- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
zeytınburnu avrasya hastanesınde canım ılgılenırsen ısmını alabılırım
Sagol canim istanbuldaymis uzak bana gulum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zeytınburnu avrasya hastanesınde canım ılgılenırsen ısmını alabılırım
Çatlama iğnesinden sonra hamilelik belirtileri ?
Kasıklarda ağrı
Göğüslerde hassatiyt ve ağrı
Yorgunluk hissi
Tuvalet ihtiyacının artaması
Gereksiz uyku durumu,
Mide bulantısı
Durumu hakkında çok fazla şekilde merak yaşayan kadınlarımız bu iğneden 9-10 gün sonra da test yaptırıp sonuçları öğrenebilirler
ayyy bu belirtiler bendede var bugün ovitrelle yi vurduralı 15 gün oluyor :)
benimde bu gün 15 ci günüm sanırım aynı gün vurulduk iğneleri...
9 haziranda vuruldum ben :) sizde ne gibi belirtiler var
bende 9 haziran 12 haziranda gittim çatlamış dedi yumoşlar belirtimi
hiç bir şey yok gaz var gibi kasık ağrısı falan yok öyle ara ara minik ağrı oluyor ama bilmiyorum ki dün progestaron bitti 2 güne adet bekliyorum öyle demişti dr um..
sende varmı bi değişiklik belirti ?
şişkinlik kasık bel agrıları var ara ara oluyor gögüslerde şişlik ağrı varprogesteronu yutuyormusun? bana doktorum bişe söylemedi geçen ay 27sinde adet olmuştum şuan nezaman olmam gerek hamile değilsem acaba
![]()
vajinadan at dedi yan etkisi çok oluyor diye 7 gün öyle kullandım ama mantar yaptı beni maf oldum ya son 3 taneyi ağızdan aldım vallah gece yatarken hiçte bişi yapmadı mışıl mışıl uyudum...
çarşamba sabah bi test yap istersen 25 şi olucak ayın varsa çıkar diye tahmin ediyorum ben....
ayyy bu belirtiler bendede var bugün ovitrelle yi vurduralı 15 gün oluyor :)
aslında bu sabah yapacaktım ama yapmadım çıkmaz belki diye yada korktum :):):) bakalım artık yarın ya da perşembe yapmak istiyorum hayırlısı olsun artık bnde bıraktım hiç yutmadım ilacı ama artıkk kullanmıyorum![]()
varsa zaten belli olur aslında ama bende çok korkuyorum tek çizgiyi görmekten...
hatta büyük ihtimalle yok gebelik olmadı gene hayırlısı ne yapalım yarın sabah sen bi test yap istersen...
aynen tek çizgiyi görmemek için![]()
akıntı var mı sende ?
bende süt beyaz gibi
Canim sana bir şey soracaktım ya bugun kan testi yaptım 1.50 cikti itlenmek istemiyom ama ne dersin
Kızlar bende 13 haziranda catlatma iğnesi vuruldum iki gün sonra doktor catlamis dedi.16.günü idrar testi yaptim ikinci çizgi çok silikti. Yanliz bugün (normal adet günüm)kahverengi leke ile uyandim.sizce bosami umitlendim.adet olacak diye korkuyorum..durumuna yorum yapacak varmi
Merhaba silik de olsa ikinci çizgi çıktıysa hamilesinde canım benimde öyle olmuştu çünkü bence hemen doktoruna git
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım yanıtladıgın için teşekkür ederim. doktor adet olursanda olmazsanda adet gününün 3. günü gel demişti.progesteron hapı kullanıyorum acaba o neden olabilirmi ikinci çizgiye..hayırlısı artık. çok istemekte çözüm değil.![]()