• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Allah dış gebelik, boş gebelik, kimyasal gebelik gibi kötü şeylerden korusun inşallah. Benim normalde adetim bugün olacaktı. Yerleşme kanaması olmadı.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu yerleşme kanaması nasıl bir şey acaba merak ettim, yaşayanlar varsa paylaşabilecek mi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugün iğneden itibaren 15. Gün. Dayanamadım eczaneden de test aldım. Ikinci çizgi silikti ama vardı. Inanmadım hala. Keseyi görmeden de inanmayacağım. Dr umu aradım 23.de kese görünür dedi. Pazar tekrar kan testi yaptır dedi.

evet canim var gibi ama sen yinede tekrar test yaptir pazartesi hunu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet canim var gibi ama sen yinede tekrar test yaptir pazartesi hunu

Dr pazar günü yaptır dedi. Sanırım değerin iki katına çıkmış olması gerekiyor.

Ben bugün dayanamadım kan verdim. Iki cuma geçmiş oldu iğneden sonra. Beta hcg 129 çıktı ama daha sevinmeye başlamadım çünkü ya testte hata olduysa ya çatlatma iğnesi değeri yükselttiyse ya gebelik kesesi yoksa gibi düşünceler kafamda uçuşuyor. Sonuçta bi yıldır tedavi oluyorum temkinliyim.

Canım sevindim değerlere umarım hamilesindir.benim durumumda bi değişiklik yok bugün iğneden sonra 15.gün.dün. idrar testi yaptım tekrar negatif.adetime ikigün kaldı.hayırlısı.bekleme süreci çok zor

Canım sevindim değerlere umarım hamilesindir.benim durumumda bi değişiklik yok bugün iğneden sonra 15.gün.dün. idrar testi yaptım tekrar negatif.adetime ikigün kaldı.hayırlısı.bekleme süreci çok zor

Idrar testinde hemen çıkmayabiliyormuş. Ben beklemeye dayanamadım kan testi yaptırdım daha adet gecikmeden. Yarınki testi de yaptırsam da rahatlasam. Inşallah gerçekten hamileyimdir. Üç yıllık evliyim.

Idrar testinde hemen çıkmayabiliyormuş. Ben beklemeye dayanamadım kan testi yaptırdım daha adet gecikmeden. Yarınki testi de yaptırsam da rahatlasam. Inşallah gerçekten hamileyimdir. Üç yıllık evliyim.

idrar testinden 1 gün önce de kan tahlili yaptırmıştım o da negatifti.biz aynı gün iğne vurunmuşuzya senle:44: benimde olsaydı belli olurduşimdiye.çünkü 3.de yumurta çatlasa döllense 12.sinde yerleşmiş olurdu.şimdiye belli olurdu.yarın testini yaptırınnca haber ver emi? bize de moral oluyo.benimde 3 yılım dolacak yakında ne demek olduğunu bilirim Allah hepimizin yüzünü güldürsün

idrar testinden 1 gün önce de kan tahlili yaptırmıştım o da negatifti.biz aynı gün iğne vurunmuşuzya senle:44: benimde olsaydı belli olurduşimdiye.çünkü 3.de yumurta çatlasa döllense 12.sinde yerleşmiş olurdu.şimdiye belli olurdu.yarın testini yaptırınnca haber ver emi? bize de moral oluyo.benimde 3 yılım dolacak yakında ne demek olduğunu bilirim Allah hepimizin yüzünü güldürsün

Âmin Allah isteyen herkese nasip etsin yüzümüzü güldürsün dediğin gibi. Bu süreç maddi manevi çok zor. Yarın sonucumu öğrenince paylaşırım. Sen de inşallah bu ay olmazsa önümüzdeki ay mutlu haberi alırsın.

Slm kızlar, bişey sorcam klomen kullanıyodum, çarşamba günü kontrole gittiğimde 3 yumurta vardı 19 mm, doktor cumartesi gel dedi bakıp çatlatma iğnesi yazıcam dedi ilişki falan önermedi, bugün gittiğimde hepsi çatlamış, ilişki önermemişti ama ben çarşamba ve perşembe eşimle birlikte oldum doktor bide bugün birlikte ol dedi ama ben çok karamsarım ilişki günleri yanlış mı oldu acaba lütfen yardım :50::50::50::26::5::5:

Slm kızlar, bişey sorcam klomen kullanıyodum, çarşamba günü kontrole gittiğimde 3 yumurta vardı 19 mm, doktor cumartesi gel dedi bakıp çatlatma iğnesi yazıcam dedi ilişki falan önermedi, bugün gittiğimde hepsi çatlamış, ilişki önermemişti ama ben çarşamba ve perşembe eşimle birlikte oldum doktor bide bugün birlikte ol dedi ama ben çok karamsarım ilişki günleri yanlış mı oldu acaba lütfen yardım :50::50::50::26::5::5:

Çarşamba zaten çatlamamıştı diyorsun. Çarşamba Perşembe yaptıysan bugün ctesi zaten bi cuma yapmamış oluyorsun. Bugün de ilk fırsatta yaparsan sorun yok. Muhtemelen Perşembe yaptığın etkili olmuştur. Hayırlısı:)

Çarşamba zaten çatlamamıştı diyorsun. Çarşamba Perşembe yaptıysan bugün ctesi zaten bi cuma yapmamış oluyorsun. Bugün de ilk fırsatta yaparsan sorun yok. Muhtemelen Perşembe yaptığın etkili olmuştur. Hayırlısı:)

Sağol canım umarım işe yaramıştır gerçi pek umudum yok ama olsun çıkmadık candan umut kesilmez :52:

2 Mayıs'ta çatlatma iğnesi oldum. Bugün 15 Mayıs. Iki gündür karnım ağrıyor. Test yapmamak için zor tutuyorum kendimi. Adet mi olacağım demek acaba bu ağrılar? Fikri olan var mı kızlar?

slm.ben de 2 sinde iğne vurundum.dün 11.gün kasıklarımda cok ağrı vardı.kan tahlili yaptırdım.1,2 çıktı betahcg.doktorumu aradım 4 -5 gün daha beklededi.
zaten 5 gün sonra adet olcam normal şartlarda.senle aynı günlerimiz.beklemek çok zor:30:

Bende 3une igne oldum kizlar ve bugun 15.gun. Ama test yapmaya korkuyorum ve sanirim doktora gidene kadarda yapmicam. Cunku negatif sonuc almaktan cok yoruldum :( adet gunum 20si. 5gun kaldi ama beklemesi cok zor

bende 11inde catlama ignesi oldum bu ikinci ayim once ki ay cok stres yaptim ama bu ay cok rahatim aklima gelmiyo

Bende 3une igne oldum kizlar ve bugun 15.gun. Ama test yapmaya korkuyorum ve sanirim doktora gidene kadarda yapmicam. Cunku negatif sonuc almaktan cok yoruldum :( adet gunum 20si. 5gun kaldi ama beklemesi cok zor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOT

beklemek zor evet.neyse ben adet oldum tam da günümde.artıkbu ay deniycez Allah yardımcımız olsun hayırlısını versin :)

naptın canım test yaptırdınmı???

naptın canım test yaptırdınmı???

Evet bu sabah yaptırdım. 223 çıktı. Cuma 129du. Dr salı tekrar test dedi. Tek endişem birkaç gündür adetli gibi karnım ağrıyor.

Evet bu sabah yaptırdım. 223 çıktı. Cuma 129du. Dr salı tekrar test dedi. Tek endişem birkaç gündür adetli gibi karnım ağrıyor.

boşyere ümitlendirmek istemem seni ama karın ağrısı yada kasık ağrısı olabiliyomus ilk haftalarda...bende dün son dakikaya kadar ümitliydim çünkü sabah kahverengi bi leke geldi gerisi gelmedi biheyecanla dua ediyorum yerleşme kanaması olsun adet olmasın diye.hiç daha önce öyleleke falan olmazdı çünkü.ilaçlardandı belki de.sonra gece adet oldum.
ama değerinde düşme olmadığına göre umutluyum ben senden yaa.. :) hadi hayırlısı...

boşyere ümitlendirmek istemem seni ama karın ağrısı yada kasık ağrısı olabiliyomus ilk haftalarda...bende dün son dakikaya kadar ümitliydim çünkü sabah kahverengi bi leke geldi gerisi gelmedi biheyecanla dua ediyorum yerleşme kanaması olsun adet olmasın diye.hiç daha önce öyleleke falan olmazdı çünkü.ilaçlardandı belki de.sonra gece adet oldum.
ama değerinde düşme olmadığına göre umutluyum ben senden yaa.. :) hadi hayırlısı...

Allah alnımıza ne yazdıysa o. Ama öyle bi ağrı ki sanki aynı adet ağrısı. Bu nasıl şey ben anlamadım. Adetli olsam ilaç içerdim.
Senin de inşallah Allah gönlüne göre verir. Bi de benim bu ay tedavim çok tuhaftı. Dr karından yumurta büyütücü iğne verdi. Bende 8 yumurta büyüdü. Ara kanama oldum. Adet tarihi geldi gittim Dr bi baktı bi yumurta 2,1 cm olarak var. Çok şaşırdı hemen yaptı çatlatma iğnesini. Sürpriz yumurtaydı yani. Ama şu an çok karnım ağrıyor:(

Bende aşılama için ilk iğnemi 16 mayısta yaptırdım. Günde 2ser tane 3gun. Ilk defa başlıyorum neler yapılacak bilmiyorum yarın doktora gidecem kontrol için. Nasıl bir süreçten gecicem neler yapılacak bilgi verebilecek olan var mı.

Mrb kzlar bn de 14 maysta igne vuruldum 2. İgnem bu benim ilki citladi ama tutmadi 2 . İgnemi oldum vucudum cok bitkin ayaklarim vucudumu tasimiyo gibi hissediyorum hicbir yerim tutmuyo bide sabah kalkinca migde bulamtim oluyo sizde de oldumu

Back