Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu durumda zor gebe kalınıyor demi canm acaba kilo da dolayı olurmu pko
Evet kilo pko yu tetikliyomuş canım, mesela kilolu olan pkolular biraz kilo verince hemen hamile kalıyolar. Gebe kalmayı biraz zorlaştırıyomuş, çünkü pkolular düzensiz ve kalitesiz yumurtlayabiliyolar. Ama gebe kalmaya asla engel bi durum değil canım

Anladım kuzum inşalalh benmde değerim yukselmistr ya eğer yükselmemişse napcam bilmiyorum

Bu arada benim adet geliyo galiba kızlar, sinyallerini vermeye başladı. Bi kaç saattir kasık ağrılarım şiddetlendi, akıntı da gittikçe koyulaşıyo açık kahverengi geldi silince. Muhtemelen akşama sökülür 16 sında bekliyodum hiç şaşmıyo mübarek

gerçekten çok ayn durumlarımız benim de 18-19 çok iyi dedi, biz de aynı sabah iş telaşı var, ne güzel saat söylemiş sana, o zaman ben de bugün 11 de olduğuma göre benim de yarın akşam 11 i bulur, o halde bu kşam 11 erken olur, bilemedim yaa bende akıntı falan yok henüz, ovulasyon testiyle takip edicem sabah yaptım epey koyuydu, yarın anlarım artık

Anladım kuzum inşalalh benmde değerim yukselmistr ya eğer yükselmemişse napcam bilmiyorum
Canım sen kesin hamilesin. Test yaptırdığın gün o kadar yüksek değer çıkması iğnenin etkisi olamaz. Sağlıkla gelir inşallah bebişin

kaçıncı gündesin bilmiyorum ama 5 hafta olmadan belirti olmaz hatta 6 hafta, 7. haftada top yapar belirtiler, yani ilk başlarda sancı olur da gebelik baş dönmesi olmaz

Inan tedavi surecibde regl olabilmek bile önemli canimci.inanki intahar edicem bugun 5.gün gecikelicinnet geciricem

Tabi gecikmesi daha sinir bozucu canım. Zaten beklediğim bi şeydi üzülmedim napalım

Doktor zaten 2 ay ara vericekti.benim 10 dan fazla kücük kücük yumurtalar vardi böyle olunca kiste dönüsüyormus.eger kist olursa ki oldu bence 3 ay dogum kontrol hapi kullanip sonrasinda 2 ay ara vericez yani gitti 5 ay

6
benimde açık kahve akıntı geldi canım az az arada yine geliyor ama benim ağrım yok normalde tam adet olamadigimda kendimi yerlere atıyorum ağrıdan ama suan agrim yok demekki komen ve iğnenin etkisi bu

Zaten bu gidişle ya doğumhaneye ta tımarhaneye gidicez

yaa iyice kafayı tedik hepimiz walla. bi bakıyosun hersey belirti gibi geliyor.bi bakıyosun şıp diye olmadı deyip ağlıyoruz.

Valla aynen öyle kafam kaşınsa belirti diyorum nedense çıldırıyorum valla dört gün daha sabır edeceğim napayım offf bilmemek de yoruyor bizi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…