Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460

Çatlatma iğnesinden sonra bende de genelde ağrı olmuyordu 5 ay kullandım klomenle beraber ağrı falanda yaşamadım öyle..
10 gün erken canım zira iğnenin içeriğinde de betahcg hormonu var öyle çatlatıyor 14.günden sonra iğnedeki hormon etkisini yitiriyor yani 14.günden önce test yapsan da yanıldır...Dilerim biran önce kavuşursun meleğine çok zor süreçler biliyorum fazlası ile yaşadım ama şimdiki aklım olsa direk tüp bebek yapardım okadar zaman+manevi yıpranma+maddiyat olayın farklı boyutları dilerim bu ay müjdeyi alırsın ama olmazsa tavsiyem tüp bebek olur aşılama falan da değil yani...

hm :) haklısnz .. neyse 4 gün kaldı sonra bi yapaym bakalm evde :) anlyrm sizde hayrlı saglklı bı seklde alırsnz kucagnza inş bebişinizi .. darısı basıma

Klomenle 4.ayım Pregnylle ikinci deneyişimiz :) Rahim filmi de çektirdim temiz ayın 14ünde biri 21 biri 24 mm yumurtam oluşmuştu o akşam Pregnyl 5000 iki tane vuruldum Bat 1 haziran 10 gün oldu iğne yaptıralı heyecanla bakliyorum bu ayda olmazsa Doktorum ENDOKRİNe gönderceğini söyledi Rabbim hepimize tez vakitte anne olmayı nasip etsin inşaaallah

Hayirlisi olsun canim. Yumoslarin baya iyimis. İnşaallah çabucak catlayip dollenir :) hayirli haberlerini aliriz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…