2 Mayıs'ta çatlatma iğnesi oldum. Bugün 15 Mayıs. Iki gündür karnım ağrıyor. Test yapmamak için zor tutuyorum kendimi. Adet mi olacağım demek acaba bu ağrılar? Fikri olan var mı kızlar?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben geçen hafta Çarşamba çatlatma iğnesi oldum , bugün tam da gününde adet oldum. Benimle aynı durumu yaşayan var mıslm.ben de 2 sinde iğne vurundum.dün 11.gün kasıklarımda cok ağrı vardı.kan tahlili yaptırdım.1,2 çıktı betahcg.doktorumu aradım 4 -5 gün daha beklededi.
zaten 5 gün sonra adet olcam normal şartlarda.senle aynı günlerimiz.beklemek çok zor
Canım iğneden sonra tam gününde adet normal midir, ben gecikiyor diye okumuştumkizlar bence adet gununuzu bekleyin catlatma ignesi hormonlari yukselttigi icin yanlis sonuc cikiyo ki bun gecen ay ben yasadim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
slm.ben de 2 sinde iğne vurundum.dün 11.gün kasıklarımda cok ağrı vardı.kan tahlili yaptırdım.1,2 çıktı betahcg.doktorumu aradım 4 -5 gün daha beklededi.
zaten 5 gün sonra adet olcam normal şartlarda.senle aynı günlerimiz.beklemek çok zor
igneyi yaptirali tam kacinci gun canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bugün iğneden itibaren 15. Gün. Dayanamadım eczaneden de test aldım. Ikinci çizgi silikti ama vardı. Inanmadım hala. Keseyi görmeden de inanmayacağım. Dr umu aradım 23.de kese görünür dedi. Pazar tekrar kan testi yaptır dedi.
Kızlar hamile misiniz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Test sonucuna göre öyle ama inanmakta güçlük çekiyorum çünkü bir yıldır uğraşıyorum. Keseyi görünce inanacağım.:)
Bu kadar olduysa keseyi de görürsün canım . Yerleşme kanası olmuş muydu canım sen de
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?