Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460

Çok sevindim senin adına.Rabbim bizede nasip etsin inşallah.

Arkadaşlar benim sonucumda negatif yani ayın 11 inde adetim geldi.Bu ay rahim filmi çekilecek çok korkuyorum ama napim.Ayın 18 ine gün aldım film için

korkma canım.5-10 dk lık bir işlem.çok bir ağrısı yok.kanallar kapalıysa ağrı yapıyormuş diyorlar.ben daha önce 2 kere çektirmiştim.ilki ağrıdı.o da doktorun beceriksizliğinden.2.snde ise hiçbir şey hisstmemiştim.7 yıl önceydi.burda yazılanlar beni bile korkuttu.ben buna rağmen korkulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.hem filmden sonra hamile kalmak daha kolaymış.

İnşallah öyle olur.Sen hangi şehirdesin ve ne zamandır evlisiniz?
O işlemden sonra ağrı devam ediyor mu?

Ağrı uzun sürüyor mu yani o işlemden sonrada ağrı oluyormu?

ilkinde ağrımıştı sanki.hatta kanama olmuştu.o yüzden ikincisinde de aynı şeyleri yaşayacağımı zannettim ama olmadı.demek ki doktorun beceriksizliği.hatta eminim,hissettim. ikincisinde ise masadan kalkıp gitmiştim.nasıl başladı nasıl bitti anlamamıştım.normal genital muayene gibi.

ben yaşımdan dolayıda biran evvel olsun istiyorum 30 yaşındayım

ilk çocuğum için yine uğraşmıştım.2. çocuk için de uğraşıyorum.allah böyle uygun görmüş.bizim hiçbir sorunumuz yoktu.tek sorun kafama takmamdı.şimdi de aynı şekilde.ben beceremedim.bari sen becer.takma kafana.allah vermeyince olmuyor zaten.rahat ol.ne kadar kendimizi parçalasak da zamanı gelmeyince olmuyor.

Bende aranıza yeni katıldım kızlar. 4aralikta iğne vuruldu. Bu ikinci denemem ilinde yumurta 16mm olmuştu günde 2 dozda ve çatlama ignesi sonrası kist dönüşmüştü. Bu sefer günde 1 doz aldım Klomen 18mm olmuştu ertesi gün iğne oldum. Bugün 9. Günüm bakalım sonuç ne olucak umutlanip kendimi üzmek istemiyorum. Bu arada 1.5yillik evliyim

selam canım bende ayın 7sinde vuruldum ilk iğnemi hayırlısı olsun hakkımızda regl günüm ayın 20si

Son düzenleme:
selam canım bende ayın 7sinde vuruldum ilk iğnemi hayırlısı olsun hakkımızda regl günüm ayın 20si

Selam canım bende ayın 7sinde oldum iğneyi ikinci iğnem bu inş olumlu sonuçlarımızı burda paylaşıriz

selam arkadaşlar bende 2.5 yıllık evliyim bu ayın 7 sinde ovitralle iğnesini yaptırdım. bu 4üncü iğnem adet tarihimde ayın 25 inde dün akşam çok etkileyici bi rüya gördüm onun etkisiyle bu sabah test yaptım ilk önce bi çizgiydi 5 dakika sonra ikinci bi çizgi çıkmış ama rengi çok acık acaba hamilemiyimdir ?? umutlanmakta istemiyorum

arkadaşlar merhaba bugün iğnemin 12.günü diğerinde 12.it sabahı adet olmuştum bugün olmayınca dayanamayıp test yaptın ama kocaman bi tek çizgi çıktığ ama adet de olmadım belirti de yok sizce hala bi umut var mı üzülmeli mıyım tek çizgiye beklemeli miyim cevap verin lütfen...

Merhabalar ilk ignemi 10 aralikta oldum bugun 13. Gunum test yapmalimiyim sizce vallahi catlicam merakimdan

Mrb kizlar bende ayin 13 unde çatlatma iğnesi oldum umutla bekliyorum bat tarihim 29 aralikk bende hiç bir belirti yokk adet olacakmış im gibi ara ara kasik ağrisi oluyoo okadar oda cok hafiff ) testi ne zamann yapmaliyim ???bende hamile olmak istiyorumm artikkk ne olur Allahim duy beni bize de hayirli sağlikli bir evlat verrr 😊😊😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…