merabaa bende 26 kasımda ovitrelle catl iğnesi oldum ve dün hamile oldugumu ogrendim ve dediğin gibi o kadar adet sancısı gibi ağrım vardı ki sürekli şimdi oldum diye wc ye kosuyodum dün beklenen adet tarihimdi olmaynca kan verdimm ve pozitif siz bana bu günü beklerken cok destek oldunuz yazdıklarınızla bende size umut olurum belki dedim insallah güzel haberi sende en yakın zamanda alırsın
Arkadaşlar benim sonucumda negatif yani ayın 11 inde adetim geldi.Bu ay rahim filmi çekilecek çok korkuyorum ama napim.Ayın 18 ine gün aldım film için
korkma canım.5-10 dk lık bir işlem.çok bir ağrısı yok.kanallar kapalıysa ağrı yapıyormuş diyorlar.ben daha önce 2 kere çektirmiştim.ilki ağrıdı.o da doktorun beceriksizliğinden.2.snde ise hiçbir şey hisstmemiştim.7 yıl önceydi.burda yazılanlar beni bile korkuttu.ben buna rağmen korkulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.hem filmden sonra hamile kalmak daha kolaymış.
Ağrı uzun sürüyor mu yani o işlemden sonrada ağrı oluyormu?
İnşallah öyle olur.Sen hangi şehirdesin ve ne zamandır evlisiniz?
O işlemden sonra ağrı devam ediyor mu?
İnşallah öyle olur.Sen hangi şehirdesin ve ne zamandır evlisiniz?
O işlemden sonra ağrı devam ediyor mu?
ben yaşımdan dolayıda biran evvel olsun istiyorum 30 yaşındayım
Bende aranıza yeni katıldım kızlar. 4aralikta iğne vuruldu. Bu ikinci denemem ilinde yumurta 16mm olmuştu günde 2 dozda ve çatlama ignesi sonrası kist dönüşmüştü. Bu sefer günde 1 doz aldım Klomen 18mm olmuştu ertesi gün iğne oldum. Bugün 9. Günüm bakalım sonuç ne olucak umutlanip kendimi üzmek istemiyorum. Bu arada 1.5yillik evliyim
selam canım bende ayın 7sinde vuruldum ilk iğnemi hayırlısı olsun hakkımızda regl günüm ayın 20si
selam canım bende ayın 7sinde vuruldum ilk iğnemi hayırlısı olsun hakkımızda regl günüm ayın 20si
izmirdeyim.13 yıllık evliyiz.ben 2.çocuk için uğraşanlardanım.sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?