- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #1.181
yaa sen inş hamile kaldın ve yarın öğrenceksin sonucu. pko ile hamile kalmak zor olsa ne olur ki tatlım :)Bu durumda zor gebe kalınıyor demi canm acaba kilo da dolayı olurmu pko
Evet kilo pko yu tetikliyomuş canım, mesela kilolu olan pkolular biraz kilo verince hemen hamile kalıyolar. Gebe kalmayı biraz zorlaştırıyomuş, çünkü pkolular düzensiz ve kalitesiz yumurtlayabiliyolar. Ama gebe kalmaya asla engel bi durum değil canımBu durumda zor gebe kalınıyor demi canm acaba kilo da dolayı olurmu pko
Anladım kuzum inşalalh benmde değerim yukselmistr ya eğer yükselmemişse napcam bilmiyorumEvet kilo pko yu tetikliyomuş canım, mesela kilolu olan pkolular biraz kilo verince hemen hamile kalıyolar. Gebe kalmayı biraz zorlaştırıyomuş, çünkü pkolular düzensiz ve kalitesiz yumurtlayabiliyolar. Ama gebe kalmaya asla engel bi durum değil canım
Kızlarrr kan verdim bugun hafta başı olduğu için yoğundu öğleden sonra verdiğim içinde yarın çıkacak sonuclar
Bu durumda zor gebe kalınıyor demi canm acaba kilo da dolayı olurmu pko
gerçekten çok ayn durumlarımız benim de 18-19 çok iyi dedi, biz de aynı sabah iş telaşı var, ne güzel saat söylemiş sana, o zaman ben de bugün 11 de olduğuma göre benim de yarın akşam 11 i bulur, o halde bu kşam 11 erken olur, bilemedim yaaSabah daha iyi olur canım bence de ama bu sefer akşama kadar ne kadar kaliteli sperm üretilir bilmiyorum, ben bu sabah 9.30 da vuruldum, yarın akşam 21.30 gibi çatlar dedi doktor. Sabah yaparsak akşam bi daha yapabilir miyiz sanmıyorum. Zaten sabah ancak hazırlanıp evden çıkıyoruz, işe gitme stresi varken beceremeyiz gibime geliyor. Tek düşüncem bu gece de olsun mu yoksa olmasın mı. Akıntım başladı iğneden sonra, acaba erken mi çatladı bilmiyorum ki. İki yumurtam vardı 18-19 mm.
Canım sen kesin hamilesin. Test yaptırdığın gün o kadar yüksek değer çıkması iğnenin etkisi olamaz. Sağlıkla gelir inşallah bebişinAnladım kuzum inşalalh benmde değerim yukselmistr ya eğer yükselmemişse napcam bilmiyorum
Ben doğumlarla ve ondan sonraevet kilonun etkisi var pko üzerinde ne yazık ki.. mümkünse hep söylendiği üzere 3 beyazdan uzak durun :) ben de becerebilsem keşke. evlendikten sora çok kilo aldım.
kaçıncı gündesin bilmiyorum ama 5 hafta olmadan belirti olmaz hatta 6 hafta, 7. haftada top yapar belirtiler, yani ilk başlarda sancı olur da gebelik baş dönmesi olmazkızlar ya bıktınız benden ama ne dicem bugün aşırı baş dönmem var ve sancım var ama garip bir sancı yani belki de klomenden ve iğneden bilmiyorum. ama hamiş olan arkadaşlarım bir anlatın belirtiler kaçıncı günde çıktı
Bu arada benim adet geliyo galiba kızlar, sinyallerini vermeye başladı. Bi kaç saattir kasık ağrılarım şiddetlendi, akıntı da gittikçe koyulaşıyo açık kahverengi geldi silince. Muhtemelen akşama sökülür16 sında bekliyodum hiç şaşmıyo mübarek
kaçıncı gündesin bilmiyorum ama 5 hafta olmadan belirti olmaz hatta 6 hafta, 7. haftada top yapar belirtiler, yani ilk başlarda sancı olur da gebelik baş dönmesi olmaz
doğru haklısın yemek yedim geçti zaten iyice delirdim
Tabi gecikmesi daha sinir bozucu canım. Zaten beklediğim bi şeydi üzülmedim napalımInan tedavi surecibde regl olabilmek bile önemli canimci.inanki intahar edicem bugun 5.gün gecikelicinnet geciricem
Tabi gecikmesi daha sinir bozucu canım. Zaten beklediğim bi şeydi üzülmedim napalım
yaa iyice kafayı tedik hepimiz walla. bi bakıyosun hersey belirti gibi geliyor.bi bakıyosun şıp diye olmadı deyip ağlıyoruz.doğru haklısın yemek yedim geçti zaten iyice delirdim
Tabi gecikmesi daha sinir bozucu canım. Zaten beklediğim bi şeydi üzülmedim napalım
benimde açık kahve akıntı geldi canım az az arada yine geliyor ama benim ağrım yok normalde tam adet olamadigimda kendimi yerlere atıyorum ağrıdan ama suan agrim yok demekki komen ve iğnenin etkisi buBu arada benim adet geliyo galiba kızlar, sinyallerini vermeye başladı. Bi kaç saattir kasık ağrılarım şiddetlendi, akıntı da gittikçe koyulaşıyo açık kahverengi geldi silince. Muhtemelen akşama sökülür16 sında bekliyodum hiç şaşmıyo mübarek
Zaten bu gidişle ya doğumhaneye ta tımarhaneye gidicez
yaa iyice kafayı tedik hepimiz walla. bi bakıyosun hersey belirti gibi geliyor.bi bakıyosun şıp diye olmadı deyip ağlıyoruz.
Evt bu bile sevindirici. Amin tatlim hepimize gelsin artik inssyeni döngü başlamış en azından. İnşallah bu ay gelir bebşin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?