• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
senin kac aydir veya senedir olmuyor bebis ???

2.5 yıllık ewlıyım 7 ay önce 6 aylık bebeğimi erken doğumla kaybettım rahmımde septum wardı o yuzden kaybettım doğumdan sonrada amelıyat oldum 2 aydır da korunmuyoruz işte gecen ay olmadı bu inşlhhhhhh olur

2.5 yıllık ewlıyım 7 ay önce 6 aylık bebeğimi erken doğumla kaybettım rahmımde septum wardı o yuzden kaybettım doğumdan sonrada amelıyat oldum 2 aydır da korunmuyoruz işte gecen ay olmadı bu inşlhhhhhh olur

bence incir havuc yap ic daha erken olur acaip cok yumurta yapiyor calistiriyor

bence incir havuc yap ic daha erken olur acaip cok yumurta yapiyor calistiriyor

Ben klomen kullandigimda keciboynuzu yedim 5 gün sabah aksam ilac iciyordum 5. Gün doktora gittim bugün gelmiyecektin ilac bittikten 5 gün sonra gelecektin ama iyiki gelmissin yumurtalarin cok güzel gelismis dedi igne yazdi 3 gün sonraya göbekten oldum , gelecek hafta saliyi bekliyorum, hastanede bi arkadas soylemisti banada keçiboynuzunu, havuç da yumurtalari catlatmaya yariyormus, buarada sakın maydonoz yemeyin düsük riski oluyormuş...

Ben klomen kullandigimda keciboynuzu yedim 5 gün sabah aksam ilac iciyordum 5. Gün doktora gittim bugün gelmiyecektin ilac bittikten 5 gün sonra gelecektin ama iyiki gelmissin yumurtalarin cok güzel gelismis dedi igne yazdi 3 gün sonraya göbekten oldum , gelecek hafta saliyi bekliyorum, hastanede bi arkadas soylemisti banada keçiboynuzunu, havuç da yumurtalari catlatmaya yariyormus, buarada sakın maydonoz yemeyin düsük riski oluyormuş...

saracoglu diyorki klomen kullanirken kür yapma.yumurtam cok buyur patlar kist olurmus Allah korusun

kızlar nerdesiniz adetime bir hafta kaldı kasıgıma degılde tam rahım içine acayıp agrılar giriyor acaba hamısmıyım:)

Ayın 09'unda ovitrelleyi vuruldum. Bugünde saat 18 gibi aşılama işlemi yapıldı. Hadi hayırlısı bakalım. Heyecanla beklemekteyim

bende bu ay klomen kullandım bugünde ovitrelle iğnesi yaptrdm bakalm 14 beklycez..:)

Merhaba arkadaslar,bende bi kere klomen kullndm,uc yumurtam olmustu.en buyugu 16.5 mm ovitrelle vurulmustum.malesef olmadi,adetimin 2.gunu gittigimde ufacik kist var dedi.dogum kontrol kullandim bi ay,bu ay hic bisey kullanmadan tek yumurta 10.gunde 17.5 mm olmus.ovitrelle vuruldum.bugun 11.gun igneden sonra.20 martta esimin dogum gunu,o sabah test yapmak istiyorum.erken mi olur..pozitif sonuc alip en guzel hediyeyi vermk istiyorum

Ovitrelle ignesinde 24.gunum dun kan tahlili yaptim negatif cikti hala adette olmadim ne oluyo yaa

mrb kızlar ben 3 buçuk yıllık evliyim 24 yaşındayım çocuğum olmuyo pko varmış geçen yıl doktorum menegonle fostimon yazdı önce yumurtaları büyütüp sonra çatlattı o ay hamile kaldım iğneden 13 gün sonra testte çıktı ama 3 buçuk aylıktı kalbi durdu kürtaj oldum ik hamileliğimde iğnem 5 taneydi ve 75 likti hemen tuttu sonra ikinci üçüncü denemede 150 ye çıkardılar 10 tane 15 tane vuruldum tık yok büyümedi olmadı

mrb kızlar ben 3 buçuk yıllık evliyim 24 yaşındayım çocuğum olmuyo pko varmış geçen yıl doktorum menegonle fostimon yazdı önce yumurtaları büyütüp sonra çatlattı o ay hamile kaldım iğneden 13 gün sonra testte çıktı ama 3 buçuk aylıktı kalbi durdu kürtaj oldum ik hamileliğimde iğnem 5 taneydi ve 75 likti hemen tuttu sonra ikinci üçüncü denemede 150 ye çıkardılar 10 tane 15 tane vuruldum tık yok büyümedi olmadı

1 buçuk yıl ara verdim kilo ver dediler 8 9 kilo verdim geçenlerde yine gittim doktora bana 75 lik fostimon yazdı bende dedim hocam olmaz büyümez 150 likle büyümedi dedim kullan dedi 3 iğne vuruldum gittim 2 yumurtam olmuş 21 22 milimlerde sonra ovitrella kullandım bugün 12. gün ama hi. heycan yok unuttum bile daha önceleri durmazdım gün saat sayarım bu ay ne oldu anlamadım kuranı hatim ettim çocuk için cüz sürdürdüm rabbim o dualar hikmetine verir inş. isteyen herkesede inş.

Bu ovitrelleyi nasi yapcaz yaa kizlar doktr kendn yap dedi ama tehlikeli degilmi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selam kızlar ovitrelleden sonra sonuçlarınız nasıl oldu merak ettim? bende bu ay gonal f+ovitrelle kullandım. ovitrelleden sonraki 11. günüm. çok sabırsızlanıyorum.en erken ne zaman testte çıkar acaba? ovitrelleden sonra bir hafta kasık ağrısı,batması,karın ağrısı çok fazla oldu bende. sonra geçti. şimdi arada adet olcakmış gibi hafif sızılar var. adetimede daha 8-9 gün var. inşallah tutmuştur. sizin belirtileriniz neler ?:5:

Bu ovitrelleyi nasi yapcaz yaa kizlar doktr kendn yap dedi ama tehlikeli degilmi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü
Merhaba berna. Eskiden kullandiklarimi hep hastanede yaptirmistim. Ama artik enjeksiyon kalemi seklinde. Ignesi cok ince. Ben de bu ay ilk defa kendim yaptim.

Back