Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 26 kasımda ovitrelle iğnesinden yaptırdım bugün tam 14. Gün ama sanki adetim gelecek gibi of ya![]()
İnşallah hayırlı haberler alırız.Acaba böyle adet belirtileri olup hamile olan oldu mu?
Ben de 27sinde iğnemi oldum.4-5gün öncesine kadar belim kopuyordu.şimdi hiçbir belirti yok.yarın kan vericem.inşallah sonuç olumlu çıkar.:26: Allahım het isteyene verir inşallah.![]()
İnşallah hayırlı haberler alırız.Acaba böyle adet belirtileri olup hamile olan oldu mu?
Valla mııııı!!!!!!! Allahım hayırlısını versin inşallah. Ay şok oldum. Internetten araştırıyordum.10 un üzeri hamile diyordu ama oralı olmuyordum.sen deyince bir hoş oldum.ben hep tlfdan giriyorum nete.laptoptan girince sana arkadaşlık göndercem.net sonucu alınca ilk sana söylücemm..öptüm canımsın..allaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh!!!!!!!))))))
Benim de belim çok fenaydı.. Sonra kesildi . Sadece adet olacakmışım gibi kasık batmam sancım var.. İnşallah bizede basip olur az önce ağlamaktan göözlerim kanlandı. Aşılama için onay çıkmış ama normal yolla olsun istiyorum ama olmuyo işte...
İnsan ister istemez üzülüyor ama Rabbim bakalım neyler neylerse güzel eyler..Seni çok iyi anlıyorum,sıkma canını her şeyin bi vakti zamanı vardır onunda zamanı vardır..
Ben de 27sinde iğnemi oldum.4-5gün öncesine kadar belim kopuyordu.şimdi hiçbir belirti yok.yarın kan vericem.inşallah sonuç olumlu çıkar.:26: Allahım het isteyene verir inşallah.
Sonucunu bildirirsen sevinirim.
Ben de 27sinde iğnemi oldum.4-5gün öncesine kadar belim kopuyordu.şimdi hiçbir belirti yok.yarın kan vericem.inşallah sonuç olumlu çıkar.:26: Allahım het isteyene verir inşallah.
Merhaba canım. Bugün kan verdim.yarın 2de sonuç çıkacak.dr ultrasonla görmedi bir şey.yok ki görmedi diye düşünüyorum. Hayırlısı artık. Yoruldum.bir sonuç alınca haber veririm sana canım. Teşekkür ederim. :26:
merhaba arkadaşlar bugün 15. günüm akşam dayanamadım evde test yaptım ve tek çizgi çıktı((((((((
Eğer ki hamile değilsem neden adetim gelmiyor hamile isem neden tek çizgi çıkıyor???????
Hemen sonucu yaz buraya lütfenn .. İnşallah hamilesindirr
Merhaba canım. Bugün kan verdim.yarın 2de sonuç çıkacak.dr ultrasonla görmedi bir şey.yok ki görmedi diye düşünüyorum. Hayırlısı artık. Yoruldum.bir sonuç alınca haber veririm sana canım. Teşekkür ederim. :26:
Hiç belli olmaz belki daha çok miniktir. İnşallah kanda çıkar inşallahh
Benimde çook silik bi ikinci çizgim çıkmıştı ama adet belirtilerim çıktı sonradan.. Bugünde hiç ama hiç bir ağrım olmadı.. Anlamıyorum valla .. Ama belki senin geç döllenme olmuştur .. Yani inşallah öyledirrr.. En garantisi kan trsti yapmak cnm hadi koş bi yaptır. Adet günün geçtimi??
İnsan ister istemez üzülüyor ama Rabbim bakalım neyler neylerse güzel eyler..Seni çok iyi anlıyorum,sıkma canını her şeyin bi vakti zamanı vardır onunda zamanı vardır..
Hemen sonucu yaz buraya lütfenn .. İnşallah hamilesindirr
Sağol bitanem. Adet günü geçtikten 1hafta 10 gün sonra görünüyormuş kese.burdaki yorumlardan öğrendim.biraz rahatladım. Hayırlısı hepimize.:26:
Hiç belli olmaz belki daha çok miniktir. İnşallah kanda çıkar inşallahh
Sadecim, sonuç negatif![]()
Bende 26 kasımda ovitrelle iğnesinden yaptırdım bugün tam 14. Gün ama sanki adetim gelecek gibi of ya![]()
merabaa bende 26 kasımda ovitrelle catl iğnesi oldum ve dün hamile oldugumu ogrendim ve dediğin gibi o kadar adet sancısı gibi ağrım vardı ki sürekli şimdi oldum diye wc ye kosuyodum dün beklenen adet tarihimdi olmaynca kan verdimm ve pozitif siz bana bu günü beklerken cok destek oldunuz yazdıklarınızla bende size umut olurum belki dedim insallah güzel haberi sende en yakın zamanda alırsın![]()
Canım üzüldüm bende.. Hakkımızda hayırlısı...
Bende adet oldum.. Yarın aşılamaya başlıyoruz...
Kader canım. Allah biliyor en doğrusunu.aşılamadan sonra dinlen 2-3 saat tv falan izle.hayırlısı olsun güzelim. Allah gönlüne göre versin inşallah.![]()