Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460

ben 31 yaşındayım benim vitalede bi arkadaşım aşılama yaptırmıştı 600-700 civarı tutmuş hepsi bence çok pahalı.Film bi çok yerde çekiliyordur herhalde..Lütfen gelişmeleri bildirelim birbirimize..

Bildirelim canım. Ben işte adet olmayı bekliyorum şu an ona göre gidip tekrar kan verip hormonlarım baktıracam başka özel bir hasaneye gidecem onlarda klomen verirler sanırım. Filmde galiba adetten 3-4 gün sonra cekiliyormuş. Filmi de cektirim. İnofolic bitkisel güzel bir ilac onu kullanırım tekrar yumurtamın büyümesini sağlamıştı. Azıcık kilom var onuda verebilirsem bu evrede çok süper olacak. Sende mutlka yaz sonucu canım hayırlı haberlerini bekliyorum.

Evet canım film adetten hemen 1kaç gün sonra çekiliyor.Ahh ahh kilo mevzusuna hiç girmeyelim ben 3 ay önce sigarayı bıraktım 82-83 kiloydum şimdi 88 kilo oldum ((((((((((

kizlar bide incir-havuc kürünü deneyin bence cok cok faydasi var.ben hamile kaldim simdi kuzenimde hamile daha kac kisi var bu kürle sonuc Alan..

arkadaşlar hepinize merhabalar
aylardır yazılanları takip ediyorum. bugun artık yazayım dedim :)
3yıldır evliyim yaklaşık 1 yıldır korunmuyoruz.
1şubatta adetimin ilk günüydü. 2inci günden itibaren 8 gün merional iğne kullandım 13 şubatta ovitrelle çatlatma iğnesi oldum.sonra karnım acayip şişti over hiper sitümilasyon olmuşum.yani yumurtalıklarım kafam kadar şişmiş hatta vücut boşluguna sıvı salıyormuş.
(bu arada 7-8 gelişmiş yumurtam vardı.doktor çoklu gebelik bile olabilir demişti)

2 gün önce çok çok az kanamam geldi hatta ben sevindim 9.günde gömülme kanaması olabiliyor diye. ancak dün iyice yoğunlaştı bugun devam ediyor,sanırım adet oluyorum (
doktoruma telefon ettim kanda hcg testi yap dedi dün yaptırdım sonuç NEGATİF
ancak çatlatma iğnesi olduktan sonra sadece 10 gün geçti. doktora daha erken değil mi dedim. olsun yaptır çıkar dedi.
yani burda okuduğuma göre hemen herkes hamileyim sanmış geç adet olmuş. benim tam tersi. normalden 5 gün önce adet oldum. kızlar bi akıl verin kafayı yiyeceğim

Son düzenleme:

ben daha önce 3 defa oldum iğneden ama adet düzensizliğim gibi bişe olmadı hatta tedavıyı bıraktıktan sonrakı ay hemen hamıle kaldım ama 6 aylık erken doğumla meleğimi kaybettım sımdı tekrar basladık tedavıye dun yaptırdım iğneyı bende bakalım ne olcak bu ay adet düzensizliğin warmıydı daha önce

cevap için teşekkürler
adet düzensizliğim vardı. şu an yaşım 27. üniversitedeyken 3 ayda bir falan oluyordum maalesef doktor yumurtalıkların tembel dedi. başka bi doktor yumurtalıkların dirençli çatlamıyor dedi. merional ve ovitrelleyle 7-8 yumurta görünce sevinmiştim oysa.
yolun başındayım daha diyip üzülmemeye çalışıyorum.

üzülme tabiki zamanı war dıyoruz artık önce allaha sonra doktorlara kaldık inşlh en kısa zamanda sende hamıle kalırsın aynı dert bendede war cnm benımde adet düzensizliğim coktu yumurtalarım olusmuodu 5 ay tedawı sonucunda hamıle kalmıstım rabbım isteyen herkese en kısa zamanda wersın bol bol dua edıyorum en önemlısede morel hiç düşünme olur inşlh suan tedavı göruomusun?

merional+ovitrelle den sonra adet olunca doktorum adetin bittikten 3 gün sonra gel dedi. ilk deneme çok travmatik olunca, bilmiyorum biraz ara verip kafamı toplamayı düşünüyorum. çünkü dediğim gibi over hiper sitimulasyon sonrası acayip karnım şişti. ilişkiler çok ağrılı oldu vs. yeniden aynı ted. uygulanıcak derse biraz bekleyelim diyebilirim. sadece denemek-ümitlenmek-ümitlerin boşa çıkamsı değil,yeniden aynı ağrıları yaşamak da korkutuyor beni.

hmm ama tedavını bırakma cunku ilacları iki katına çıkarıyolar bıde şöyle düşün bırakıp tekrar basladıgın zaman en basına döneceksın en azından ilaçlar işe yaramazsa baska tedavı uygularlar buda senın ıcın zaman kaybı olmamıs olur cnm inan sonu mutluluk olacaksa bütün acılara deqer benceehangi şehirdesin bu arada

ankaradayım. dr. cihangir çakıcı ya gidiyorum. doktorla konuşucaz bakalım. bu iğneler ilaçlar yüzünden her saatim ayrı geçtiğinden doktor ne derse yapıcam sanırım.

mrb arkadaşlar bugün çatlatma iğnesinin 11.günü evde kendim test yapsam erken mi?

beklemek çok zor

ankaradayım. dr. cihangir çakıcı ya gidiyorum. doktorla konuşucaz bakalım. bu iğneler ilaçlar yüzünden her saatim ayrı geçtiğinden doktor ne derse yapıcam sanırım.

en doğru karar arkadaşım en azından keske demessin.) adet tarıhın ne zaman

mrb arkadaşlar bugün çatlatma iğnesinin 11.günü evde kendim test yapsam erken mi?

beklemek çok zor

genelde 16. gün yaparlar testi sanırım daha geçikme olmadı sendee ama içinde kalmasın yapmak istersen yap:)inşlh hayırlı haberınıde werırsın bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…