Merhaba benim de dün iğneden sonra 17. Günümdü hcg 209 çıktı. Dr ümü aradım progestan içmeye tekrar başla dedi . Pazartesi tekrar hcg baktıracağım Çarşamba günü de keseyi görmek için gideceğim.benim 2. Denememde oldu inşallah senin de olur. Bir hafta sonra tekrar tahlil yaptır canm.
Benim de 2.denemem.Bugün doktorumla görüştüm.11.günde %99 çıkardı dedi.Şimdi ilaçlarımı kullanıyorum antibiyotik yani.Yalnız çok dikkat ettim her ay ben bunu adetime 1hafta kala yaşıyorum.Hamile kalamamamda etkili gibi geliyor.Doktoruma söyleyeceğim.Adetini bekle 5.gün gel dedi.Senin adına sevindim arkadaşım.İnşallah sağlıkla kucağına alırsın:)
Canım ben de bu ay ilk kez klomen ve ovitrelle tedavisine başladım. Benim ignem 25 ekimde yapıldı. Merak ediyorum iğne sonrası kaçıncı gün ve hangi tahlille öğrendin gebeliğini? Bu arada hayırlı olsun :)Arkadaşlar daha önce yazmistm..klomen we ovitrellayi bu ay ilk kez denedim.Allahima şükúrler olsn 5haftalik HAMILEYM. Allah herkese nasip etsn
kızlaaaar yardımmm:)
Daha öncede yazmıştım ama bi cvp alamadım. çatlatma iğnesini vurunduğum günü saymazsak bugün 13 gün oldu iğneyi vurunalı. Son üç aydır adetlerim çok düzenli. dün adet olmam gerekiyordu ve olmadım. 2 gün önce idrar testim negatif çıktı. Tek yumurtam oluşmuştu oda 30 mm. Dr iyi olduğunu söyledi fakat okuduğum kadarıyla bu kadar büyük bi yumurtanın çatlamayıp kiste dönüşme ihtimalide varmış. Sizce tekrar test yapmalımıyım?
Çok sağol cnm. Bikaç gün daha bekliyim en iyisi sonra tekrar bi test yaparımcanımm imkanınn varsaa kanda bi baktırr kesin çözümm....
evde kan testini nasil yaptiniz onu anlamadim acarmisiniz konuyu birazmerhabalar ben hamile kalmadan önce bu siteyi çok okuyordum ve birgün hamile olunca bende üye olup yazacağım dedim ve sonunda dün hamiş olduğumu öğrendim.
İlk başta şunu söylemek istiyorum pko hastasıyım 1 senelik evliyim 3. ayda çocuk denemeye başladım ve olmuyordu doktora gittim doktor bana klomen çatlatma iğnesi verdi 3 ay kullandım olmadı. ben olmuyor diye çok ağlıyordum doktor rahim filmi çekelim görünürde bir şey yok ama bir bakalım dedim anestezi ile oldum bir şey çıkmadı. rahim filminden bir ay sonra 27 gün sonra normalde adetlerim 35 günde bir olurdu kendiliğinden adet oldum ve o ay yumurtam iğnesiz çatlamamış kist oluştu. yaklaşık 15 gün adetim sürdü. o ay klomen kullanamadık ama ilaçta kullanmadım adetimin kendiliğinden kesilmesini istedim. Adetim bitti hemen hemen hergün doktora gittim ve doktor bana yumurtan oluşuyor ama kendiliğinden çatlamıyor gel bu ay sadece iğne olalım dedi bende tamam ddm 20mm ben iğne oldum.iğneden 11 gün sonra benden koyu kahve nokta nokta kan gelmeye başladı adet oluyorum diye yine ağladım.Gittim eczeneden test aldım parmağımı deldim ve kanı onun üzerine akıttım çok silik çıktı. Ertesi gün o kan yoktu ve 13 gün yine başladı. ama az az geliyordu hep 15.gün yine kan testi yaptım evde daha belirgin çıktı ve 17. gün idrar yaptım dahada belirgin oldu 18 doktora gittim yaklaşık 3 haftalık olduğunu öğrendik. Allah'tan ümit kesmeyen her okuduğunuza da inanmayın bende ne öyle mide bulantısı falan yada baş dönmesi var sadece göğüslerim çok ağrıyor birde kasıklarım ve o kanama nokta nokta hala devam ediyor doktor haftaya bir daha çağırdı bu yerleşme olduğunu düşünüyoruz düşük ise allah korusun ilaç kullanacağım. bu arada şeker hapı ve folik asite devam edeceğim. şunu söylemek istiyorum rahim filmini doktorunuz diyorsa tereddütsüz yaptırın işe yarıyor ve ben her gece bu sitede yazan bir duayı okudum 19 gece boyu.Allah'ım ne zaman istiyorsa veriyor sakın kendiniz sıkmayın dua sadece dua
Canım ben de bu ay ilk kez klomen ve ovitrelle tedavisine başladım. Benim ignem 25 ekimde yapıldı. Merak ediyorum iğne sonrası kaçıncı gün ve hangi tahlille öğrendin gebeliğini? Bu arada hayırlı olsun :)
evde kan testini nasil yaptiniz onu anlamadim acarmisiniz konuyu biraz
Kızlar benim kan sonucuma da yorum yapın.8.gün yaptırdı. Dr.yoktu.15.59 değer.hamile miyim sizceeee????
canim gozunaydin.hamilesin♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?