Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460

Arkadaşlar öncelikle herkeze slm lütfen cvplarınızı bekliyorum bugün çatlatma iğnesinin 11. Günü test yaptım negatif çıktı sizce çok mu erken yapmışım doktorumu aradım doktor hiç bişi yapma stres olursun dedi ve ölede oldu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Soruma cvp verecek kimse yok mu (

valla henüz erken sanırım oyüzden bikaç gün daha bekle benimde bugün 10. günüm merkatan yaptım ikinci çizgi çıktı silik ama o eminim ki iğnenin etkisi hala bakalm yarın bir daha yapcam 11. gün ne çıkıcak... 14.günden önce yanıltır diyorlar

Hadi hayırlısı inşallah yanılmazsın yspta sonucunu yaz :) inşallah hamilesindir

Arkadas, ever erken.ben 10 gun Sonora yaptim silik cizgi vardi uctum havalara girdim

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

Ama az once arastirdim bu catlatma iynesi (choriomon) HCG icerikli oldu guy icing pizitif cikmasi yanlis.

Keser84, benim bugun 12. Gunum iyneden Sonra .dayanamadim dord kez test yaptim hep silik cizgi var..ama iynenin etkisi oluyomus. Doktorum bana bekle adet gecikmen olursa gel dedi tabii beklemek cok zor, ama sabr etmek zorundayiz....InshaAllah iki haberler verifies hepimiz... Amin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…