Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla a'dan z'ye katıldığım bi programlama yapmışsın canım. İnofolic i bırakma. 3 aydır kullanıyorum pko olmamasına rağmen faydasını gördüm. Günü gününe adet oluyorum ve önceden çok ağrılı olurdum şimdi çok hafif ağrılarla gelip geçiyo. Kaliteli yumurtlattığını düşünüyorum. İnşallah şu programın sürecinde gelir artık bebişin

Bende aslında 3.kutuyu aldim ama regli düzenime katkisi olmadi.insallah gelir su bebişler

Yok oda geçen ay yaptrdi sperm tahlili sorun cikmadi

6000 cok iyiymis ilaclarda 1400 olsa 7400 zaten 2 asilamada igneli yaptirsan 6000 oluyor
Keske istnbulda olsydin hastne doktor onerirdim. Hemsirelerde cok iyi hrdeyi anlatiyolar arayp soruyorm. Temz bi yer. Keske oncdn bulsaydm burayi bu doktoru dedm hp. Once insan mtluluguna onm veriyolr
Iyi aksamlar kizlar bugun kasik agrim.cok ve birsey batiyor hissi ve goguslerimin kenarlarinda kabarciklar artti uclari farklilasti gittikce belirtiler artiyor istahim yok ama hic birsey yemek istemiyorum
kasik btmasi belrgin belirti sayiliyo bazn. Gogus ucunu duyinca bnde kaptrmstm baktm her ay oyle oluyoms adet donemnde zatn:) belkide bisiler var snde bak canim kacnci gundesn ignedn sora

Canm değerlere göre pkosun dedin bazı arkadaşlarda öyle dedi ama doktora üstüne başa başa sordum yok hiç bir sorun yok dedi
Ya biliyomisn benm hormon tsti normal gibi cikiyodu ulstrasnda anlaslmsti pko oldgm ve bikac doktor anlamams gecstrmsti ben ogrendgm gun sok gecrmstm. Adet de duznli olnca takmiyorlar baska birinede bu konuda gorn bnce canim

Canım eşin halen senin yanında ne güzel destek oluyor benimde kırmızılıklar geldi canım hakkımızda hayırlısı olsun 3 evladını sana bağışlasın yeni bir döngü bizi bekliyor

Kiyamam canim bnde dymak gormk istemiyorm bu trz seleri. Aslnda bklesen en guzel 2 3 gun daha. Kan sonucuda muallakta kalmasn die

Insalalh bebegim kızlarrr allah hepinizden razı olsun morel oluyosnz bana

Canım benim Allah senden de razı olsun. Ne demek, burada birbirimize destek olmak için varız çünkü bence bu derdi çekmeyen anlayamıyor ne denli acı olduğunu

Kiyamam canim bnde dymak gormk istemiyorm bu trz seleri. Aslnda bklesen en guzel 2 3 gun daha. Kan sonucuda muallakta kalmasn die

Aynen öyle, evde kalan early testler vardı onları da yaparım yarın falan ya yokolacak ya yükselecek zaten bakalım şimdi çünkü testte silik çıkan kanda da çıkar bebek yoksa kahrolurum. Rabbim hayırlısıyla yüzümüze gülsün inşallah

cnm benim igne tedavimde 14. gun pozitifi gormustum. ama malesef ignenin etkisiymis. hatta bayagi umutlanmistik diger topikte ama olmadi hayirlisi artk
Uff okadr gece kadr etki kalabiliyo demek ki ay kan tahlilinede guvenemeyiz desene keseyi gorene kadar. Zatn olumlu sonuc alsk inanamicz hicbirimz

Benm mantkta hep oylrydi bi dayanagim olsn cizgi goreym oyle kan vereyim derdm hep. Aminn canim ins olumlu olir senin

Canım eşin halen senin yanında ne güzel destek oluyor benimde kırmızılıklar geldi canım hakkımızda hayırlısı olsun 3 evladını sana bağışlasın yeni bir döngü bizi bekliyor
Amin bebegim Rabbim sanada herkese versin insallah evet yeni döngü bizi beklyr

Daha ilk aydi canim 2.kullanimda tutma ihtimali biraz daha fazlaymis diyorlar...ahhh canim ne diyim kelin ilacı yokki keşke sihirli bir değneyim olsada doldursam göbişlerinizi sadece dualarim sizinle
Ahh kuzum insallah dolar gobeklerimiz birgün insallah 2. Kullanımda tutar buarada biraz zayıflayım diyorum tedavi ile birlikte nekadar versem kâr

Yumurta kontrolü sırasında baktı bide kan vermeden önce baktı karnimdan sorun yok dedi
Oyleyse daha iyi canim yinede baskasindada baktir. Yumrta dagilimi dagink demsti bana bide kstler vardi iste. Zatn olmsz etkiyide bu yapiyo snde gormedyse hormon cok etkilemz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…