- 15 Şubat 2014
- 229
- 101
- 123
- 34
Ovitrelleden sonraki 15. Gun betahcg 186 cikti
hayırlı olsun canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. darısı başıma inşallah. ovitrelleden sonraki günlerde sendede çok kasık ağrısı oldumu? ayrıca kan testinden önce hamilelik belirtilerin var mıydı canım?
Bu ovitrelleyi nasi yapcaz yaa kizlar doktr kendn yap dedi ama tehlikeli degilmi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü
Merhaba berna. Eskiden kullandiklarimi hep hastanede yaptirmistim. Ama artik enjeksiyon kalemi seklinde. Ignesi cok ince. Ben de bu ay ilk defa kendim yaptim.
Canm yaptim yaptim pazar gunu 💞 korkulcak bisi yokmus
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selam kızlar ovitrelleden sonra sonuçlarınız nasıl oldu merak ettim? bende bu ay gonal f+ovitrelle kullandım. ovitrelleden sonraki 11. günüm. çok sabırsızlanıyorum.en erken ne zaman testte çıkar acaba? ovitrelleden sonra bir hafta kasık ağrısı,batması,karın ağrısı çok fazla oldu bende. sonra geçti. şimdi arada adet olcakmış gibi hafif sızılar var. adetimede daha 8-9 gün var. inşallah tutmuştur. sizin belirtileriniz neler ?
Guzel sonuclar alirsin insallah. Benimki olumlu oldu.Canm yaptim yaptim pazar gunu 💞 korkulcak bisi yokmus
Guzel sonuclar alirsin insallah. Benimki olumlu oldu.
Gozunnn aydiiiinnnn :))) igneden sonraaa ne gibi degisiklikler olduuu bende agri sizi bisi yok yaaa
Gozunnn aydiiiinnnn :))) igneden sonraaa ne gibi degisiklikler olduuu bende agri sizi bisi yok yaaa
Yumurta catlama doneminde ben de hicbise hissetmedim. Ignedensonraki 11. Gun kasiklarimda adet sancisi gibi agrilar basladi. Hala da devam ediyo. Yerlesme agrisi oldugunu soyluyolar
Canim ovitrelleden 2 gun sonra aşılama yapildi. Ovitrelleden 11 gun sonra adet sancisi gibi ama daha hafif agrilarim basladi. Ben hep adet gorecegime yordum. Kan testi oldugum gun akintimda kan geldi. Hatta sonucu henuz ogrenmemistim. Adet gordugumu sanip cok uzulmustum. Bi de testten bi gun once cok yogun bi akintim oldu. Sanirim tek belirtim buydu. Umarim sen de guzel haberlerini yazarsin burdan
Yumurta catlama doneminde ben de hicbise hissetmedim. Ignedensonraki 11. Gun kasiklarimda adet sancisi gibi agrilar basladi. Hala da devam ediyo. Yerlesme agrisi oldugunu soyluyolar
Ayy bnm de ole canm yaa :)) ins benm de tutar bel agrim var o da neden blmiom baska hic bisim yok akintim var su gibi ama ne agri ne sizi hic bisi yok( bide ben bisi sorcam.. Tsh benm 3,96 doktor cok normal dedi .. Yuksek degil mi?
Ya cnm bnde de hic agri olmadi acaba igne bana yaramadi mi ki
canım valla internetten okuduğum kadarıyla iğneden sonra hiç ağrısı sızısı olmadan hamile kalanda var. çok ağrı çekip hamile kalanda. nasip kısmet. inşallah bebişlerimiz gelir bu ay
Ayy bnm de ole canm yaa :)) ins benm de tutar bel agrim var o da neden blmiom baska hic bisim yok akintim var su gibi ama ne agri ne sizi hic bisi yok( bide ben bisi sorcam.. Tsh benm 3,96 doktor cok normal dedi .. Yuksek degil mi?
Bilmiyorumki canim. Hic olcturmedim ben o dönemde. Senin kacinci gunun
Bilmiyorumki canim. Hic olcturmedim ben o dönemde. Senin kacinci gunun
Oo ben adet gecikince olcturmustum
Taa gecen ay. Suan bnm sat 17 mart gec adet olurum gec yumurtlarim . İlk yumurtam 2 nisanda kendi catladi.2 tane daha vardi onun icin de igne verdi pazar aksam vuruldum. Bgun igneden sonra 3. Gunum
Daha15 gun sonra gel dedi bana...
Oo ben adet gecikince olcturmustum
Taa gecen ay. Suan bnm sat 17 mart gec adet olurum gec yumurtlarim . İlk yumurtam 2 nisanda kendi catladi.2 tane daha vardi onun icin de igne verdi pazar aksam vuruldum. Bgun igneden sonra 3. Gunum
Daha15 gun sonra gel dedi bana...
Hadi bakalim hayirlisi. Guzel haberlerini yaxarsin insallah
merhaba tsh değerinin 2,5 ve altında tutulması gerekiyor , doktorun nasıl normal demiş anlamıyorum , küçük dozda ilaç yazması gerekiyor.
benim tsh. 2.8 çıkmıştı doktor ilaç yazdı ve 2-3 ay kullandım ve bıraktım. hamile kaldıktan sonra kullanmama gerek kalmadı. değerim normal seyretti 1.8 e düştü ve hala o civarlarda. bence doktorunu uyar yada başka bir doktora daha danış. gebelik planladığınıda eklemeyi unutma.
en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar dilerim
merhaba tsh değerinin 2,5 ve altında tutulması gerekiyor , doktorun nasıl normal demiş anlamıyorum , küçük dozda ilaç yazması gerekiyor.
benim tsh. 2.8 çıkmıştı doktor ilaç yazdı ve 2-3 ay kullandım ve bıraktım. hamile kaldıktan sonra kullanmama gerek kalmadı. değerim normal seyretti 1.8 e düştü ve hala o civarlarda. bence doktorunu uyar yada başka bir doktora daha danış. gebelik planladığınıda eklemeyi unutma.
en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar dilerim
Ayyy soledim milyon kere tekrar hatrlatcam gittigimde bana inatla normal dio ilac vermio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?