Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Arkadaşlar inşallah banada cevap verirsiniz karmakarışığım çevremde kimseyle paylaşamıyorum ayın 12 şinde ,atlatma iğnem yapıldı bugün 8.gün dayanamadım erken gebelik testi aldım hemen 2.çizgide çıktı silik ama belli sonra gittim kan verdim 13 çıktı şimdi bu gebelik falan değilde iğnenin etkisimi böyle şeyler yaşayan varmı

İğneden dolayı değer yüksek çıkmış olabilir. Ben de bu ay çatlatma iğnesi oldum. Benim bugün 13. Günüm. Çok araştırdım ben de. Doktorlar en erken 13-14 gün sonra tahlil demişler. Biraz daha bekleyip tekrar test yaptır bence. Ben yarın yaptırmayı düşünüyorum.

Evet arkadaşım bugün 2. Gündü ya değer yükselmiş mi diye kanda yine baktırdım 5 ve ilk kez ağladım bu sonucu almama ..o kadar ucuz bi iğneki hala pozitif çıkartıyor testi

Evet arkadaşım bugün 2. Gündü ya değer yükselmiş mi diye kanda yine baktırdım 5 ve ilk kez ağladım bu sonucu almama ..o kadar ucuz bi iğneki hala pozitif çıkartıyor testi

Üzülme cnm söylemek çok kolay biliyorum ama hayırlısı diyip umutla devam etmek lazım. Ben 1,5 yıldır deniyorum. Bu hüsranı çok yaşadım. Ama bir faydası yok. Rahat olmak önemliymiş öyle diyor herhes. Bu ay bende öyle yaptım. Bakalım sonucu yazarım sana.

Arkadaslar bende bu ay klomen ve catlatma ignesi kullandim. 14. Gunumde negatif sonuc aldim testte. Bugn 17. Gün oldu. Yaklasik 6 saat once adet oldum sandim cok az kirmizi geldi ve bitti . Hicbi belirtim yok agrim yok bunun anlami nedir?

Arkadaslar bende bu ay klomen ve catlatma ignesi kullandim. 14. Gunumde negatif sonuc aldim testte. Bugn 17. Gün oldu. Yaklasik 6 saat once adet oldum sandim cok az kirmizi geldi ve bitti . Hicbi belirtim yok agrim yok bunun anlami nedir?

Idrar testi mi yaptirdin yok kan testimi canim..
Eger kan deilsee kanda baktir..
Normalde 17. 19.gunler önemli gunler..
InsAllah olmustur yerlesme kanamasi oluyor bazen insAllah oyledir

Idrar testi mi yaptirdin yok kan testimi canim..
Eger kan deilsee kanda baktir..
Normalde 17. 19.gunler önemli gunler..
InsAllah olmustur yerlesme kanamasi oluyor bazen insAllah oyledir

Evet cnm idrar testinde negatif cikmisti. Kan testine de cesaretim yok bugn yine bi kac damla khverengi gibi akıntı var sadece peceteye geliyo.bir arkadasimda beni rüyasinda gormus namaz kilarken camide hayirdir dedim ay insallah bebisime isarettir ya. Allah yardimcimiz olsun

Sağol canım doğru söylüyorsunda zor işte şimdilik..İnşallah Rabbim nasip etmiştir sana İnan çok içten hissettim ..yaz lütfen hamileysen

ağrıların olması normal canım.inşallah olmazssın ama eğer regl olursan o zamana kadar agrılar devam edıyor genelde.bende ılk klomen ve ovıtrelle sonuc negatıf.ama cok agrılı bır regl oldu.bırdahakını beklıyoru.klomen de ovıtrelle de kasıklarda agrı,başdonmesi,bulantı sivilcelenme yapıyor.kullanan arkadaslara soyluyorum yeterlı dınlenmek ve mumkun oldugunca rahat olmak lazım.bir de adetınız gecmeden test yapmayın ılaclar sonucu etkılıyor cogu zaman.beklemek cok ama cook zor.ama yapacak bı sey yok erken yapmayın hayal kırıklıgına ugramayın.canım ınsallah pozıtıf sonuc alırsın bızlere de umut olur dua edersın...:)

19. Günum igneden sonra ve hala negatif test. Kanda baktirmayada firsatm yok pazartesiye kadar gerçi umudum kalmadi olsaydi cikardi 19 gün az degil

Sağol canım doğru söylüyorsunda zor işte şimdilik..İnşallah Rabbim nasip etmiştir sana İnan çok içten hissettim ..yaz lütfen hamileysen

Canım hamileyim yazmayı çok isterdim ama 14. Gün kanda baktırdım. Malesef 0,33 çıktı. Adet olmayı bekliyorum. Umarım güzel haberi sen verirsin.

Canım hamileyim yazmayı çok isterdim ama 14. Gün kanda baktırdım. Malesef 0,33 çıktı. Adet olmayı bekliyorum. Umarım güzel haberi sen verirsin.
Benim güzel haber olacağını sanmıyorum artık bitti iğnenin etkisi gebelik testleride tek çizgi oldu herşey bi dahaki aya inşallah ikimizde kalırız

Benim güzel haber olacağını sanmıyorum artık bitti iğnenin etkisi gebelik testleride tek çizgi oldu herşey bi dahaki aya inşallah ikimizde kalırız

Inşallah cnm. Süreci paylaşalım yine. Bakarsın gerçekten müjdeyi şubatta veririz.

cevabınız için çok teşekkürederim ama sonuç negatif malesef ikincikez denicez normalde yarın reglimin 5.günü serophene başlamam gerek ama ben doktora bile gitmedim acaba bu ay kendi haline bıraksamm çok umutlanıyorum sonra böyle hüsrann kafam çok karıştı..

kizlar ayin 17.side igne vurundum ne zaman test yapman gerek bide dun seffaf akintularim vardi sebepi nediracaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…