Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Mrb arkadaslar.yeni katildm araniza:)
Bende 27 agustos çatlatma iğnesi yaptirdm we beklemedeyim.
Cok zor bir süreçmiş Allah herkese sabir wersn we herkes için hayırlisi olsn ins..

Ben de 31 ağustos'da oldum.Dün idrar yolu iltihabı şikayetiyle hastaneye gittim.BetaHCG yaptılar ama negatif çıktı.Dün iğneden sonra 11.gün idi.Doktor daha kanda görünmemiş olabilir dedi.Üzüldüm ama sizce de daha erken mi görünmesi için

Merhaba benim de dün iğneden sonra 17. Günümdü hcg 209 çıktı. Dr ümü aradım progestan içmeye tekrar başla dedi . Pazartesi tekrar hcg baktıracağım Çarşamba günü de keseyi görmek için gideceğim.benim 2. Denememde oldu inşallah senin de olur. Bir hafta sonra tekrar tahlil yaptır canm.

Benim de 2.denemem.Bugün doktorumla görüştüm.11.günde %99 çıkardı dedi.Şimdi ilaçlarımı kullanıyorum antibiyotik yani.Yalnız çok dikkat ettim her ay ben bunu adetime 1hafta kala yaşıyorum.Hamile kalamamamda etkili gibi geliyor.Doktoruma söyleyeceğim.Adetini bekle 5.gün gel dedi.Senin adına sevindim arkadaşım.İnşallah sağlıkla kucağına alırsın:)

Teşekkür ederim canm inş sende en yakın zamanda iyi haberler verirsin. İdrar yolu enfeksiyonu önemli kolay geçmez. Düşüğe bile sebep olabiliyormuş. Bol su içsen iyi olur

merhaba arkadaslar, ben 5 gun önce iğne vuruldum su an beklıorum 14 gun var adetime.
progestan diye bir ilaç varmış hamileliği kolaylaştıran. doktorum bana böyle birsey söylemedi sizce sormadan alayım mı recetesiz alınıyor mu, sormak şart mı?
tesekkurler şimdiden:106:

Arkadaşlar daha önce yazmistm..klomen we ovitrellayi bu ay ilk kez denedim.Allahima şükúrler olsn 5haftalik HAMILEYM. Allah herkese nasip etsn

Adetin 3. Gününden itibaren 6 tane merional ve iki adet menogon iğne vuruldum. Ardından 18 mm 17 mm ve 16 mm lik üç yumoşum oldu. 14 eylül SAT tarihim. İğneyi 26 sında vuruldum. Bugün 11. Günüm. Belim ve kasıklarım ara ara ağrıyor. Yemeklerden henüz tiksinmedim ama kokusu rahatsız ediyor. Sizce test yapmalımıyım. Uykularım kaçıyor çok kötüyüm psikolojim bozuldu ne olur yardım edin bana

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar daha önce yazmistm..klomen we ovitrellayi bu ay ilk kez denedim.Allahima şükúrler olsn 5haftalik HAMILEYM. Allah herkese nasip etsn
Canım ben de bu ay ilk kez klomen ve ovitrelle tedavisine başladım. Benim ignem 25 ekimde yapıldı. Merak ediyorum iğne sonrası kaçıncı gün ve hangi tahlille öğrendin gebeliğini? Bu arada hayırlı olsun :)

kızlaaaar yardımmm:)
Daha öncede yazmıştım ama bi cvp alamadım. çatlatma iğnesini vurunduğum günü saymazsak bugün 13 gün oldu iğneyi vurunalı. Son üç aydır adetlerim çok düzenli. dün adet olmam gerekiyordu ve olmadım. 2 gün önce idrar testim negatif çıktı. Tek yumurtam oluşmuştu oda 30 mm. Dr iyi olduğunu söyledi fakat okuduğum kadarıyla bu kadar büyük bi yumurtanın çatlamayıp kiste dönüşme ihtimalide varmış. Sizce tekrar test yapmalımıyım?

canımm imkanınn varsaa kanda bi baktırr kesin çözümm....

evde kan testini nasil yaptiniz onu anlamadim acarmisiniz konuyu biraz

Cnm mrb.sagolasn ins senin icind hayirlisi olur
Ben 27agustosta yaptrmstm ovitrelle yi..eylül 16sinda da eczanedn aldgm testle ögrendm.ertesi günü doktoruma gidip kanda bakmstk böyle oldu:)suan 14.haftaya girdik ck sükür:)

Kızlar benim kan sonucuma da yorum yapın.8.gün yaptırdı. Dr.yoktu.15.59 değer.hamile miyim sizceeee????

kizlar tup bebek tedavisinde kullanilmak uzere elimde menogon,orgalutran ve ovitrelle var.almak isteyen arkadaslar mutlu.mrt@ gmail. com mail atabilirler.

canim gozunaydin.hamilesin♡

Valla mııııı!!!!!!! Allahım hayırlısını versin inşallah. Ay şok oldum. Internetten araştırıyordum.10 un üzeri hamile diyordu ama oralı olmuyordum.sen deyince bir hoş oldum.ben hep tlfdan giriyorum nete.laptoptan girince sana arkadaşlık göndercem.net sonucu alınca ilk sana söylücemm..öptüm canımsın..allaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh!!!!!!! ))))))

Kızlar slm... 25 kasım da ilk çatlatma iğnemi vurduk.. 6 aralıkda ( yani dün) bi test yapayım dedim ikinci çizgi silik çıktı...
Sizce ne olabilir. Israrla ikinci testide yapmak istemiyorum

Sat : 13 kasım ( ama günlerim hep aynı olmaz)
Cvp verirseni çok sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…