- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #1.161
Kızlarrr kan verdim bugun hafta başı olduğu için yoğundu öğleden sonra verdiğim içinde yarın çıkacak sonuclar
tüh yaa yarına kadar yine beklicez :)Yuhhh buda olmaz ama..erken gebelik yap bari.
Valla sordum dedi bugün pazartesi yoğun olduğu için sabah o gibi gelin çıkar sonuç dedi kuzum yaYuhhh buda olmaz ama..erken gebelik yap bari.
Valla sordum dedi bugün pazartesi yoğun olduğu için sabah o gibi gelin çıkar sonuç dedi kuzum ya
kızlar benim 12 gün oldu çatlatma iğnesinden sonra.10 gün ve 11 günde hemen silik ikinci çizgi çıkmıştı. bugün yani 12.gün idrar testinde ikinci çizgi 10 dk sonra çıktı belirginleşmeye başladı. düne göre azalması canımı çok sıktı. sizce hala hamile olma ihtimalim var mı?
ama hamile olsam degerin artması ve de ikinci çizginin daha belirgin olması gerekmez mıydı sence?Bence hamile olma ihtimalin cok yüksek insallahta öyledir.
Kızlarrr ben çok merak ettim doktor bişey olsa derdi ama sizede sorayim dedim geçen aydan hormon tahlil sonuçlarım bide siz göz atın isterimm
fsh7,68
Lh 19,2
Prolaktin 5,12
Serbest t4 1,1
Tsh 2,77
Estradiol 30.7
ama hamile olsam degerin artması ve de ikinci çizginin daha belirgin olması gerekmez mıydı sence?
yaa kan testinde sıfıra yakın değerleri görmeye ne zaman cesaret ederim bilemiyorum ki canım benimValla canim 3 aydir belki binlerce yorum okudum 12.gunde pozitif cikiyorsa silik bile olsa o kisi hamile cikmiş.insallahta öyledir.ben olsam yarin sabah kan tahlili verip netlestiririm.insan belirsizlikte daha cok strese giriyor yipramiyor
Kızlarrr ben çok merak ettim doktor bişey olsa derdi ama sizede sorayim dedim geçen aydan hormon tahlil sonuçlarım bide siz göz atın isterimm
fsh7,68
Lh 19,2
Prolaktin 5,12
Serbest t4 1,1
Tsh 2,77
Estradiol 30.7
muhtemelen Polikistik Over var sende de canım, LH değeri hem yüksek hem de LH değeri FSH'dan düşük olmalı diye biliyorum. diğerleri iyi
Sağol canm
Ayy kuzum sen bizi çatlatcan meraktanKızlarrr kan verdim bugun hafta başı olduğu için yoğundu öğleden sonra verdiğim içinde yarın çıkacak sonuclar
Bende catliyom meraktan canm ya ama işte yarın artikAyy kuzum sen bizi çatlatcan meraktan
Pko var canım. Diğerleri gayet normal maşallahKızlarrr ben çok merak ettim doktor bişey olsa derdi ama sizede sorayim dedim geçen aydan hormon tahlil sonuçlarım bide siz göz atın isterimm
fsh7,68
Lh 19,2
Prolaktin 5,12
Serbest t4 1,1
Tsh 2,77
Estradiol 30.7
Bu durumda zor gebe kalınıyor demi canm acaba kilo da dolayı olurmu pkoPko var canım. Diğerleri gayet normal maşallah
Tahlil konusunda uzman oldum :) annem de laborant emekli oldu artık, ondan kaynaklı da az çok bilgim var bu konuda canımcımCanim iste birtek bundan hic anlamam ama A AloeeVeraa bu konuda bilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?