Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Özele mi gidiyorsun canım? Devlete gitmeyi hiç düşündün mü ben aşılamayı devlette yaptırdım doktorumu da seviyorum iyi bir doktor ayrıca sadece sperm yıkama işlemi için 230tl ödedik.
Ama ığne kullanmadım ben ona gore değişebilir

Evet ozele gidiyorum ozelle devlet arasindaki tek fark asilama ucreti devletede gidilse ignelerin fiyati ayniymis.

Evet ozele gidiyorum ozelle devlet arasindaki tek fark asilama ucreti devletede gidilse ignelerin fiyati ayniymis.
O kadar parayı aşılamaya vereceğime ben olsam üzerine biraz daha katıp tüp bebek yaptirirdim kuzum. Hem başarı şansı daha yüksek.
Bende ilk zamanlar hep özele gittim kadin sözde tedavi ediyordu ama hiç kontrole çağırmiyordu. Uzun bir arayıştan sonra sonunda şuan bir doktoru sevdim hem motive ediyor hemde çok açık bir şekilde her şeyi anlatıp söylüyor

Reactions: 10N
Yaa inanamıyorum canıım. Şu an açtım hızlı hızlı okuyodum yazılanları, senin sonucunu okucam diye bekliyodum şok oldum. Nasıl iğne etkisi o kadar uzun sürer ki. Çok üzüldüm bebeğim ya

Kanda cikar tatlim net olmasini istesn baktir silikse vardir gibi sende. Etkisi kalsada dusuk rakamlarda cikar canim anlar onu doktor

Yaa inanamıyorum canıım. Şu an açtım hızlı hızlı okuyodum yazılanları, senin sonucunu okucam diye bekliyodum şok oldum. Nasıl iğne etkisi o kadar uzun sürer ki. Çok üzüldüm bebeğim ya
Valla bende anlamadim beynim eror verdi resmen çok kötüyüm ne umdum ne buldum nasip kuzum insallah en kısa zamanda olur

Inanmiyorum ya igne etkisinden okadar yuksek cikmazdi ama uzuldum kuzum ya. Bu sonuca herkes yikilir. Bu ay bnde oyleydim muallak bida kan ver dediler sora koca 0. Allah sabir versin sana bizlere ceken herkese ins nasip olsn kisa surede

Kuzum biraz pahalıya geliyo sanki ya. Özellerde tüp bebek ne kadarı buluyodur acaba? Çünkü 2 aşılama nerdeyse 6 bini bulcak, özellerde tüp bebek 8 bin civarı sanırım çok da bilmiyorum ama. Yani iki aşılamaya o kadar verene kadar tüp bebek daha mantıklı bence. Ben bile şu 3 aylık dönemden sonra 3-4 ay normal yoldan ya da klomen çatlatmayla deneyelim olmazsa tüp bebeğe başlıyalım diye düşünüyorum

Üzülme canım çalışmalara devam edecez yılmak yok her adet bize bir umut bende yarın inferlitide bölümüne gidecem zaten uzun zaman çocuğu olmayanları o bölüme yonlendiriyorlar.

Ben doktora gidincem rahim filmi sonrasi 2 ay ara dedi sonrasinda klomen istemeye karar verdim.2 ay daha klomen ve ovitrelle denicem.asilama yerinede esime sperm testi yaptircam 200tl civariymiş.
Canım sen nerde yaşıyorsun bu testleri tip fakültesinde ücretsiz yatırabilirsin ben tüm tahlilleri tip fakültesinde inferlitide bölümünde yaptırdım sonra Özelde ki doktora gosterdim

bal tarcin corek otu nasil oluo

Selam canim genis arastrmalar sonucu bende kararimi buyuzden degistirdim. 23 yas 40 yas araliginda olmalisin hadi bu tutuyor ancak 3 yil evli olma ve hic gebe kalmama sarti var. Bizim 2 olacak yil olarak. Oyuzden zatn iade alamicaksam neden bekleyp daha cok kahrolayim dedim. 2. Asilamayi oyuzdn denemiyorum. Kullanilan igne ayni sadece dozu degisiyor. Bu ay bu igneyi zstn olacakti bide asilama da 1000+1500 2500 gidecekti gecn ayda 1500 gitti filmleri hic solemiyorm. Bu ay da tutmassa 4000 kusur gtms olacakti. Tup kesnlkle da mantkli %5 degl %50 ihtimali deniyorsn. 7 bin civari oldu bizim ve ozel guzel bir hastane doktorm zatn super ins hayorli sonuclar alir herkes. Acikca konustk ihtimal dusuk.suanakadr takiplerdede tutabilirdi olsa die dusundum. Henuz ilk cocugum oldgu icin vakt kaybina gerk yok. Birde ilki dielm tutmadi tupun iknciye embriyo transferi oluyo asilma gibi bi ucrt oduyosn toplamini bida vermiyosun be tekrar tekrar hormon almiyorsun. Bnde bu hap artik kiste donsturdugu icin bunu onerdi doktorda

Uzin yazdim kucuzum ama 2 kwre asilamaya para gomene kadr blki oyle dusunursun die paylasmk istesm baya arastrdim cnku. Cogu yer ilk transferede para aliyor ek olarak. Benim gittgm hastanede arti ucret yok paket fiyati 6000 icnde yumrta toplamasi anestezi transfer kontroller hpsi var. Ilaclar sana ait bitek kuzum. Blki 5 kere denicm bilmiyorm ama daha gerckci bi ihtimal icn ugrasicam

Test sonucunu gormeden o islemi yapmaz doktorlar canim zaten. Yenileyecesin die dusunmstm ben. Genelde erkek faktorunden dolayi yapiyolar bu islemi cnku

Yok bitanem benim esime hic test yapilmadi.benim daha oncedende dusuk oldugundan saglik ocagindaki doktor muhtemelen sperm sekil bozuklugundan oluyor demisti.doktor asilama icin sperm ornegi alinca testte yapilir dedi ama 800tl yi alip test yaptik ama spermde problem var derler diye korkuyorum.ben adet olabilirsem hem kendi hormon testlerimi yenileticem hemde esime sperm testi yaptircam en azindan problem varsa ilac falan verirler .offf offf beynim yandi.ben daha regl olamadim 6 gun oldu

bal tarcin corek otu nasil oluo
Canım ben hakiki çiçek balını kapaklı bi kaseye göz kararı döktüm. Sonra macun kıvamına gelene kadar da tarçın ve çörek otu koydum. Ben çok faydasını gördüm, yumurtaları acayip güzel büyütüyo. Adetin ilk günü sabah akşam aç karna 1 tatlı kaşığı yedim 12.gün bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…