• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Uzin yazdim kucuzum ama 2 kwre asilamaya para gomene kadr blki oyle dusunursun die paylasmk istesm baya arastrdim cnku. Cogu yer ilk transferede para aliyor ek olarak. Benim gittgm hastanede arti ucret yok paket fiyati 6000 icnde yumrta toplamasi anestezi transfer kontroller hpsi var. Ilaclar sana ait bitek kuzum. Blki 5 kere denicm bilmiyorm ama daha gerckci bi ihtimal icn ugrasicam

Asilama paketimi.ilaclar icindemi

Üzülme canım çalışmalara devam edecez yılmak yok her adet bize bir umut bende yarın inferlitide bölümüne gidecem zaten uzun zaman çocuğu olmayanları o bölüme yonlendiriyorlar.
Benim eşim izin vermiyor artık oda yildi her ay negatif

Canım sen nerde yaşıyorsun bu testleri tip fakültesinde ücretsiz yatırabilirsin ben tüm tahlilleri tip fakültesinde inferlitide bölümünde yaptırdım sonra Özelde ki doktora gosterdim

Bende regl oliyim muayene icin tip fakultesine gidicem

Yok bitanem benim esime hic test yapilmadi.benim daha oncedende dusuk oldugundan saglik ocagindaki doktor muhtemelen sperm sekil bozuklugundan oluyor demisti.doktor asilama icin sperm ornegi alinca testte yapilir dedi ama 800tl yi alip test yaptik ama spermde problem var derler diye korkuyorum.ben adet olabilirsem hem kendi hormon testlerimi yenileticem hemde esime sperm testi yaptircam en azindan problem varsa ilac falan verirler .offf offf beynim yandi.ben daha regl olamadim 6 gun oldu
Bebegim bak bizim doktor sole yapti gexn ay asilama karar verdik ya oncesnde test istedi esimden 2. Ye yine bakalim desi ama arti para almadilar. Asilama dendigi icin o paktten gitti benim ismim uzernden mecbur bakacak ya o teste arti almiyorda olabilirler. Zor gercktn bi karar vrmk cok geckms senin ya:(

Canım ben hakiki çiçek balını kapaklı bi kaseye göz kararı döktüm. Sonra macun kıvamına gelene kadar da tarçın ve çörek otu koydum. Ben çok faydasını gördüm, yumurtaları acayip güzel büyütüyo. Adetin ilk günü sabah akşam aç karna 1 tatlı kaşığı yedim 12.gün bıraktım
benim ikincingun. bgn baslayayim hemen abari belki buyur yumurtalar. ondan sonra doktora gidim kc cm yumurtalar die

Yok bitanem benim esime hic test yapilmadi.benim daha oncedende dusuk oldugundan saglik ocagindaki doktor muhtemelen sperm sekil bozuklugundan oluyor demisti.doktor asilama icin sperm ornegi alinca testte yapilir dedi ama 800tl yi alip test yaptik ama spermde problem var derler diye korkuyorum.ben adet olabilirsem hem kendi hormon testlerimi yenileticem hemde esime sperm testi yaptircam en azindan problem varsa ilac falan verirler .offf offf beynim yandi.ben daha regl olamadim 6 gun oldu
Daha önce de söyledim eşine mutlaka test yaptır canım. Aynı olay başıma geldi. Geçen yıl ekimde ilk denemede hamile kaldım 8 haftalık kürtaj oldum. Doktorum daha o zaman dedi muhtemelen kalitesiz sperm veya yumurta döllenmesiymiş dedi. Şimdi de eşimin sonuçlarında hareket azlığı var, hareketin azlığı varikosele bağlıymış ve varikoselden dolayı spermler eziliyo olabilir morfolojisi bozuk halde rahme gidiyodur ve gebelik oluşursa düşükle sonuçlanıyo bu durumda dedi. Yani erkek faktörü malesef çok önemli

internette de arastiristersen canım. 2 tatlı kaşığı bal, 1 çay kaşığı çörek otu yarım çay kaşığı tarçın. çörek otunu havan da taze dovuom sabah akşam yiyorum. 10 gün yapcam. bakalım :)
yapayim cnm bakalkm. ins bu ay hemen kalirim hamile yaa. 31 ekimde buyuk karar vercem tup bebek bile yapabilirim

• Beğen
Reactions: 10N
Daha önce de söyledim eşine mutlaka test yaptır canım. Aynı olay başıma geldi. Geçen yıl ekimde ilk denemede hamile kaldım 8 haftalık kürtaj oldum. Doktorum daha o zaman dedi muhtemelen kalitesiz sperm veya yumurta döllenmesiymiş dedi. Şimdi de eşimin sonuçlarında hareket azlığı var, hareketin azlığı varikosele bağlıymış ve varikoselden dolayı spermler eziliyo olabilir morfolojisi bozuk halde rahme gidiyodur ve gebelik oluşursa düşükle sonuçlanıyo bu durumda dedi. Yani erkek faktörü malesef çok önemli

Evet canim regl olunca hem hormon testlerini tekrarlaticam hemde esine test yaptircam hepsi normal cikarsa asilama veya igne istemicem.rahim filmim duzgun cikarsa 2 ay ara sonra klomen isticem

yapayim cnm bakalkm. ins bu ay hemen kalirim hamile yaa. 31 ekimde buyuk karar vercem tup bebek bile yapabilirim
oldu mu o kadar deneme. benim bi oglum var 6 yaşında. 8 yıllık evliyim. 37 yaşındayım. 2 klomen ve overtille ve olmadı. doktorum tüpü de düşün dedi ama bizim gündemde henüz yok. bu ayda kurlerle deneyecem iste. sosna da başladım bugün. Hadi bismillah. hepimize gelicek sıra inşalla h.

Back
X