Arkadaşlar inşallah banada cevap verirsinizkarmakarışığım çevremde kimseyle paylaşamıyorum ayın 12 şinde ,atlatma iğnem yapıldı bugün 8.gün dayanamadım erken gebelik testi aldım hemen 2.çizgide çıktı silik ama belli sonra gittim kan verdim 13 çıktı şimdi bu gebelik falan değilde iğnenin etkisimi böyle şeyler yaşayan varmı
İğneden dolayı değer yüksek çıkmış olabilir. Ben de bu ay çatlatma iğnesi oldum. Benim bugün 13. Günüm. Çok araştırdım ben de. Doktorlar en erken 13-14 gün sonra tahlil demişler. Biraz daha bekleyip tekrar test yaptır bence. Ben yarın yaptırmayı düşünüyorum.
Uyuz bi iğne ki diyecektimEvet arkadaşım bugün 2. Gündü ya değer yükselmiş mi diye kanda yine baktırdım 5 ve ilk kez ağladım bu sonucu almama ..o kadar ucuz bi iğneki hala pozitif çıkartıyor testi
Evet arkadaşım bugün 2. Gündü ya değer yükselmiş mi diye kanda yine baktırdım 5 ve ilk kez ağladım bu sonucu almama ..o kadar ucuz bi iğneki hala pozitif çıkartıyor testi
Arkadaslar bende bu ay klomen ve catlatma ignesi kullandim. 14. Gunumde negatif sonuc aldim testte. Bugn 17. Gün oldu. Yaklasik 6 saat once adet oldum sandim cok az kirmizi geldi ve bitti . Hicbi belirtim yok agrim yok bunun anlami nedir?
Idrar testi mi yaptirdin yok kan testimi canim..
Eger kan deilsee kanda baktir..
Normalde 17. 19.gunler önemli gunler..
InsAllah olmustur yerlesme kanamasi oluyor bazen insAllah oyledir
Üzülme cnm söylemek çok kolay biliyorum ama hayırlısı diyip umutla devam etmek lazım. Ben 1,5 yıldır deniyorum. Bu hüsranı çok yaşadım. Ama bir faydası yok. Rahat olmak önemliymiş öyle diyor herhes. Bu ay bende öyle yaptım. Bakalım sonucu yazarım sana.
Öncelikle herkeze merhaba ilkkez katılıyorum aranıza.bende 13ünde çatlatma iğnesi oldum doktorum bugün için progesteron ve e2 hormonlarıma bakılmasını istedi sonuçlardan hiç bişey anlamadım progrsteron :21.03
E2:714.4 pazartesi regli olmam lazım kasıklarım da da çok ağrı var.bilgisi olan varsa yardımcı olun lütfen
Sağol canım doğru söylüyorsunda zor işte şimdilik..İnşallah Rabbim nasip etmiştir sana İnan çok içten hissettim ..yaz lütfen hamileysen
Benim güzel haber olacağını sanmıyorum artık bitti iğnenin etkisi gebelik testleride tek çizgi olduCanım hamileyim yazmayı çok isterdim ama 14. Gün kanda baktırdım. Malesef 0,33 çıktı. Adet olmayı bekliyorum. Umarım güzel haberi sen verirsin.
Benim güzel haber olacağını sanmıyorum artık bitti iğnenin etkisi gebelik testleride tek çizgi olduherşey bi dahaki aya inşallah ikimizde kalırız
ağrıların olması normal canım.inşallah olmazssın ama eğer regl olursan o zamana kadar agrılar devam edıyor genelde.bende ılk klomen ve ovıtrelle sonuc negatıf.ama cok agrılı bır regl oldu.bırdahakını beklıyoru.klomen de ovıtrelle de kasıklarda agrı,başdonmesi,bulantı sivilcelenme yapıyor.kullanan arkadaslara soyluyorum yeterlı dınlenmek ve mumkun oldugunca rahat olmak lazım.bir de adetınız gecmeden test yapmayın ılaclar sonucu etkılıyor cogu zaman.beklemek cok ama cook zor.ama yapacak bı sey yok erken yapmayın hayal kırıklıgına ugramayın.canım ınsallah pozıtıf sonuc alırsın bızlere de umut olur dua edersın...:)
Ben 6 gun sonra sonuc aldum negatif cok uzulmustum ama rabbim hayirlisini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?