Keser84, benim bugun 12. Gunum iyneden Sonra .dayanamadim dord kez test yaptim hep silik cizgi var..ama iynenin etkisi oluyomus. Doktorum bana bekle adet gecikmen olursa gel dedi tabii beklemek cok zor, ama sabr etmek zorundayiz....InshaAllah iki haberler verifies hepimiz... Amin!
Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü
Canim merhaba.. nasilsin? Nasil oldu senin sonuclar? Benim dun aksamdan beri kahverengi akintim var( bugun 15.gunum catlama iynesinden sonra coook korkuyom adet olcam diye ((
Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü
kızlar dün aksam 8 de vuruldum catlatma iğnesini bugün beta hcg 206,5 degeri iğnedenmi bu kadar yüksek cıktı acaba adetimin 18. günündeyim suan
Kesinlikle iğneden canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tamam canım hayırlısı sagol cevabın için
Bu bile çok mutlu edici bi haber bitanemkızlar dün aksam 8 de vuruldum catlatma iğnesini bugün beta hcg 206,5 degeri iğnedenmi bu kadar yüksek cıktı acaba adetimin 18. günündeyim suan
Bu bile çok mutlu edici bi haber bitaneminşallah hep pozitif kalır ve meleğin seninle olur tatlımm
Amin canım benim aminnn.Bu işler nasip işi bebeğim. İnşallah pozitif kalır canım.İnsallah gulum ama doktor catlatma ignesinden dedi.ama yinede sorayim dedim boyle olup pozitif olan varmi diye.insallah canim sana bana tum isteyenlere insallah.meleklerimize kavusalim hayirlisi ile.
Amin canım benim aminnn.Bu işler nasip işi bebeğim. İnşallah pozitif kalır canım.
benimde bugün 12. günüm bende yaptım veee çooook çoook silik bir çizgi belirdi ama doktorum cuma gününe kadar bekle dedi cuma kan testi yaptır dedi fakat dün test yaptım normal gebelk testi negatifti bugün dedim gibi ikinci çizgi çok hafif belloldu dün erken gebelk testide yaptım onda 2. çizgi gayet netti valla kafam allak pullak oldu bekleyip görcez. cuma yı iple çekiyorum...
canım bu erken gebelık testı normaleczanede satılıyormu bırde fıyatını soylermısın rıca etsem bence sen hamılesın bu arada soyledıklerınden o cıkıyo
Canısım sen ovu testi yapıyodun de mi? Onda da belli oldu mu yumurtalarının çatladığı Canımcım?Canim 12 13 TL CİVARİ.SATİLİYOR ECZANELERDE
Canim 12 13 TL CİVARİ.SATİLİYOR ECZANELERDE
Canısım sen ovu testi yapıyodun de mi? Onda da belli oldu mu yumurtalarının çatladığı Canımcım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?