Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460

Amin canim Allah isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin. 3 gun var aramizda bende de ara ara kasik agrisi var bende bilmiyorum yapsammi acaba test

Amin canim Allah isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin. 3 gun var aramizda bende de ara ara kasik agrisi var bende bilmiyorum yapsammi acaba test

bende aranızda yenıyım 12 aralıkta catlatma ıgnemıoldum.bugun kan verdım sabah alıcam sonucu hayırlısı bkalım.

ben hamile değilmişim test sonucum1.28 cıktı hayırlısı artık ne dıyım. ınş sızler kalmışsınızdr.

ben hamile değilmişim test sonucum1.28 cıktı hayırlısı artık ne dıyım. ınş sızler kalmışsınızdr.

Bir dahaki aya canim sakin moralini bozma bende biraz evvel kan verdim iki gun gecikti daha fazla bekliycektim ama dayanamadim sen benden ince davranmissin. Sonucu 4.30da vericeklermis hayirlisi bakalim

Banna yardımcı olabilrmisin iğne vurulali 10 gün oldu sürekli akintim oluyor neden acaba bilen varmı

Bende bu çarşamba ilk çatlatma iğnesini vuruldum. Ve beklemekteyim .Dün değilde bugün daha çok sancım var kasıklarımda. Acaba bugün mü yumurtam çatlıyordur. Çatlayınca mı bu kadar ağrı oluyor kızlar bi yardım edin

Merhaba ben de carsamba gunu catlatma ignemi oldum Dr 10 ocak a kadar regl olmazsan kanda baktir dedi benim igneden sonra ertesi gun catladi catladiktan sonra egg akintim geldi ve atesim yukseldi catladigini ordan anladim su an ara ara kasik agrilarim var akinti normale döndu

Canım nasıl anladın sen çatlama olduğunu. Benim yumurtam normalde sağda ama bugün aşırı derecede sol kasığımda ağrı var. Acaba solda da yumurta çatlaması olabilir mi ? ( kafam çok karıştı sol kasık neden ağrıyrki

ben ateş ölçümünden anladım ateşim yukseldi ve egg akıntıdan anladım çatlama esnasında da agrım cok oldu sol tarafta şimdi gecti

ben iğneli ile tedavi gördüm sonrasında çatlatma iğnesi yapıldı ve aşılama yapışdı bugün 16. günüm ama sonuç için gitmedim

Arkadaşlar çatlatma iğnesi baş dönmesine sebep olur mu ? Dünden beri gözümün önü kararıyo benim. Acaba iğnenin etkisi mi ??????

Arkadaşlar çatlatma iğnesi baş dönmesine sebep olur mu ? Dünden beri gözümün önü kararıyo benim. Acaba iğnenin etkisi mi ??????

KIZLAR Yarın 16. gun yarın adet olmazsam sabah test yapacağım inş yeni yıln hedıyesi olur

16: gün test Yaptim negatif yine nezaman adet olmam gerekiyor bu iğneden sonra normal günümdemi kızlar bilgisi olan yardım etsin

Bende pregnly oldum 3. Gün bugün bakalim artik hayırlısı hakkımızda :) beklemek çok yoruyo insani

Ben klomenden sonra çatlatma iğnesi vuruldum ve bugün iğneden sonraki 14. günüm acaba yarın sabah evde test yapsam çıkarmı sizce??

Öncelikle herkeze merhaba ilkkez katılıyorum aranıza.bende 13ünde çatlatma iğnesi oldum doktorum bugün için progesteron ve e2 hormonlarıma bakılmasını istedi sonuçlardan hiç bişey anlamadım progrsteron :21.03
E2:714.4 pazartesi regli olmam lazım kasıklarım da da çok ağrı var.bilgisi olan varsa yardımcı olun lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…