- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #1.401
Seninki iyiye işaret gibi duruyo kuzum. Hadi inşallah hayırlı haberler ver bize
En iyisi olur kuzum. Tahliller yapılmadan çok yıpratmamak lazım kendimizi. Hem vakit kaybetmemiş olursunEvet canim regl olunca hem hormon testlerini tekrarlaticam hemde esine test yaptircam hepsi normal cikarsa asilama veya igne istemicem.rahim filmim duzgun cikarsa 2 ay ara sonra klomen isticem
Haklisin kuzum bnde oyleydim ama inan asilama sorasi negatif daha da yikiyo. Karsilastirinca arada ucurum fark yok. Ikinci cocugumn olmamasini goze alamazdim tupe karar verdik esimle. Zor ve zahmetli bi surec ama katlanicam artikCanim sabahtan beri beynim yandi sen simdi tup bebekmi yapican aşılamamı
hakkınızda hayırlı olsun canım.Haklisin kuzum bnde oyleydim ama inan asilama sorasi negatif daha da yikiyo. Karsilastirinca arada ucurum fark yok. Ikinci cocugumn olmamasini goze alamazdim tupe karar verdik esimle. Zor ve zahmetli bi surec ama katlanicam artik
Of canımcım inşallah. Eşimin 10 gün ilaçları var sonra hemen kürlere devam. 3 ay sonra inşallah hemen gelir bebişSende regl olmussun canim esine kurlere devam et zaten sorun ameliyatla kalkti görürsün ilk ayda gelcek bebisin
Amin canim benmhakkınızda hayırlı olsun canım.
Haklisin kuzum bnde oyleydim ama inan asilama sorasi negatif daha da yikiyo. Karsilastirinca arada ucurum fark yok. Ikinci cocugumn olmamasini goze alamazdim tupe karar verdik esimle. Zor ve zahmetli bi surec ama katlanicam artik
Hakinda hayirlisi ins kalirsin kuzum. Gerekirse doktr yonlendirir bu secenegi mtlaka. Surdn guzel haberler alsak keske ya ne sevnmstm bi hamisimiz var dieyapayim cnm bakalkm. ins bu ay hemen kalirim hamile yaa. 31 ekimde buyuk karar vercem tup bebek bile yapabilirim
Of canımcım inşallah. Eşimin 10 gün ilaçları var sonra hemen kürlere devam. 3 ay sonra inşallah hemen gelir bebiş
Aynen bitanem oyuzdn bole dusundm. Olmadgini dusundm diger denemelerdede yuksk ihtimali denicem. 5 yil tutuyolar ya iknci cocuguda dusndgmdn cok mantkli gldi. Ticari bakmiyor doktorm olaya bu da onemli cogu yer ek ucrtler pesnde o zaman daha cok gelsn olmasin diyolar. Tahlilleri uygun yerde yaptir getir dediler indirimle eczane buldular sagolsnlar.6000 cok iyiymis ilaclarda 1400 olsa 7400 zaten 2 asilamada igneli yaptirsan 6000 oluyor
Inss gelecek tatlim ya sorun cozuldu oyle dusun:)Of canımcım inşallah. Eşimin 10 gün ilaçları var sonra hemen kürlere devam. 3 ay sonra inşallah hemen gelir bebiş
Sende regl olmussun canim esine kurlere devam et zaten sorun ameliyatla kalkti görürsün ilk ayda gelcek bebisin
Canm değerlere göre pkosun dedin bazı arkadaşlarda öyle dedi ama doktora üstüne başa başa sordum yok hiç bir sorun yok dediİnşallah güzel haberlerle gelirsin bize canım
Kanda cikar tatlim net olmasini istesn baktir silikse vardir gibi sende. Etkisi kalsada dusuk rakamlarda cikar canim anlar onu doktor
Keçiboynuzu zaten veriyorum canım, e vitamini de aklımda evicap mı alsam acabaKeciboynuzu ve e vitamini ihmal etmebitanem 3 ay degil 1 aya duzelir degerler
tek denememiz vardi klomen ve igne cnm.olumsuz. bakalim hayirlisioldu mu o kadar deneme. benim bi oglum var 6 yaşında. 8 yıllık evliyim. 37 yaşındayım. 2 klomen ve overtille ve olmadı. doktorum tüpü de düşün dedi ama bizim gündemde henüz yok. bu ayda kurlerle deneyecem iste. sosna da başladım bugün. Hadi bismillah. hepimize gelicek sıra inşalla h.
cnm benim igne tedavimde 14. gun pozitifi gormustum. ama malesef ignenin etkisiymis. hatta bayagi umutlanmistik diger topikte ama olmadi hayirlisi artkHakinda hayirlisi ins kalirsin kuzum. Gerekirse doktr yonlendirir bu secenegi mtlaka. Surdn guzel haberler alsak keske ya ne sevnmstm bi hamisimiz var die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?