Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Maalesef adet oldum.demekki catlatma iğnesi adet gününde değişiklik yapmiyormus.her gebelik testine inanmamak lazimmis pozitif olsa bile

Kızlar bu gibi olaylarda marka adı yazın ki ne almayacağımızı bilelim... Üzüldüm canım eminim büyük hayal kırıklığı olmuştur. Kendi başıma gelse sinirden ne yapardım bilemedim

Kızlar bu gibi olaylarda marka adı yazın ki ne almayacağımızı bilelim... Üzüldüm canım eminim büyük hayal kırıklığı olmuştur. Kendi başıma gelse sinirden ne yapardım bilemedim
Canim doktora gittim.gebelik testi yapmak için 16.gün erken dedi.o yüzden markaya önem vermiyorum.doktor erken test yaptim diye bu stresle olmaz dedi

Son düzenleme:
Bende bunlari cok yasadim.herkes stress yapma düşünme diyor kendiliginden olurmus gercekten bircok tedavinin cevap vermedigi sonradan kendiliginden olan cok arkadaş tanidim.hatta demet akalin ilk evlendiginde tedavi gormus 2kere tup bebek denemis tutmamis eşine bizim cocugumuz olmayacak heralde istersen bosanalim demis.herseyden umitlerini kesmisler tedaviyi birakmislar,3ay sonra kendiliginden olmuş geçenlerde tv programinda anlatiyordu.o yuzden karamsar olmayalım ve acele etmeyelim oluruna bıraktım ben herseyin hayirlisi ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Vardır elbet zamani. Stresi birakirsak olacak onu bir başaralimda Allahin izniyle

çatlatma iğnesinin 14. günü hcg 93 çıktı. umarım hamileyimdir.

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım sayılır benim bir oğlum var klomen kullandığım ilk ay Allah'ın izniyle hamile kalmıştım eşimde de bende de hiç bir sorun yok tek sıkıntı Hipotiroidi var bende ve yumurtlamayı bozuyor oğlum 2.5 yaşına geldi 2 yaşına girer girmez ikinciyi düşünmeye başladık çünkü zor hamile kalıyorum ve yaş ilerledikçe daha zor olacak benim için 7 ay kendiliğinden olmasını bekledik olmadı doktora gittim klomen ve ovitrelle igne oldum (28 haziran ) bugün test yaptım çıkmadı gibi geldi testi çöpe atacakken silik ikinci çizgiyi gördüm pazartesiye kadar olmazsa Dr gideceğim hepimiz için hayırlısı olsun acaba hamile miyim diye düşünmeden edemiyor insan Allah hepimizin yardımcısı olsun

İlk catlatma iğnesi tedavide iğneden bir gün sonra agri oldu kontrolde doktor catlamis dedi ama tutmadi ilk deneme bu ay beş gün oldu iğne olali ilk seferde şiddetli agriyi duymadim kasiklarim hafif agriyo
Doktor kontrole belde demedi.yumurta catlamamis olabilir mi

Beline 42 arkadaşım sitede yeni sayılırim mesajını alıntılar cevap vermeyi beceremedim inşallah yazdıklarımı görürsün forumda gezerken iğneden sonra sancıdan kıvranıp hamile kalmayan bir sürü arkadaş varken hiç sancı duymayip hamile kalan hikayeler okudum sen içini ferah tut olumlu düşün ki inşallah olumlu olsun ayrıca ilacı ikinci kullanisin belki vücudun alıştı bir de zaten her seferinde aynı tepkiyi vermeyebilir sen yumurtlama günlerinde ortaya çıkan diğer belirtileri de kontrol et mesela akıntı artışı cinsel istek de artma ya da ateş ölçme tekniği gibi yumoslar buyumusse catlamistir inşallah ve inşallah iyi haberlerini ilerleyen günlerde okurum

1 yil boyunca kendi istegimizle cocugumuz olmayinca doktora gittim. polikistik over var zaten bende.4-5 ay klomen catlatma ignesi gonal-f ile tedavi gordum.memlekete grlecektik ve cevre baskisindan cekindigim icin gelmeden hamile kalmak istiyordum.menleket oncesi son ay tedaviyi biraktim dedimki kismet simdi degilmis. ve o tedaviyi biraktigim ay hamile kalmisim. gec dollenmeydi ve bos gebelik.kurtaj oldum
doktorlar bana kendin hamile kalabiliyosun dediler git olmzzsa gel dediler. aradsn 8 ay gecti kimyasal gebelik gecirdim ve prolaktinim tavan yapti.ikacla 2ayda dustu.
tekrar klomene basladim. 5gun boyunca gunde 1tane yetti ama 2ay olmadi. 3. ay doktorum bu ayda olmzsa farkli sureclere gircez dedi. rahim filmi.ordan fakulteye tedaviye asilama. uzuldum agladim. buarada 3ay yunurtam 23,5 mm di. doktor hadi bu ay catlatma igesi de yazayim dedi. igneden sonra hic sanci falan hissetmedim. igne oldugum gunden baslayip 3gun pespese iliski bir gun ara tekrar iliski oldu. sonra da hic olmadi. doktorun ara ver onerisine uadik yani.yumurtam buyuk oldugu icin kist olabilme ihtimali de vardi. simdi hamileyim ve yarin doktordan guzel seyle duymak icin sabirsizlaniyorum.
15 haziran sat
27 haziran catlatma ignesi
igneden sonra 10-11-12. gunler pozitif idrar testi
14 temmuz hcg 94
17temmuz hcg 395
20 temmuz hcg 1566

cok belirgin belirtiler yasamiyorum. akinti vs.

Çok tesekkur ederim canim iyi dileğin için.inş öyledir ramazan günü yüzü suyu hurmetine.ins tüm bebek isteyenler bebeğine kavuşur.

Son düzenleme:
Canim hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın birbirimize biraz benziyoruz benim de sat 12 haziran. klomen ve 28 haziranda ovitrelle catlatma iğnesi vurundum 12 temmuz da evde test yaptım pozitif çıktı 14 temmuz bhcg 74 çıktı Dr bir hafta sonra tekrar gel dedi yarın kontrol günü heyecan dorukta. Geç döllenme olmuştur inşallah diyorum bende de bulantı halsizlik aşırı uyku gibi belirtiler var yine de hayırlısı olsun eğer varsa 2. Gebelik olacak bir oğlum var onda da klomen tedavisi görmüştüm

keske gidene kadsr bir kez dahs baktirsaydin icin rahat ederdi. 2ye katlamasi cok onemli. insallah seninde honlune gore olur. benim de kontrolum bugun. goguslerim sismisti ama 2gundur yumusacik.korkuyorum
buarada ben hcg olcturdugim tarihleri yanlis yazmisim soyle olacakti.
10 temmuz 93
14 temmuz 395
17 temmuz 1566

Bende düşündüm aslında sağlık ocağında baktırayım diye de sonra baktım daha çok takacam kafaya boşverdim sende içini rahat değerlerin çok iyi maşallah ilk bebis imde bende de hiç belirti yoktu adet olacak gibiydim akıntı bile yoktu ama çok şükür oğlum oldu göğüslerin zaten sürekli şiş kalmıyor hamilelikte bir süre sonra ağrı geçiyor normale dönüyorsun herkes de farklı oluyor iyi olur inşallah sonuç

bugun keseyi gorduk. 7.5 mm boyutunda. 10 gun sonra cagirdi. progestan verdi. beraber olma agir kaldirma dinlen dedi.

bugun keseyi gorduk. 7.5 mm boyutunda. 10 gun sonra cagirdi. progestan verdi. beraber olma agir kaldirma dinlen dedi.

Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın benden iyi haberler yok malesef bebisim tutunamamis bana bhcg 43 e düşmüş hayırlısı artık demek daha zamanı gelmemiş

Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın benden iyi haberler yok malesef bebisim tutunamamis bana bhcg 43 e düşmüş hayırlısı artık demek daha zamanı gelmemiş
umarim en kisa zamanda olur. zor zamanlar bunlar

Merhaba kizlar. bende 9 temmuzda catlatma ignesi vuruldum. bugun yani 16.gun kan tahlili yaptirdim. 7,1 cikti dr olabilirde olmayabilirde dedi. 2 gun sonra tekrarlayacagim. kafam karisik ya hayirlisi olsun. sizce daha mi yuksek.olmaliydi degerim

Merhaba kizlar. bende 9 temmuzda catlatma ignesi vuruldum. bugun yani 16.gun kan tahlili yaptirdim. 7,1 cikti dr olabilirde olmayabilirde dedi. 2 gun sonra tekrarlayacagim. kafam karisik ya hayirlisi olsun. sizce daha mi yuksek.olmaliydi degerim
İnşallah geç dollenmedir ve inşallah bebis vardır benimde 17.gün 74 bir hafta sonra 43 e düştü sonra kanama başladı ve kürtaj olmak zorunda kaldım çok umitlenmistim çok büyük yıkıldım tabi sonu iyi olanlar da var ama çok umitlenme sadece dua et inşallah bu süreç sonunda bebis olur Allah yardımcın olsun

Dedigin gibi umitlenmemeye calisiyorum. Allah hepimiz icin en hayirlisini versin insallah. Sana da bir daha kotu tecrubeler yasatmasin. doktorum cumaya kadar regl olmazsan tekrarla testi dedi bakalim bugunu atlatirsam yaptircam.

Merhaba kızlar bende ayın 19unda ignemi oldum fakat hiç agrı yok 2 gün önce az batma ve sancı vardı hafiften artık oda yok anlamadım sizce yumurtalar çatlamadımı??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…