Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Ovitrelleden sonraki 15. Gun betahcg 186 cikti

hayırlı olsun canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. darısı başıma inşallah. ovitrelleden sonraki günlerde sendede çok kasık ağrısı oldumu? ayrıca kan testinden önce hamilelik belirtilerin var mıydı canım?

Canim ovitrelleden 2 gun sonra aşılama yapildi. Ovitrelleden 11 gun sonra adet sancisi gibi ama daha hafif agrilarim basladi. Ben hep adet gorecegime yordum. Kan testi oldugum gun akintimda kan geldi. Hatta sonucu henuz ogrenmemistim. Adet gordugumu sanip cok uzulmustum. Bi de testten bi gun once cok yogun bi akintim oldu. Sanirim tek belirtim buydu. Umarim sen de guzel haberlerini yazarsin burdan

Bn ne zaman kan testi idrar testi yaptirayim? Pazar vuruldu igne?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya cnm bnde de hic agri olmadi acaba igne bana yaramadi mi ki

benimde 11. günüm. dediğin gibi adetten daha hafif sızılarım var ara ara. inşallah tutmuştur benimkide. güzel haberler vermek nasip olur.

Ya cnm bnde de hic agri olmadi acaba igne bana yaramadi mi ki

canım valla internetten okuduğum kadarıyla iğneden sonra hiç ağrısı sızısı olmadan hamile kalanda var. çok ağrı çekip hamile kalanda. nasip kısmet. inşallah bebişlerimiz gelir bu ay

canım valla internetten okuduğum kadarıyla iğneden sonra hiç ağrısı sızısı olmadan hamile kalanda var. çok ağrı çekip hamile kalanda. nasip kısmet. inşallah bebişlerimiz gelir bu ay

Ahh insalahhh canmm insallahh

Merhaba bende pregnly vuruldum Benimde agrim olmadi sart degil heralde agri olmasi yumurta 36 saat sonra catlar dedi ama doktor bilmiyorum yinede

Bana dr 3 gun ust uste iliski sonra gun asiri toplam 10 gun dedi. 2 gun oldu 3. Gun olmadi iliski misafirimz vardi ya bisi olur mu acaba

kızlar bugün benim ovitrelleden sonraki 13.günüm. bugün öğleden sonra adet olcakmış gibi sancılarım oldu.hala da ara ara devam ediyo sancı.adetime daha 6 gün falan var. normal mi acaba böyle olması? adet olucam diye çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…