Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Bende 26 kasımda ovitrelle iğnesinden yaptırdım bugün tam 14. Gün ama sanki adetim gelecek gibi of ya

Ben de 27sinde iğnemi oldum.4-5gün öncesine kadar belim kopuyordu.şimdi hiçbir belirti yok.yarın kan vericem.inşallah sonuç olumlu çıkar.:26: Allahım het isteyene verir inşallah.

İnşallah hayırlı haberler alırız.Acaba böyle adet belirtileri olup hamile olan oldu mu?

Amin canım. Ben öyle okumuştum burda.yani adet belirtileri var ama sonuç pozitif.bünyeden bünyeye değişebilir tabi.ben de önce yaşadım şimdi tık yok.offf ne zor yaaaa

Ben de 27sinde iğnemi oldum.4-5gün öncesine kadar belim kopuyordu.şimdi hiçbir belirti yok.yarın kan vericem.inşallah sonuç olumlu çıkar.:26: Allahım het isteyene verir inşallah.

Benim de belim çok fenaydı.. Sonra kesildi . Sadece adet olacakmışım gibi kasık batmam sancım var.. İnşallah bizede basip olur az önce ağlamaktan göözlerim kanlandı. Aşılama için onay çıkmış ama normal yolla olsun istiyorum ama olmuyo işte...

İnşallah hayırlı haberler alırız.Acaba böyle adet belirtileri olup hamile olan oldu mu?

Bazıları adet olucakmışım gibi oldu ama sonra hamile olduğumu öğrendim diyo... Ama tabi şans kısmet... En iyisi adet tahini beklemek .. Kan vermek

Aaa okurkwn hatırladım nolsu senin sonuç cnm

merhaba arkadaşlar bugün 15. günüm akşam dayanamadım evde test yaptım ve tek çizgi çıktı ((((((((
Eğer ki hamile değilsem neden adetim gelmiyor hamile isem neden tek çizgi çıkıyor???????

merhaba arkadaşlar bugün 15. günüm akşam dayanamadım evde test yaptım ve tek çizgi çıktı ((((((((
Eğer ki hamile değilsem neden adetim gelmiyor hamile isem neden tek çizgi çıkıyor???????

Benimde çook silik bi ikinci çizgim çıkmıştı ama adet belirtilerim çıktı sonradan.. Bugünde hiç ama hiç bir ağrım olmadı.. Anlamıyorum valla .. Ama belki senin geç döllenme olmuştur .. Yani inşallah öyledirrr.. En garantisi kan trsti yapmak cnm hadi koş bi yaptır. Adet günün geçtimi??

İnsan ister istemez üzülüyor ama Rabbim bakalım neyler neylerse güzel eyler..Seni çok iyi anlıyorum,sıkma canını her şeyin bi vakti zamanı vardır onunda zamanı vardır..[/QUOTE]

İnşallahh adet tarihimi bekliyorum 13 ünde bi olmayayım hemen dokktora kan testine gidicemm

İnşallahh adet tarihimi bekliyorum 13 ünde bi olmayayım hemen dokktora kan testine gidicemm

Bende 26 kasımda ovitrelle iğnesinden yaptırdım bugün tam 14. Gün ama sanki adetim gelecek gibi of ya

merabaa bende 26 kasımda ovitrelle catl iğnesi oldum ve dün hamile oldugumu ogrendim ve dediğin gibi o kadar adet sancısı gibi ağrım vardı ki sürekli şimdi oldum diye wc ye kosuyodum dün beklenen adet tarihimdi olmaynca kan verdimm ve pozitif siz bana bu günü beklerken cok destek oldunuz yazdıklarınızla bende size umut olurum belki dedim insallah güzel haberi sende en yakın zamanda alırsın

Canım üzüldüm bende.. Hakkımızda hayırlısı...
Bende adet oldum.. Yarın aşılamaya başlıyoruz...

Sadecim, sonuç negatif [/QUOTE]

Senin adınada çok sevindim.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Gözün aydın:)))

Arkadaşlar benim sonucumda negatif yani ayın 11 inde adetim geldi.Bu ay rahim filmi çekilecek çok korkuyorum ama napim.Ayın 18 ine gün aldım film için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…