Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460

Merhaba catlama ignesi vurdurdum 1 hafta snr baska bi hastalik icin dokt gittim ve kan testinde gebe oldum ortaya cikti allahima sukurler olsun

canım naptın merak ettim seni.ben adetin 3.günü gittim doktor aşılama yapalımmı dedi bende tamam dedim gonal diye bi iğne verdi cumartesi gitcem tekrar yumoşlar nekadar büyüdüyse ona göre doz ayarlancak..senin son durum ne??

Klomen kullandm bu ay pko yulum sogan kuru ile tertemiz oldu hemde bir aylk kür de. Prolaktin cok yukskti doatinex kullandm bi haftada 65den 1e düştü cok şükür.. bugunde yumurtlama günüm ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı . Dun ve bugn ve yarn ilişkiye griyoruz. InsaAlllah sonumz cumlemizn hayrlisyla olur bebeklermizi kucklarimza almayi nasip edr yüce Rabbim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben son günlerde sürekli iki gün arayla kan verdim. Hcg takibi yapıldı. Doktora ağrılarımı söyledim progesteron kullanmamı söyledi. Haftaya cuma çağırdı keseyi görmek için. Umarım kese ordadır ve görürüz. Senin tedavinin başlaması da hayırlı olsun.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet bu sabah yaptırdım. 223 çıktı. Cuma 129du. Dr salı tekrar test dedi. Tek endişem birkaç gündür adetli gibi karnım ağrıyor.

canım kan testini kaçıncı gün yaptırdın? idrarda hiç baktın mı?

canım kan testini kaçıncı gün yaptırdın? idrarda hiç baktın mı?

Çatlatma iğnesinden tam iki hafta sonra yaptım ilk testi. 129 çıkınca emin olmak için idrarda da baktım. Ikinci çizgi silik olarak çıktı.

inşallah kese keseler :) görelim hepberaber..Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin:) olunca burda da paylaşalım ki moral olsun herkese... bi arkadaşım hep ''adet gören her kadın birgün evlat sahibi olur''der. ümit etcez stres etmiycez ki bebişler gelsin :)

Canım harika olmuş anket olayı bizler için özellikle:)) Ovitrelleden sonra 8.günüm bugün allahım inş sonuç alırız hepimiz alanlardan da öğrenecek çok şey var...

galiba siznkide pozitif cıkanlardan :) benmde bgn iğneyi vuruldktAN sonra 10. günüm .. sormak istediğim sey su ki sizde hic bel kasık agrısı oldu mu iğneyi vuruldktan sonra :)

galiba siznkide pozitif cıkanlardan :) benmde bgn iğneyi vuruldktAN sonra 10. günüm .. sormak istediğim sey su ki sizde hic bel kasık agrısı oldu mu iğneyi vuruldktan sonra :)

Merhaba benim evet pozitif oldu ancak çatlatma iğnesi ile falan olamadı 2.tüp bebek tedavisinden sonra pozitifi gördük...Ancak evet bel ve kasık ağrısı özellikle hamile kaldıgım zaman çok oldu test tarihimr kadar hep regl olucam diyordum ağrılardan ama çok şükür bebiş geliyormuş dilerim sizinde geliyordur belirtiler regl belirtileri ile aynı oyüzden çok yanıltıyor insanı rahat olmaya çalışın...

ya normalde bu iğneyi vurulnca cok agrı oluyms ama bende hic agrı olmadı arada rahmmde kasılmalar oldu bde adet olcakmsm gbı sancılar .. 1 yıldr bebeiş icin ugrasyrz :2: daha 10. günüm ama cok merak edyrm sonucu daha cok erken deil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…