- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
teşekkur ederım canım bu ay ılk defa onuda denıcem ozaman:)
Dene canim bende yaptim bir ikikez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkur ederım canım bu ay ılk defa onuda denıcem ozaman:)
Ay belki ilacın etkisi değildir güzelim inşallahta dediğim gibidir. Ben şimdiden heyecanlıyım senin adına Rabbim olsun artık inşallah arkadaşım meleğine kavuşsunnn (AMİN)Evet gulum yapiyorum oldu canim ilacin etkisiyle oda pozitif sole
Ay belki ilacın etkisi değildir güzelim inşallahta dediğim gibidir. Ben şimdiden heyecanlıyım senin adına Rabbim olsun artık inşallah arkadaşım meleğine kavuşsunnn (AMİN)
Amin bitanem aminnnnCanim gecen persembe beta hcgem 0,0 di.bugune o degeri almasi biraz zor gibi gelyo bide karnim agriyo ve bugun ovude pozitif oldu yani igneden sonra yuzde 99 igneden gibi.canim benim insallah o guzel heyecanlari hep birlikte yasariz senden gizel haberler bekliyom insallah.sagol guzelkalplim amin cumlemize insallah ...
BenimAskPastam, kesınlıkle ıyneden.ıynenın tam 14gun etkısı oluyo testide de posıtıff cıkıyor
Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü
Slm arkadaşlar bende klomen caylama ignrsi oldum 1 hafta sonra test yapacam ama kasigimda incr bir sizi var agir bisey falan kaldirdigimda sirt ustu uzandigimda kasiklarim batıyor gogusumun ucida cok hasas hamile olma ihtimalim ver mi ki
Ayin 9 da oldum ignemiCanim igneni ne zaman oldun bende 2 gun once oldum
Ayin 9 da oldum igneyi
Yarin bence kanda bi baktir canim 14.gun bak dedi doktorum bana.insallah pozitifdir
Bana da oyle dedi aslinda bilemedim ilk tedavim benim sonuc egatif cikarsa sanirim uzulecem ve korkuyorum
haklısın canım insan ümitleniyo demi insallah pozitif olur gülüm.haber etmutlaka.yada 14 . günde baktır olmazsa. iğne karnında belinde agrı yapdımı benim cok agrıyo
Evet cokk yapti aslinda bir yandan yapmasi iyige isaret en azindan catladi diyoruz catlamasa kist yapacak zaten pikoluyum sende durumlar nasil
evet canım cok agrıyor ya nasıl gececk bu 14 gün ben sabırsızım biraz.bende pkoluyum.insallah kist olmaz canım
Olmaz allahin izniyle kenzul ars duasini oku bol bol rabbim uardimcimiz olsun
tamam canım okuyayım aksam Allah razı olsun dua edicem sanada.yarın yaptırcanmı test:18:
Sindi eczaneye gidiyorum erken gebelik testi almaya bakalim kismeet