Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
ayyyhadi insallah naptın canım insallah suan sevincten aglıyosundur

merhaba canım bende bu ay doktora gıtme ısını bayagı erteledım yarın gıdıcem bana gore tahmını yumurtlama gunumde yarın gıtsemmı gıtmesemmı dıye karasızdım ama buraya gırıp yıne okuyunca bu ayda gıdeyım dedım sızcede gıdeyım deıllmı

canım bi git baktır yumurtan gelişmişmi nasıl durumlar diye en azından için rahat eder.

canım bi git baktır yumurtan gelişmişmi nasıl durumlar diye en azından için rahat eder.

canım benım doktor bana hıc bırsey anlatmıyo gıdıyorum evet yumusrtan ıyı gorunuyo bugun ıgnenı vurul ve muhakkak ıkı gun ust uste ılıskı olsun dıyo bende cok bılgılı degılım bu ay ucuncu kez ıgne vurulmus olacagım ıkısınde husran bakalım bu ay ne olur ama yınede gıdıp bır gorunucem

bu doktorlardan herkes muzdarip anlasılan ne zormus söyle adam gibi bir doktor bulmak.insallah kimseye gerek kalmadan hamiş oluruz.görün canım en azından ne olup bitiyo bilirsin

bu doktorlardan herkes muzdarip anlasılan ne zormus söyle adam gibi bir doktor bulmak.insallah kimseye gerek kalmadan hamiş oluruz.görün canım en azından ne olup bitiyo bilirsin

sendemı memnun deılsın benım bır arkadasım doktorundan cok memnun o sormadan baslıyomus anlatmaya ama doktorerkek dıye bızımkısı yanasmıyo

sendemı memnun deılsın benım bır arkadasım doktorundan cok memnun o sormadan baslıyomus anlatmaya ama doktorerkek dıye bızımkısı yanasmıyo

o doktor nerdeymiş canım aslında daha doktorum yok yeni bi yere gittim iyi idi.ama belli olmaz

Uzulme lutfen canim. Allahtan umit kesilmez.Benim aslunda tuplerim mi kapali diye dusunuyom baska neden olmaz ki ya

Canim bir baktir hsg cekinsene.ben cekindim 2'ay once.aynen gulum diyorum bosver erken ama cocuklari gorunce icim gidiyo vazgecemiyorum.

Hsg den korkuyorum aslinda ya doktorla birlikte cekimi yapan benim kadinlar in bazisi cok cani yaniyo

yok canım korkocak bişe yok inan kapalı ise acıyor ama acık ise tüpler okadar cok acımıyo yani adet agrısının az fazlası gibi düsün

Benim gibi agri eşiği dusuk olanlara hsg cekilecekse anestezi öneriyorum. Islem sirasinda hicbisi hissetmedim ama uyandiktan sonra acile zor yetistirildim inanilmaz bir agri vardi tansiyonum dustu bayildim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…