- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #1.421
Aynen en büyük problem ortadan kalktı, artık bir an önce artsın ve hareketlensin inşallah spermlerInss gelecek tatlim ya sorun cozuldu oyle dusun:)
Oldum bitanem ben dün akşam oldumCnm sen hangi ildesin tup bebek zaten 5-6 bin bence bekle birazdaha olmazsa tupyaptir A AloeeVeraa cnm sen adet oldunmu
Allah allah çok ilginç canım. Lh ın baya bi yüksekti, lh hormonu fsh hormonunun en az 1.5 kat fazlası çıkıyosa pko teşhisi koyuyo doktorlar. Ultrasonda pko görünümlü kistler görmediyse yok demiştir belki canımCanm değerlere göre pkosun dedin bazı arkadaşlarda öyle dedi ama doktora üstüne başa başa sordum yok hiç bir sorun yok dedi
Cnm sen hangi ildesin tup bebek zaten 5-6 bin bence bekle birazdaha olmazsa tupyaptir A AloeeVeraa cnm sen adet oldunmu
Yumurta kontrolü sırasında baktı bide kan vermeden önce baktı karnimdan sorun yok dediAllah allah çok ilginç canım. Lh ın baya bi yüksekti, lh hormonu fsh hormonunun en az 1.5 kat fazlası çıkıyosa pko teşhisi koyuyo doktorlar. Ultrasonda pko görünümlü kistler görmediyse yok demiştir belki canım
Demek ki pko kistlerin yok canım bu iyi bi şey. Belki hormonsal olarak bi dengesizlik yaşamıştır bu ay vücudun. Tahlil sonucunu da gördü mü doktorunYumurta kontrolü sırasında baktı bide kan vermeden önce baktı karnimdan sorun yok dedi
Keçiboynuzu zaten veriyorum canım, e vitamini de aklımda evicap mı alsam acaba
Iyi aksamlar kizlar bugun kasik agrim.cok ve birsey batiyor hissi ve goguslerimin kenarlarinda kabarciklar artti uclari farklilasti gittikce belirtiler artiyor istahim yok ama hic birsey yemek istemiyorum
Evet bugün özellikle gösterdim burda çoğu kişi pko dediği için. 2 kere sordum varmi bir sorun dedim yok dedi temiz bunlar dediDemek ki pko kistlerin yok canım bu iyi bi şey. Belki hormonsal olarak bi dengesizlik yaşamıştır bu ay vücudun. Tahlil sonucunu da gördü mü doktorun
Aynen bitanem oyuzdn bole dusundm. Olmadgini dusundm diger denemelerdede yuksk ihtimali denicem. 5 yil tutuyolar ya iknci cocuguda dusndgmdn cok mantkli gldi. Ticari bakmiyor doktorm olaya bu da onemli cogu yer ek ucrtler pesnde o zaman daha cok gelsn olmasin diyolar. Tahlilleri uygun yerde yaptir getir dediler indirimle eczane buldular sagolsnlar.
Insallah hamilesindir
Siz iğneden sonra ilk birliktelik saat verdi mi doktor acaba11.gunum bugun catlatma ignenin yapildigi gunu saymiyorum ogun birsey olmadi cunku
KIZLAR ESIM GELDI EVE YEMEKTEN SONRA GIDICENMI BIDAHA TEDAVI IÇIN DEDI YOK DEDIM SEN DA DÜNYA KAPAT KONUYU KAPATTIM BENDE DEDKM GIT GIT DEDI KUSURA BAKMA BEN ÇOK UMUTLUYUDM OLDU DIYE ONDAN NEGATIF DUYUNCA KÖTÜ OLDUM DEDK YANI TEKRARLIYCAM FEMARA OVITRELLE 2. AY OLCAK ADET OLSAM BIAN ÖNCE KEŞKE YA A AloeeVeraaUmutumut82 1 10N Morasigi H Hivahivron neiraida snglrf Esrasvn K kavin123 I Ilkmelegim
Sonucu aldım saat 2 de kızlar kocaman 0.1 cıktı halen ağlıyorum başım kazan gibi olmadı yani okadar hazirlamistim kendimi ama olmadı çok kötüyüm sonuclarin temiz diyor olmadı infertilite bölümüne göndereyim seni dedi offf offf okadar yikildimmki kizlar
Tamam canım evicap zaten aklımdaydı o zaman kesin kesin alıcam. 200lük alıyım ben de o zaman. Zaten daha doktora da danışıcam başka ne kullanabiliriz ilaç diye. Araştırdım bi kaç ilaç öğrendim çok etkiliymiş ama doktora sormakta fayda varEvet evet canim saracoglunun videosubda okudum erkegin spermleribden kaynaklanan sorunlarin devasi sifasi e vitamini ve keciboynuzu diyor ustune basa basa.ama sentetik e vitamini degil dogal olanini ve 200luk olanini alin diyor galiva birde 400lugu varmis onu kesinlikle alnayin diyor.ben evicapin 200lugunu aldim 15tl dogalmiş. Benim bir arkadasimin surekli dusugu ve sakat dogumlari oluyordu kuz 8 yil ugrasti sonra esine test yapildi sperm sekilinde bozukluk varmis e vitamini birde b12 d eksikmis onlari takviye yapti saglikli bir kizi oldu.e vitaminini kesin kesin kesin al
Anladım canım tabi doktor daha iyi bilir, ultrasonda bi şey görmediyse sorun yokturEvet bugün özellikle gösterdim burda çoğu kişi pko dediği için. 2 kere sordum varmi bir sorun dedim yok dedi temiz bunlar dedi
KIZLAR ESIM GELDI EVE YEMEKTEN SONRA GIDICENMI BIDAHA TEDAVI IÇIN DEDI YOK DEDIM SEN DA DÜNYA KAPAT KONUYU KAPATTIM BENDE DEDKM GIT GIT DEDI KUSURA BAKMA BEN ÇOK UMUTLUYUDM OLDU DIYE ONDAN NEGATIF DUYUNCA KÖTÜ OLDUM DEDK YANI TEKRARLIYCAM FEMARA OVITRELLE 2. AY OLCAK ADET OLSAM BIAN ÖNCE KEŞKE YA A AloeeVeraaUmutumut82 1 10N Morasigi H Hivahivron neiraida snglrf Esrasvn K kavin123 I Ilkmelegim
Bence tedaviyi bırakma canım devam et. Eşimde bi sorun yok dimi? Tamam 3 çocuğunuz var ama yeni gelişen bi durum olabilir, bakılmadıysa bi sperm testine bakılsın bence onun da. Sorun yoksa zaten mutlaka olucaktır tedaviyi bırakmaKIZLAR ESIM GELDI EVE YEMEKTEN SONRA GIDICENMI BIDAHA TEDAVI IÇIN DEDI YOK DEDIM SEN DA DÜNYA KAPAT KONUYU KAPATTIM BENDE DEDKM GIT GIT DEDI KUSURA BAKMA BEN ÇOK UMUTLUYUDM OLDU DIYE ONDAN NEGATIF DUYUNCA KÖTÜ OLDUM DEDK YANI TEKRARLIYCAM FEMARA OVITRELLE 2. AY OLCAK ADET OLSAM BIAN ÖNCE KEŞKE YA A AloeeVeraaUmutumut82 1 10N Morasigi H Hivahivron neiraida snglrf Esrasvn K kavin123 I Ilkmelegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?