bu ay bende deneyim nasıl hazırlanıo bu kür
incir havuc kuru yaz cikiyor.ama önce soganda yapabilirsin iltihap kist v.s varsa.iyice bi arastir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu ay bende deneyim nasıl hazırlanıo bu kür
incir havuc kuru yaz cikiyor.ama önce soganda yapabilirsin iltihap kist v.s varsa.iyice bi arastir
genelde 16. gün yaparlar testi sanırım daha geçikme olmadı sendee ama içinde kalmasın yapmak istersen yap:)inşlh hayırlı haberınıde werırsın bize
yok çok şükür bu ay adet olduktan sonra yapacam bu kürüde inşlh gerek kalmaz
senin kac aydir veya senedir olmuyor bebis ???
2.5 yıllık ewlıyım 7 ay önce 6 aylık bebeğimi erken doğumla kaybettım rahmımde septum wardı o yuzden kaybettım doğumdan sonrada amelıyat oldum 2 aydır da korunmuyoruz işte gecen ay olmadı bu inşlhhhhhh olur
bence incir havuc yap ic daha erken olur acaip cok yumurta yapiyor calistiriyor
bence incir havuc yap ic daha erken olur acaip cok yumurta yapiyor calistiriyor
Ben klomen kullandigimda keciboynuzu yedim 5 gün sabah aksam ilac iciyordum 5. Gün doktora gittim bugün gelmiyecektin ilac bittikten 5 gün sonra gelecektin ama iyiki gelmissin yumurtalarin cok güzel gelismis dedi igne yazdi 3 gün sonraya göbekten oldum , gelecek hafta saliyi bekliyorum, hastanede bi arkadas soylemisti banada keçiboynuzunu, havuç da yumurtalari catlatmaya yariyormus, buarada sakın maydonoz yemeyin düsük riski oluyormuş...
Ovitrelle ignesinde 24.gunum dun kan tahlili yaptim negatif cikti hala adette olmadim ne oluyo yaa
mrb kızlar ben 3 buçuk yıllık evliyim 24 yaşındayım çocuğum olmuyo pko varmış geçen yıl doktorum menegonle fostimon yazdı önce yumurtaları büyütüp sonra çatlattı o ay hamile kaldım iğneden 13 gün sonra testte çıktı ama 3 buçuk aylıktı kalbi durdu kürtaj oldum ik hamileliğimde iğnem 5 taneydi ve 75 likti hemen tuttu sonra ikinci üçüncü denemede 150 ye çıkardılar 10 tane 15 tane vuruldum tık yok büyümedi olmadı
Bu ovitrelleyi nasi yapcaz yaa kizlar doktr kendn yap dedi ama tehlikeli degilmi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü
Merhaba berna. Eskiden kullandiklarimi hep hastanede yaptirmistim. Ama artik enjeksiyon kalemi seklinde. Ignesi cok ince. Ben de bu ay ilk defa kendim yaptim.