• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
merhaba tsh değerinin 2,5 ve altında tutulması gerekiyor , doktorun nasıl normal demiş anlamıyorum , küçük dozda ilaç yazması gerekiyor.

benim tsh. 2.8 çıkmıştı doktor ilaç yazdı ve 2-3 ay kullandım ve bıraktım. hamile kaldıktan sonra kullanmama gerek kalmadı. değerim normal seyretti 1.8 e düştü ve hala o civarlarda. bence doktorunu uyar yada başka bir doktora daha danış. gebelik planladığınıda eklemeyi unutma.
en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar dilerim[/QUOTE]

mrb arkadasım tsh guatr hormonu oluyo demi benim 1.93 cıkmıs doktorum normal demişti.bu arada referans aralığında 0.27 - 4.2 yazıyo yani senin sonuc 2.8 ise neden ılac verme geregı gordukı doktorun acaba referans degerleri arasında senın sonucun. ben sunu sormak ıstıorum dodktorlar gebelgı engelleyebılecek hrmonlara bakıorlar sadece demı yanı bu sonuctan bızde guatr olup olmadıgı anlaşılmaz heralde dimi canm?

Ayy bnm de ole canm yaa :)) ins benm de tutar bel agrim var o da neden blmiom baska hic bisim yok akintim var su gibi ama ne agri ne sizi hic bisi yok:(( bide ben bisi sorcam.. Tsh benm 3,96 doktor cok normal dedi .. Yuksek degil mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canm benm tsh 1.93 cıkmıs sonuc kagıdımda referans aralıgı degerlerınde 0.27 - 4.20 yazıyo yanı buna gore sen normal degerler ısınde oluyorsun. bence dert etme bunu.

merhaba kızlar, 2. tedavi ayım, bugün de iğneden sonraki 12. günüm. 2 gün önce, yani daha adetime 1 hafta varken lekelenme oldu biraz. gerisi gelmedi. yerleşme kanaması olabilir mi? bugün de mide bulantım var. yediklerim ağzıma geliyor. 2 gün sonra test yapıcam...

KiZlar cat ignenin 6. Gunu. Test asagida $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1397309261.533528.webp

Erken mi yaptim

KiZlar cat ignenin 6. Gunu. Test asagida Eki Görüntüle 1065584

Erken mi yaptim

canım 6.günü testi erken yapmışsın.iğnenin etkisiyle pozitif çıkabilir. bugün benim 15. günüm. test yapmaya cesaretim yok. yarın kan tahlili vericem. inşallah yüksek bi değer görürüm. kucaklarımız boş kalmasın inşallah. progestan hapı kullanıyomusun cnm sen? bu hapı kullanmaya rağmen adet gelebilir mi acaba merak ediyorum. çünkü çatlatma iğnesinden sonra 14.15.günlerde adet olunur deniliyordu. benim 13.günümde adet olcak gibi sızılarım oldu. gelen giden olmadı. bugünde öyle bi sızı yok.arada kasıklarımda zonklama gibi bişeyler oluyo.inşallah hamileliktir bu belirtiler :5:

canım 6.günü testi erken yapmışsın.iğnenin etkisiyle pozitif çıkabilir. bugün benim 15. günüm. test yapmaya cesaretim yok. yarın kan tahlili vericem. inşallah yüksek bi değer görürüm. kucaklarımız boş kalmasın inşallah. progestan hapı kullanıyomusun cnm sen? bu hapı kullanmaya rağmen adet gelebilir mi acaba merak ediyorum. çünkü çatlatma iğnesinden sonra 14.15.günlerde adet olunur deniliyordu. benim 13.günümde adet olcak gibi sızılarım oldu. gelen giden olmadı. bugünde öyle bi sızı yok.arada kasıklarımda zonklama gibi bişeyler oluyo.inşallah hamileliktir bu belirtiler :5:

Ayy cnm bence belirtilerin hamilelik ;)) inssaalahhhh bana
PRogrstan vermedi dr :) ama bel kasik agrim
Varr yaz sonucu mutlakaaaa

Ayy cnm bence belirtilerin hamilelik ;)) inssaalahhhh bana
PRogrstan vermedi dr :) ama bel kasik agrim
Varr yaz sonucu mutlakaaaa

ay inşallah canım yaa:) yarın inşallah şöyle bi hamileyimmm diye yazmak nasip olur burayada. dua edelim canm birbirimize. inşallah tutunmuştur meleklerimiz :emir_bebek:

slm arkadaşlar ben 5 yıllık evliyim 4 yıl once hamile kaldım kabi atmadigi için kurtaj olmak zorunda kaldım ve 1 ay oncede laparaskopi oldum tüplerim açıldı papışıklarım giderildi ve adetimin 2.ci gününden itibaren 8 tane fostimon kullandım 6 tane yumurtam oluşmuş sonrasında ovitrelle igne oldum yeni beş gün once catlamam iğnesinden sonra aşırı kasık ağrım oldu sol tarımda şimdi ise yoğun bi şişkinliklerim var aşırı gaz var artı goguslerim şiş ara arada gasıklarım agrıyo acaba hamile olabirmiyim doktorum bu ay çok umiti bakalım hepimiz için hayırlısı olsun :26::26:

Merhaba benimde catlatma ignemin yarin 14.gunu bakalim ins adet olmam. Bu tedavimin 2.ayi.gecen ayda gonal f yumurta buyutme igneleri olmustum sonra catlatma ignesi ama tutmadi.ayni uygulamayi bu ayda yaptık bakalim tutacakmi umudum kalmadı gerci:-(

iwish haydi test yap merak ettik biz bile :46: :17:
Ben de önümüzdeki ay klomen+çatlatma iğnesine başlayacağım.Bu ay rahim filmi çekilecekmiş.PKO luyum :14:
Ama konuşmaları şöyle bir taradım bu yolla çok fazla hamilelik elde edilmiş.Çok ümitlendim doğrusu.Geçen sefer ki doktorum rahim filmi istemedi.Ayrıca çatlatma iğnesi de vermedi.İlk ay klomen verdi.Yumurta takibi yaptı.Kendiliğinden çatladı yumurtalar çok iyi dedi.Sonra ki 3 ay klomen verip gönderdi beni.İlk aydan sonra yumurta takibi bile yapmadı.Belki yumurtam oluşmadı sonra ki aylar ya da belki çatlamadılar.Hiç içime sinmedi yani.O yüzden hiç denememiş sayıyorum kendimi.
Şimdi yeni doktorumla herşey silbaştan :2: Umarım bu kez emin ellerdeyimdir.Bekleyip görücez..
Olumlu haberleriniz beni çok mutlu ediyor.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.. :54:

Size guzel haberler veremeyecegim maalesef. Cunku tam günümde regl oldum.subatta rahim filmi cekilmisti tüpler tıkalı degil bi sorun yok demisti doktorum sonra iğneler filan iste.rahim film cekildikten 6 ay icinde gebelik sansi artiyormus ya,ben beklemeye aldim kendimi artik güzel haberler sizde inş hepimiz bebisimizi kucagimiza aliriz..

Arkadaslar ben 12 nisanda catlatma ignesi oldum yarinda adet olmam gerekiyor regl belirtilerim onceden basladi dualarinizi bekliyorum

iwish cim olsun vardır bunda da bir hayır.Zaten her ay şansımız %15-20 diye biliyorum ben.Bu tedavilerin sonucunda da 5-6 aylık dönemde %50 civarında bir şansımız var diye biliyorum.Eeee o halde 2 ayda hemen vazgeçmiyoruz.Yeni maçlara bakalım şimdi :3: Su koyvermek yok.Bu ay olmazsa öbür ay olur,belki sonraki ay olur.Denemeden bilemeyiz :34:

Nurum dua ediyorum senin için.Umarım adet olmazsın ama olursan da ümidini kırma lütfen.Haberlerini ve umarım iyi haberlerini bekliyoruz :32:

bugün adet olmam gerekiyor şu ana kadar olmadım çatlatma iğnesinden sonra adet gecikmesi yaşanabiliyormu arkadaşlar

bende catlama ignesi oldum ama dayanamadim adetime bir hafta kala test yaptim pozitif cikti kanda da yaptirdim oda pozitif cikti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende catlama ignesi oldum ama dayanamadim adetime bir hafta kala test yaptim pozitif cikti kanda da yaptirdim oda pozitif cikti

Mervecim çoookkk tebrik ederim,Allah tamamına erdirsin.:46: birazcık özel olcak ama :17: ilişki zamanlamasını nasıl yaptığını anlatır mısın?
Günaşırı mı yoksa üstüste mi mantıklı anlayamadım:53:

valla biz gun asiri yapmadik doktorum zaten 10 sik sik ilisi onermisti bizde firsat buldugumuz her an yaptik canim allahin izniylede tuttu iste sen ne zaman yaptirdin igneyi

bu arada darisi sana canim ins sende kalirsin bu ay😀😀

Mervecim çoookkk tebrik ederim,Allah tamamına erdirsin.:46: birazcık özel olcak ama :17: ilişki zamanlamasını nasıl yaptığını anlatır mısın?
Günaşırı mı yoksa üstüste mi mantıklı anlayamadım:53:

Hayırlı olsun Allah devamına erdirsin kan testi pozitif olarakmi yoksa sayi ilemi cikti

Back