Mrb kizlar bende ayin 13 unde çatlatma iğnesi oldum umutla bekliyorum bat tarihim 29 aralikk bende hiç bir belirti yokk adet olacakmış im gibi ara ara kasik ağrisi oluyoo okadar oda cok hafiff) testi ne zamann yapmaliyim ???bende hamile olmak istiyorumm artikkk ne olur Allahim duy beni bize de hayirli sağlikli bir evlat verrr 😊😊😊
Amin canim Allah isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin. 3 gun var aramizda bende de ara ara kasik agrisi var bende bilmiyorum yapsammi acaba test
Amin canim Allah isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin. 3 gun var aramizda bende de ara ara kasik agrisi var bende bilmiyorum yapsammi acaba test
ben hamile değilmişim test sonucum1.28 cıktı hayırlısı artık ne dıyım. ınş sızler kalmışsınızdr.
Bende bu çarşamba ilk çatlatma iğnesini vuruldum. Ve beklemekteyim .Dün değilde bugün daha çok sancım var kasıklarımda. Acaba bugün mü yumurtam çatlıyordur. Çatlayınca mı bu kadar ağrı oluyor kızlar bi yardım edin
Merhaba ben de carsamba gunu catlatma ignemi oldum Dr 10 ocak a kadar regl olmazsan kanda baktir dedi benim igneden sonra ertesi gun catladi catladiktan sonra egg akintim geldi ve atesim yukseldi catladigini ordan anladim su an ara ara kasik agrilarim var akinti normale döndu
Canım nasıl anladın sen çatlama olduğunu. Benim yumurtam normalde sağda ama bugün aşırı derecede sol kasığımda ağrı var. Acaba solda da yumurta çatlaması olabilir mi ?( kafam çok karıştı sol kasık neden ağrıyrki
ben iğneli ile tedavi gördüm sonrasında çatlatma iğnesi yapıldı ve aşılama yapışdı bugün 16. günüm ama sonuç için gitmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?