Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
hem sayi ile cikti hem pozitif cikti bir kac gun sonra tekrar yaptirdik bu sefer negatif cikti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canim adet gunun gelmeden sakin test yapma ben erken yaptim varciktivspnra olmadigini ogrendim

2ay boyunca catlatma ignesi vuruldum sonuc negatif. Artik oluruna biraktik Allahtan hepimize hayırlısı.

Kizlar ya catlatma ignesinin 12. Gunu beta hcg 6,68 cikti. İdrar testi de pozitif cikiyo. Yani ignenin 10. Ve 11. Gunu idrar testim negatifdi. Deger cok dusuk degil mi hamilemiyim degilmiyim sevinemedim bile

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu konulardan pek anlamıyorum ama değer düşük değil bence.zaten yumurta döllendikten 8-9 gün sonra yerleşiyomuş.4 gündür yerleşikse bebiş olabilir. benimde iğneden sonraki 10.günüm ilk defa yaptırdım ama yıllar geçti sanki üstünden.2 gün sonra kan tahlili yaptırcam bakalım

kizlar bence adet gununuzu bekleyin catlatma ignesi hormonlari yukselttigi icin yanlis sonuc cikiyo ki bun gecen ay ben yasadim

İğneden sonraki 24. Günüm bütün testler negatif ama gelen gidende yok adet söktürücü içiyorum.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

2 Mayıs'ta çatlatma iğnesi oldum. Bugün 15 Mayıs. Iki gündür karnım ağrıyor. Test yapmamak için zor tutuyorum kendimi. Adet mi olacağım demek acaba bu ağrılar? Fikri olan var mı kızlar?

slm.ben de 2 sinde iğne vurundum.dün 11.gün kasıklarımda cok ağrı vardı.kan tahlili yaptırdım.1,2 çıktı betahcg.doktorumu aradım 4 -5 gün daha beklededi.
zaten 5 gün sonra adet olcam normal şartlarda.senle aynı günlerimiz.beklemek çok zor

Ben geçen hafta Çarşamba çatlatma iğnesi oldum , bugün tam da gününde adet oldum. Benimle aynı durumu yaşayan var mı

kizlar bence adet gununuzu bekleyin catlatma ignesi hormonlari yukselttigi icin yanlis sonuc cikiyo ki bun gecen ay ben yasadim

Canım iğneden sonra tam gününde adet normal midir, ben gecikiyor diye okumuştum

evet canim normal ben adet gunumden 2 gun once oldum dolu dolu hemde

Ben bugün dayanamadım kan verdim. Iki cuma geçmiş oldu iğneden sonra. Beta hcg 129 çıktı ama daha sevinmeye başlamadım çünkü ya testte hata olduysa ya çatlatma iğnesi değeri yükselttiyse ya gebelik kesesi yoksa gibi düşünceler kafamda uçuşuyor. Sonuçta bi yıldır tedavi oluyorum temkinliyim.

igneyi yaptirali tam kacinci gun canim

Bugün iğneden itibaren 15. Gün. Dayanamadım eczaneden de test aldım. Ikinci çizgi silikti ama vardı. Inanmadım hala. Keseyi görmeden de inanmayacağım. Dr umu aradım 23.de kese görünür dedi. Pazar tekrar kan testi yaptır dedi.

Kızlar hamile misiniz

Kızlar hamile misiniz

Test sonucuna göre öyle ama inanmakta güçlük çekiyorum çünkü bir yıldır uğraşıyorum. Keseyi görünce inanacağım.:)

Test sonucuna göre öyle ama inanmakta güçlük çekiyorum çünkü bir yıldır uğraşıyorum. Keseyi görünce inanacağım.:)

Bu kadar olduysa keseyi de görürsün canım . Yerleşme kanası olmuş muydu canım sen de

Bu kadar olduysa keseyi de görürsün canım . Yerleşme kanası olmuş muydu canım sen de

Allah dış gebelik, boş gebelik, kimyasal gebelik gibi kötü şeylerden korusun inşallah. Benim normalde adetim bugün olacaktı. Yerleşme kanaması olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…