Ayy bnm de ole canm yaa :)) ins benm de tutar bel agrim var o da neden blmiom baska hic bisim yok akintim var su gibi ama ne agri ne sizi hic bisi yok( bide ben bisi sorcam.. Tsh benm 3,96 doktor cok normal dedi .. Yuksek degil mi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canm benm tsh 1.93 cıkmıs sonuc kagıdımda referans aralıgı degerlerınde 0.27 - 4.20 yazıyo yanı buna gore sen normal degerler ısınde oluyorsun. bence dert etme bunu.
KiZlar cat ignenin 6. Gunu. Test asagida Eki Görüntüle 1065584
Erken mi yaptim
canım 6.günü testi erken yapmışsın.iğnenin etkisiyle pozitif çıkabilir. bugün benim 15. günüm. test yapmaya cesaretim yok. yarın kan tahlili vericem. inşallah yüksek bi değer görürüm. kucaklarımız boş kalmasın inşallah. progestan hapı kullanıyomusun cnm sen? bu hapı kullanmaya rağmen adet gelebilir mi acaba merak ediyorum. çünkü çatlatma iğnesinden sonra 14.15.günlerde adet olunur deniliyordu. benim 13.günümde adet olcak gibi sızılarım oldu. gelen giden olmadı. bugünde öyle bi sızı yok.arada kasıklarımda zonklama gibi bişeyler oluyo.inşallah hamileliktir bu belirtiler
Ayy cnm bence belirtilerin hamilelik) inssaalahhhh bana
PRogrstan vermedi dr :) ama bel kasik agrim
Varr yaz sonucu mutlakaaaa
bende catlama ignesi oldum ama dayanamadim adetime bir hafta kala test yaptim pozitif cikti kanda da yaptirdim oda pozitif cikti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mervecim çoookkk tebrik ederim,Allah tamamına erdirsin.birazcık özel olcak ama ilişki zamanlamasını nasıl yaptığını anlatır mısın?
Günaşırı mı yoksa üstüste mi mantıklı anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?