- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #1.441
Valla a'dan z'ye katıldığım bi programlama yapmışsın canım. İnofolic i bırakma. 3 aydır kullanıyorum pko olmamasına rağmen faydasını gördüm. Günü gününe adet oluyorum ve önceden çok ağrılı olurdum şimdi çok hafif ağrılarla gelip geçiyo. Kaliteli yumurtlattığını düşünüyorum. İnşallah şu programın sürecinde gelir artık bebişinKizlar sabahtan beri beynim yandi bütün forumlari oku tekrar düsün şöyle bir karar verdim
1_adet olmaliyim 6gün gecikmem var patlicam nerdeyse
2_reglinin 3 .gunü eşimin kulagindanmi artik başka yerindenmi çeke çeke hem kendime hem ona testleri yaptircam
3_regl bitiminde rahim filmi cekilicemki aklım çıkıyor
4_bu arada yarin sabah diyet ve spora başliyorum.10kg vericem.eşime koca bir lahana aldirdim şuan tencerede lahana çorbasi diyeti icin fokurduyor
5_2 ay sadece kür uygulayacam ve infolic combi alicam duzenli uyku stres yapmicam
6_ ovulasyon testiyle yumurtlama günlerini takip edip düzenli çalisma yapicam
2 ay böyle denicem eğer olmazsa klomen ve ovitrelleyi 2 ay daha denicem aşılamayı yaptirmicam.
Valla a'dan z'ye katıldığım bi programlama yapmışsın canım. İnofolic i bırakma. 3 aydır kullanıyorum pko olmamasına rağmen faydasını gördüm. Günü gününe adet oluyorum ve önceden çok ağrılı olurdum şimdi çok hafif ağrılarla gelip geçiyo. Kaliteli yumurtlattığını düşünüyorum. İnşallah şu programın sürecinde gelir artık bebişin
Yok oda geçen ay yaptrdi sperm tahlili sorun cikmadiBence tedaviyi bırakma canım devam et. Eşimde bi sorun yok dimi? Tamam 3 çocuğunuz var ama yeni gelişen bi durum olabilir, bakılmadıysa bi sperm testine bakılsın bence onun da. Sorun yoksa zaten mutlaka olucaktır tedaviyi bırakma
Insalalh bebegim kızlarrr allah hepinizden razı olsun morel oluyosnz banaKuzum pes etmek yok her seferinde daha da ihtimaller artıyor bence denemeye devam hepimiz hamiş olup gitçez burdan
Keske istnbulda olsydin hastne doktor onerirdim. Hemsirelerde cok iyi hrdeyi anlatiyolar arayp soruyorm. Temz bi yer. Keske oncdn bulsaydm burayi bu doktoru dedm hp. Once insan mtluluguna onm veriyolr6000 cok iyiymis ilaclarda 1400 olsa 7400 zaten 2 asilamada igneli yaptirsan 6000 oluyor
kasik btmasi belrgin belirti sayiliyo bazn. Gogus ucunu duyinca bnde kaptrmstm baktm her ay oyle oluyoms adet donemnde zatn:) belkide bisiler var snde bak canim kacnci gundesn ignedn soraIyi aksamlar kizlar bugun kasik agrim.cok ve birsey batiyor hissi ve goguslerimin kenarlarinda kabarciklar artti uclari farklilasti gittikce belirtiler artiyor istahim yok ama hic birsey yemek istemiyorum
Ya biliyomisn benm hormon tsti normal gibi cikiyodu ulstrasnda anlaslmsti pko oldgm ve bikac doktor anlamams gecstrmsti ben ogrendgm gun sok gecrmstm. Adet de duznli olnca takmiyorlar baska birinede bu konuda gorn bnce canimCanm değerlere göre pkosun dedin bazı arkadaşlarda öyle dedi ama doktora üstüne başa başa sordum yok hiç bir sorun yok dedi
Öyle yapayım demi sağol canm yaYa biliyomisn benm hormon tsti normal gibi cikiyodu ulstrasnda anlaslmsti pko oldgm ve bikac doktor anlamams gecstrmsti ben ogrendgm gun sok gecrmstm. Adet de duznli olnca takmiyorlar baska birinede bu konuda gorn bnce canim
Canım eşin halen senin yanında ne güzel destek oluyor benimde kırmızılıklar geldi canım hakkımızda hayırlısı olsun 3 evladını sana bağışlasın yeni bir döngü bizi bekliyorKIZLAR ESIM GELDI EVE YEMEKTEN SONRA GIDICENMI BIDAHA TEDAVI IÇIN DEDI YOK DEDIM SEN DA DÜNYA KAPAT KONUYU KAPATTIM BENDE DEDKM GIT GIT DEDI KUSURA BAKMA BEN ÇOK UMUTLUYUDM OLDU DIYE ONDAN NEGATIF DUYUNCA KÖTÜ OLDUM DEDK YANI TEKRARLIYCAM FEMARA OVITRELLE 2. AY OLCAK ADET OLSAM BIAN ÖNCE KEŞKE YA A AloeeVeraaUmutumut82 @10N Morasigi H Hivahivron neiraida @snglrf @Esrasvn @kavin123 @Ilkmelegim
Kiyamam canimYa bilemedim çok gerginim. Bugün regl olacakmış gibi ağrım oldu ama kasıklarıma vurdu. Bilmiyorum en iyisi beklemek galiba yarın da silik görürsem kan veririm görmezsem bırakırım diye düşündüm. Bugün bir arkadaşım daha doğum yaptı kalbim çok acıyor artık :'(
Insalalh bebegim kızlarrr allah hepinizden razı olsun morel oluyosnz bana
Aynen öyle devam edicem tedahiye kuzum çoğu kişi 2. Tedavide hamile kaliyormusCanım benim kıyamam sana yaaaa inan çok üzüldüm bendehyalkırıklığını inanki çok iyi tahmin ediyorum.. bunda da bir hayır var demek ki kuzum benim yaa
Kiyamam canimbnde dymak gormk istemiyorm bu trz seleri. Aslnda bklesen en guzel 2 3 gun daha. Kan sonucuda muallakta kalmasn die
Uff okadr gece kadr etki kalabiliyo demek ki ay kan tahlilinede guvenemeyiz desene keseyi gorene kadar. Zatn olumlu sonuc alsk inanamicz hicbirimzcnm benim igne tedavimde 14. gun pozitifi gormustum. ama malesef ignenin etkisiymis. hatta bayagi umutlanmistik diger topikte ama olmadi hayirlisi artk
Evt emin ol kuzum. Hakkinizda hayorlisi devam et olucaktir inss gencsn daha kaybetcek bisiyon yk evladnda oldgndan ilk degil sonucta. Pesini birakma yanindayizÖyle yapayım demi sağol canm ya
kanda pozitifti cnm. hayallee falan.kurmustm. ama olmadi ins bu ay olurUff okadr gece kadr etki kalabiliyo demek ki ay kan tahlilinede guvenemeyiz desene keseyi gorene kadar. Zatn olumlu sonuc alsk inanamicz hicbirimz
Benm mantkta hep oylrydi bi dayanagim olsn cizgi goreym oyle kan vereyim derdm hep. Aminn canim ins olumlu olir seninAynen öyle, evde kalan early testler vardı onları da yaparım yarın falan ya yokolacak ya yükselecek zaten bakalım şimdi çünkü testte silik çıkan kanda da çıkar bebek yoksa kahrolurum. Rabbim hayırlısıyla yüzümüze gülsün inşallah
Amin bebegim Rabbim sanada herkese versin insallah evet yeni döngü bizi beklyrCanım eşin halen senin yanında ne güzel destek oluyor benimde kırmızılıklar geldi canım hakkımızda hayırlısı olsun 3 evladını sana bağışlasın yeni bir döngü bizi bekliyor
Ahh kuzum insallah dolar gobeklerimiz birgün insallah 2. Kullanımda tutar buarada biraz zayıflayım diyorum tedavi ile birlikte nekadar versem kârDaha ilk aydi canim 2.kullanimda tutma ihtimali biraz daha fazlaymis diyorlar...ahhh canim ne diyim kelin ilacı yokki keşke sihirli bir değneyim olsada doldursam göbişlerinizi sadece dualarim sizinle
Oyleyse daha iyi canim yinede baskasindada baktir. Yumrta dagilimi dagink demsti bana bide kstler vardi iste. Zatn olmsz etkiyide bu yapiyo snde gormedyse hormon cok etkilemzYumurta kontrolü sırasında baktı bide kan vermeden önce baktı karnimdan sorun yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?