bendede ayni agrilar var ben dayanamayip idrar testi yaptim pozitf cikti

Arkadaşlar gecen ayın 19 unda çatlatma i. Yapıldı bugün tam 14. Gün adet oldum fakat 13. Gün önce pembe sonra kahverengi akıntı oldu şuanda felaket agrım var kasıklarım agrıyo anlamadım:(( bi fikri olan??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar gecen ayın 19 unda çatlatma i. Yapıldı bugün tam 14. Gün adet oldum fakat 13. Gün önce pembe sonra kahverengi akıntı oldu şuanda felaket agrım var kasıklarım agrıyo anlamadım:(( bi fikri olan??

Bende temmuz 19da catlatma ignemi oldum şükürler olsun adet olmadim henüz insallahda olmam salı doktora gitcem. Adet tam olarak regl olmadığında ağrının fazla olduğunu düşünüyorum benim normal adetim dediğin gibi. Ağrım oluyor çok ama akıntı cok az oluyo. Oluyo böyle şeyler yani. Kasık ağrısına benim bide bel ağrım ekleniyordu. Çekiliyor yani yapacak bişi yok. Ama doktora tabiki gitmende fayda var yinede.

Eşimde öyle söylüyor , her hamile kalan 19 -22mm arasında mı büyüyor ki yumurtalıkları diyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Pcos olduğum için tam adet tarihimide bilemiyorum . Haftaya bugünler sanırım. Inşallah hamile olduğumu öğrenirim. Sağol canım moralimi düzelttin.

Cnm bnde PCO hastasiyim klomen ardından puregon ve çatlatmak iğnesi oldum.27mm olan yumosum catladi ilişki oldu ve şuan pozitif sonucu bekliyorum heyecanla..senle ayni günlerde sonucu ogrencez inş ilimizde hamisizdir..bana haber verirsin olurmu ;)

Bende temmuz 19da catlatma ignemi oldum şükürler olsun adet olmadim henüz insallahda olmam salı doktora gitcem. Adet tam olarak regl olmadığında ağrının fazla olduğunu düşünüyorum benim normal adetim dediğin gibi. Ağrım oluyor çok ama akıntı cok az oluyo. Oluyo böyle şeyler yani. Kasık ağrısına benim bide bel ağrım ekleniyordu. Çekiliyor yani yapacak bişi yok. Ama doktora tabiki gitmende fayda var yinede.

Ayırlı haberlerini alıtız inşallah :)

Cnm bnde PCO hastasiyim klomen ardından puregon ve çatlatmak iğnesi oldum.27mm olan yumosum catladi ilişki oldu ve şuan pozitif sonucu bekliyorum heyecanla..senle ayni günlerde sonucu ogrencez inş ilimizde hamisizdir..bana haber verirsin olurmu ;)

Inşallah ikimizde güzel bir haber verebiliriz de aramızda dağlar kadar fark var maşallah ne güzel gelişmiş yumoşun 😊 ben 17 mm de kaldım. Pek olacakmış gibi gelmiyor o yüzden ama nasip tabii. . . Peki değişiklik hissedebiliyor musun vücudunda ?

Inşallah ikimizde güzel bir haber verebiliriz de aramızda dağlar kadar fark var maşallah ne güzel gelişmiş yumoşun 😊 ben 17 mm de kaldım. Pek olacakmış gibi gelmiyor o yüzden ama nasip tabii. . . Peki değişiklik hissedebiliyor musun vücudunda ?

Aramızda pek fark yok ya tek yumos var ikimizdede inş dollenr hayirlisiyla..ya benim göğsün arada sizliyo bide kasiklarimda arda ağrı oluyo.tabi bana öyle gelio psikolojik te olabilir..çok istiyorum yaa inş çift çizgi bizede nasip olur

[MENTION]y[/MENTION]
Canim kanamanın olduğunu doktoruna haber vermelisin seni erken çağırır zannimca içini ferah tut inşallah dış gebelik değildir eğer dış gebelikse biraz dinlendirir ama kimyasal gebelikte dinlendirmiyorlar gerek yok çünkü normal adet gibi oluyorsun kimyasal gebelik yaşayanlar ikinciye daha rahat hamile kalıyorlar diye duymuştum ama benim rahim çok kalın ve içerde çok parça kaldığı için kürtaj ve 3ay dinlenme dedi kanama ya rağmen bhcg dusmuyorsa dış gebelik riski artıyor ama korkma öyleyse bile değerin çok düşük tedavisi kolay beklemesi kısa olur inşallah ama seninki kimyasal gibi duruyor inşallah hiç bir sorun yaşamadan önümüzdeki ay müjdeli haberi alırsın

Canim cok sukur dedigin gibi oldu.degerim dustu. dr kimyasal gebelik dedi. buda iyi bisey vucut hazirlanio fln dedi. bu ay ilac ve catlatma ignesi yapmicakmis. hayirlisi bakalim. sende durumlar nasil. sorunun ne tedavi surecin nasil. İns.Allah hepimizun gonlune gore versin

[MENTION]y[/MENTION]

Canim cok sukur dedigin gibi oldu.degerim dustu. dr kimyasal gebelik dedi. buda iyi bisey vucut hazirlanio fln dedi. bu ay ilac ve catlatma ignesi yapmicakmis. hayirlisi bakalim. sende durumlar nasil. sorunun ne tedavi surecin nasil. İns.Allah hepimizun gonlune gore versin
Canim senin adına çok sevindim bence sen bu ay doğal yollara basvur demekki hamile kalabiliyosun düzgün yumurtlama olursa eşinde de problem yoksa olur inşallah. Bana 3 ay dinlenme verdi doktor bende bu arada ilk doğumdan biraz fazla kilolarim vardı onu vereyim dedim diyetisyene basladim kanamam durduktan 3 gün sonra soğan kürüne başladım 3ay devam edeceğim hem rahim toparlansin hem de iltihap miyomlar gitsin diye üç ay sonra da çörek otu bal tarçın kürü yapıcam inşallah 3ay dogal yolları denerim olmadı yine tedaviye başlarım diye düşünüyorum ama kurtajdan sonra galiba idrar torbam sarkmis cuma kontrol var doktora söyleyeceğim inşallah başıma bir dert çıkarmaz şimdi de onun korkusunu yaşıyorum. Uzun oldu biraz ama dolmusum iyice :)

İnşallah bende iyi haberlerini okurum ilerleyen günlerde

Yüzümde sivilceler çıkmaya başladı. Hemde cikarken acıyor çene etrafimda dahil. Hasta olacağım sanırım. :(

Kizlar igneyle 2. Denememizde hamile kaldim. Suan 3aylik hamileyim. Kesinlikle vazgecmeyin 😊 ben 1sene denemeden sonra hamile kalabildim. Allaha cok sukur 😊

Kizlar igneyle 2. Denememizde hamile kaldim. Suan 3aylik hamileyim. Kesinlikle vazgecmeyin 😊 ben 1sene denemeden sonra hamile kalabildim. Allaha cok sukur 😊

Hayırlı olsun canım . Rabim sağlıkla kucağına nasip etsin inşallah. Yumurtan kaç mm di ? Ve vücudunda ne gibi değişiklikler oldu?

Back