• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim sanki beyaza döndü canım
Ay bu çok heyecanlı :) canım yerleşme olması çok muhtemel o zaman. Onda kahverengi ya da pembe gelip sonra beyaza ya da sarıya dönüyomuş. Belki yeni yerleşme oluyodur ve yeni başlar hcg salgılamaya

Merhaba kızlar bişey sormak istiyorum size bende şimdi iğne oldum doktor 36 saat dedi bir önceki 12 demişti saat veren oldu mu size
Canım doktorlar genel olarak 36 saat sonra çatladığını söylüyolar ama bu kesin bi şey değil zaten. Doktorum da 12 saatten sonrasının önemli olduğunu, o sürede 36 saate kadar çatlamasının mümkün olduğunu söylemişti. Saate çok takılma 12 saatten sonra başla değerlendirmeye

Ay bu çok heyecanlı :) canım yerleşme olması çok muhtemel o zaman. Onda kahverengi ya da pembe gelip sonra beyaza ya da sarıya dönüyomuş. Belki yeni yerleşme oluyodur ve yeni başlar hcg salgılamaya
Canım benim inşallah öyledir dün köyü kahve rengi geldi bugün daha açık renk geldi yarın doktora gideyim bakayım ne diyecek leke değildi bariz adet olmuş gibi geldi bakalım rabbim nasıl nasip eder insallah

günaydın hanımlar. sogan kürüne başladım. bal tarçın çörek otu nuda yapıp yiyorum. çatlama gününe yakın bali birakip havya suyu içicem. bol çalışma. :) cuma günü dr gitcem. süreçte de dr kontrolune devam. yeni ay yeni umut. Hayırlı haberlerde gorusmek üzere...

Canım benim inşallah öyledir dün köyü kahve rengi geldi bugün daha açık renk geldi yarın doktora gideyim bakayım ne diyecek leke değildi bariz adet olmuş gibi geldi bakalım rabbim nasıl nasip eder insallah
Evet sen bi doktora git yine de her şeye rağmen canım

günaydın hanımlar. sogan kürüne başladım. bal tarçın çörek otu nuda yapıp yiyorum. çatlama gününe yakın bali birakip havya suyu içicem. bol çalışma. :) cuma günü dr gitcem. süreçte de dr kontrolune devam. yeni ay yeni umut. Hayırlı haberlerde gorusmek üzere...
Maşallah yeni döneme ne güzel başlamışsın canım :) inşallah artık hayırlı haberler verirsin bize

Kızlar benim artık bugün regl söküldü iyice. Heyecanla sizin haberlerinizi bekliyorum. Hele Anneyimbenanne35 Anneyimbenanne35 sen meraktan çatlatcan bizi tatlım :)
Valla ben de catliycam ama az kaldı kuzum ya dün gece rüyamda eşim bana yüzük almış dedim hani nerde dediki yarın vercem yüzüğü deedi

Bende eşime emzik ile yapicammm yarın cnm

Daha söylemedin yani.. ayy benimki hastalık durumun ne diye sorunca ben söyledim oda bende heyecanlandık fakat sonuç negatif.. ikinci kez bu kadar gecikti ilkinde hamileydim bu fos çıktı.. tam 5gün gecikti

Daha söylemedin yani.. ayy benimki hastalık durumun ne diye sorunca ben söyledim oda bende heyecanlandık fakat sonuç negatif.. ikinci kez bu kadar gecikti ilkinde hamileydim bu fos çıktı.. tam 5gün gecikti
Yok bebeğim daha soylemedim bugün netlessuz sürpriz yapicam kuzum ya gece rüyamda gördüm eşim bana yüzük almış soruyom nerde diye yarın vercem dedi

Merhaba kızlar bişey sormak istiyorum size bende şimdi iğne oldum doktor 36 saat dedi bir önceki 12 demişti saat veren oldu mu size
bu saat işleri kişisel bence, yani o anki yumurta boyutuna göre saat veriyo doktor, benim 19mm di dün, 12 saat sonra dei, ama mesela 21 olan birine de hemen diyebilir, okuduklarımda üç saat sonra diyen ve hamile kalan arkadaş da olmuş, ne kadar dedi boyutuna ona göre bence değerlendirin

Kızlar bat 18ine ydi ya dayanamadım doktora yazdım öğrenebilir miyim diye kanda beta hcg baktır dedi çok gerildim baktırıp öğrensem mi ne dersiniz? Bugün early predictor yaptım silik pozitif yine :( bi akıl verin aptallaştım heyecandan

Kızlar bat 18ine ydi ya dayanamadım doktora yazdım öğrenebilir miyim diye kanda beta hcg baktır dedi çok gerildim baktırıp öğrensem mi ne dersiniz? Bugün early predictor yaptım silik pozitif yine :KK43: bi akıl verin aptallaştım heyecandan

Canim bat a 2 gun var oyüzden erken gebelik testinde silik bile ciksa pozitiftir.hemen kan testi yaptirki eger varsa belki düşük önleyici ilac vitamin falan verir

Canim bat a 2 gun var oyüzden erken gebelik testinde silik bile ciksa pozitiftir.hemen kan testi yaptirki eger varsa belki düşük önleyici ilac vitamin falan verir

Ya klomen artı ovitrelle kullandım ya onun etkisi olabilir mi diye korkuyorum, akşam verebilcem bugün fuar var on gibi öğrenmiş olurum çok korkuyorum ne çıkacak acaba

Back
X