• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
evet haklisin ama ne biliyim negatif her zaman pozitife donusme sansi var :52: hayirlisi kuzummmm ... bekle bakalim insallah kist falan olmamistir eger olduysa da uzulme hemen sogan suyu yaparsin hemencecik gidiyor kistler :34:

Zozitos selam naber? Bugün benim iğneyi vurulali 3 hafta oldu ama hala regli olmadim. Sol kasigimda ara ara batma oluyor hala. Yarin Dr randevum var. Bakalim ne dicek????

Zozitos selam naber? Bugün benim iğneyi vurulali 3 hafta oldu ama hala regli olmadim. Sol kasigimda ara ara batma oluyor hala. Yarin Dr randevum var. Bakalim ne dicek????

AYYY KUZUMMM HADI INSALLAHHHH CANIM BENIM DR DAN GELINCE HABER ET OK MI ... BENDE NAPIYIM REGLIM 2 GUN OLDU BITTI YUMURTLAMA GUNUNU BEKLIYORUM AMA BU ARADA DA BIRCOK SEY ARASTIRIYORUM .. DR A GITTIGIMDE SORMAK ICIN IYI OLUR DIYE DUSUNDUM ... CUNKU BIRAZ AILEYI INCELEDIM BENIM ANNE TARAFINDA SEKER GENETIK OLARAK VE YINE ANNE TARAFIMDA KAN PHTILASMASI VARMIS :52: ONLARA BAKTIRICAM AYNI ZAMANDAAAA :34:

AYYY KUZUMMM HADI INSALLAHHHH CANIM BENIM DR DAN GELINCE HABER ET OK MI ... BENDE NAPIYIM REGLIM 2 GUN OLDU BITTI YUMURTLAMA GUNUNU BEKLIYORUM AMA BU ARADA DA BIRCOK SEY ARASTIRIYORUM .. DR A GITTIGIMDE SORMAK ICIN IYI OLUR DIYE DUSUNDUM ... CUNKU BIRAZ AILEYI INCELEDIM BENIM ANNE TARAFINDA SEKER GENETIK OLARAK VE YINE ANNE TARAFIMDA KAN PHTILASMASI VARMIS :52: ONLARA BAKTIRICAM AYNI ZAMANDAAAA :34:

CANIM GECE ADET OLDUM :43::43::43::43: BUGÜN GİTMEDİM DOKTORA. PAZARTESİ GİDİCEM ADETİN 3. GÜNÜ. AMA ÇOK AĞRIM VAR :43::43::43: BENİM ANNEMDE ŞEKER HASTASI GÜNDE 4 TANE İNSİLÜN VURULUYOR. AYNI ZAMANDA TİROİT HASTALIĞI DA GENETİK.

CANIM GECE ADET OLDUM :43::43::43::43: BUGÜN GİTMEDİM DOKTORA. PAZARTESİ GİDİCEM ADETİN 3. GÜNÜ. AMA ÇOK AĞRIM VAR :43::43::43: BENİM ANNEMDE ŞEKER HASTASI GÜNDE 4 TANE İNSİLÜN VURULUYOR. AYNI ZAMANDA TİROİT HASTALIĞI DA GENETİK.

KIMYAGER HAYIRLISI OLSUN KUZUMMMM YAAA UZME SAKIN KENDINI :54: ... EGER OYLESYSE SENDE BAKTIR KANINA ...:26: BENDE BAKTIRICAM .. DUN ANNEMLE VE TEYZEMLE YINE SOHBET EDIYORDUK NELER NELER OGRENDIM ... ANNEMIN HALASI RAHMET EGLESIN 14 SEFER DUSUK YAPMIS EN SON ZAR ZOR ERKEN DOGUMLA 2 ERKEK BEBEK DUNYAYA GETIRMIS .. AMA ANNEM DIYORKI O YILLARDA BILINMEZDI BOYLE SEYLER DEMEKKI KADINCAGIZDA KAN PIHTILASMASI VARMIS ONDAN OLMUYORMUS .. ANNE TARAFIMDA VAR BENIM HERSEY ... O NEDENLE BENDE BU AY CORASPRINE BASLADIM GUNDE 1 DEFA .. YAN ETKISI YOK SENDE AL DERIM KANI SULANDIRSIN DIYE ... :16:

KIMYAGER HAYIRLISI OLSUN KUZUMMMM YAAA UZME SAKIN KENDINI :54: ... EGER OYLESYSE SENDE BAKTIR KANINA ...:26: BENDE BAKTIRICAM .. DUşimdiye LE VE TEYZEMLE YINE SOHBET EDIYORDUK NELER NELER OGRENDIM ... ANNEMIN HALASI RAHMET EGLESIN 14 SEFER DUSUK YAPMIS EN SON ZAR ZOR ERKEN DOGUMLA 2 ERKEK BEBEK DUNYAYA GETIRMIS .. AMA ANNEM DIYORKI O YILLARDA BILINMEZDI BOYLE SEYLER DEMEKKI KADINCAGIZDA KAN PIHTILASMASI VARMIS ONDAN OLMUYORMUS .. ANNE TARAFIMDA VAR BENIM HERSEY ... O NEDENLE BENDE BU AY CORASPRINE BASLADIM GUNDE 1 DEFA .. YAN ETKISI YOK SENDE AL DERIM KANI SULANDIRSIN DIYE ... :16:

Yok canim uzulmuyorum. Hatta adet oldugum için seviniyorum bile diyebilirim. Sürekli aklimdaydi niye gelmiyor bebekte yok diye. Ayyy Allah'im neler duyuyoruz kim bilir neler duyucaz. ben simdiye kadar hic hamile kalamadim.

Yok canim uzulmuyorum. Hatta adet oldugum için seviniyorum bile diyebilirim. Sürekli aklimdaydi niye gelmiyor bebekte yok diye. Ayyy Allah'im neler duyuyoruz kim bilir neler duyucaz. ben simdiye kadar hic hamile kalamadim.

hayirlisi kuzummm kalirsin elbette onemli olan hamile kalmakta degil bence 9 ay devam edip saglikla sihatle almak :30: ben gecen sene kaldim kalbi durdu .. o daha yikici ve uzucu oluyor .. Rabbim herkese yardim etsin dermansiz dertler vermesin insallahhhh :16:

hayirlisi kuzummm kalirsin elbette onemli olan hamile kalmakta degil bence 9 ay devam edip saglikla sihatle almak :30: ben gecen sene kaldim kalbi durdu .. o daha yikici ve uzucu oluyor .. Rabbim herkese yardim etsin dermansiz dertler vermesin insallahhhh :16:

Kesinlikle bitanem katiliyorum. Saglicakla ve hayirlisiyla kucagimiza alacagimiz bebisler nasip etsin. Amiinnnnnn :)

Kesinlikle bitanem katiliyorum. Saglicakla ve hayirlisiyla kucagimiza alacagimiz bebisler nasip etsin. Amiinnnnnn :)

BENDE BU AY HEYECANLIYIM ASLINDA CUNKU NORMAL JINEKOLUGUMU DEGISTIRIYORUM BU AY MECBUREN ... TAMAMIYLE INFERTILITE DE UZMAN VE BASARI ORANI BURADA YUKSEK OLAN DOKTORA GITMEYE BASLICAM... :34: GIDENLERIN BIR COGU HAMILE SUANDA VEYA DOGURMUSLAR VEEE ENTERASAN OLAN HEPSI YAS OLARAK BUYUK BENDEN ... BEN 38 YASINDAYIM ZANNEDIYORUM KI SEN BEN DAHA GENCSINDIR .. BENDE BIR ARKDASIMIN TAVSIYESI UZERINE O DR DAN RANDEVU ALDIM BU AYIN 12 SINE TUM RAPORLARIM VE TAHLILERIM SUANDA ONA TESLIM EDILDI BAKALIM NE DIYECEK VE NASIL BIR DENEMEYLE BASLICAKKK :36:

BENDE BU AY HEYECANLIYIM ASLINDA CUNKU NORMAL JINEKOLUGUMU DEGISTIRIYORUM BU AY MECBUREN ... TAMAMIYLE INFERTILITE DE UZMAN VE BASARI ORANI BURADA YUKSEK OLAN DOKTORA GITMEYE BASLICAM... :34: GIDENLERIN BIR COGU HAMILE SUANDA VEYA DOGURMUSLAR VEEE ENTERASAN OLAN HEPSI YAS OLARAK BUYUK BENDEN ... BEN 38 YASINDAYIM ZANNEDIYORUM KI SEN BEN DAHA GENCSINDIR .. BENDE BIR ARKDASIMIN TAVSIYESI UZERINE O DR DAN RANDEVU ALDIM BU AYIN 12 SINE TUM RAPORLARIM VE TAHLILERIM SUANDA ONA TESLIM EDILDI BAKALIM NE DIYECEK VE NASIL BIR DENEMEYLE BASLICAKKK :36:

Aaaa hadi hayirlisi olsun canim. Evet ben 28 yasindayim :) sen nerede oturuyorsun canim hangi Dr muş bu???

Arkadaşlar öncelikle herkeze slm lütfen cvplarınızı bekliyorum bugün çatlatma iğnesinin 11. Günü test yaptım negatif :( çıktı sizce çok mu erken yapmışım doktorumu aradım doktor hiç bişi yapma stres olursun dedi ve ölede oldu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Soruma cvp verecek kimse yok mu :((

valla henüz erken sanırım oyüzden bikaç gün daha bekle benimde bugün 10. günüm merkatan yaptım ikinci çizgi çıktı silik ama o eminim ki iğnenin etkisi hala bakalm yarın bir daha yapcam 11. gün ne çıkıcak... 14.günden önce yanıltır diyorlar

Hadi hayırlısı inşallah yanılmazsın yspta sonucunu yaz :) inşallah hamilesindir

Ama az once arastirdim bu catlatma iynesi (choriomon) HCG icerikli oldu guy icing pizitif cikmasi yanlis.

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

Keser84, benim bugun 12. Gunum iyneden Sonra .dayanamadim dord kez test yaptim hep silik cizgi var..ama iynenin etkisi oluyomus. Doktorum bana bekle adet gecikmen olursa gel dedi tabii beklemek cok zor, ama sabr etmek zorundayiz....InshaAllah iki haberler verifies hepimiz... Amin!

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

Back