• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Ay belki ilacın etkisi değildir güzelim inşallahta dediğim gibidir. Ben şimdiden heyecanlıyım senin adına Rabbim olsun artık inşallah arkadaşım meleğine kavuşsunnn (AMİN)

Canim gecen persembe beta hcgem 0,0 di.bugune o degeri almasi biraz zor gibi gelyo bide karnim agriyo ve bugun ovude pozitif oldu yani igneden sonra yuzde 99 igneden gibi.canim benim insallah o guzel heyecanlari hep birlikte yasariz senden gizel haberler bekliyom insallah.sagol guzelkalplim amin cumlemize insallah ...

Normalde 22.06.de regl olmam gerekıyodu ancak regl kanamasıymıs regl oldum adetten bır hafta önce çatlama iynesınden 15 gün sonra

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

BenimAskPastam, kesınlıkle ıyneden.ıynenın tam 14gun etkısı oluyo testide de posıtıff cıkıyor

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

Canim gecen persembe beta hcgem 0,0 di.bugune o degeri almasi biraz zor gibi gelyo bide karnim agriyo ve bugun ovude pozitif oldu yani igneden sonra yuzde 99 igneden gibi.canim benim insallah o guzel heyecanlari hep birlikte yasariz senden gizel haberler bekliyom insallah.sagol guzelkalplim amin cumlemize insallah ...
Amin bitanem aminnnn :emir_bebek:

Slm arkadaşlar bende klomen caylama ignrsi oldum 1 hafta sonra test yapacam ama kasigimda incr bir sizi var agir bisey falan kaldirdigimda sirt ustu uzandigimda kasiklarim batıyor gogusumun ucida cok hasas hamile olma ihtimalim ver mi ki

Slm arkadaşlar bende klomen caylama ignrsi oldum 1 hafta sonra test yapacam ama kasigimda incr bir sizi var agir bisey falan kaldirdigimda sirt ustu uzandigimda kasiklarim batıyor gogusumun ucida cok hasas hamile olma ihtimalim ver mi ki

Canim igneni ne zaman oldun bende 2 gun once oldum

Bana da oyle dedi aslinda bilemedim ilk tedavim benim sonuc egatif cikarsa sanirim uzulecem ve korkuyorum

haklısın canım insan ümitleniyo demi insallah pozitif olur gülüm.haber etmutlaka.yada 14 . günde baktır olmazsa. iğne karnında belinde agrı yapdımı benim cok agrıyo

haklısın canım insan ümitleniyo demi insallah pozitif olur gülüm.haber etmutlaka.yada 14 . günde baktır olmazsa. iğne karnında belinde agrı yapdımı benim cok agrıyo

Evet cokk yapti aslinda bir yandan yapmasi iyige isaret en azindan catladi diyoruz catlamasa kist yapacak zaten pikoluyum sende durumlar nasil

Evet cokk yapti aslinda bir yandan yapmasi iyige isaret en azindan catladi diyoruz catlamasa kist yapacak zaten pikoluyum sende durumlar nasil

evet canım cok agrıyor ya nasıl gececk bu 14 gün ben sabırsızım biraz.bende pkoluyum.insallah kist olmaz canım

Back