• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar benim 12 gün oldu çatlatma iğnesinden sonra.10 gün ve 11 günde hemen silik ikinci çizgi çıkmıştı. bugün yani 12.gün idrar testinde ikinci çizgi 10 dk sonra çıktı belirginleşmeye başladı. düne göre azalması canımı çok sıktı. sizce hala hamile olma ihtimalim var mı?

Kızlarrr ben çok merak ettim doktor bişey olsa derdi ama sizede sorayim dedim geçen aydan hormon tahlil sonuçlarım bide siz göz atın isterimm
fsh7,68
Lh 19,2
Prolaktin 5,12
Serbest t4 1,1
Tsh 2,77
Estradiol 30.7

kızlar benim 12 gün oldu çatlatma iğnesinden sonra.10 gün ve 11 günde hemen silik ikinci çizgi çıkmıştı. bugün yani 12.gün idrar testinde ikinci çizgi 10 dk sonra çıktı belirginleşmeye başladı. düne göre azalması canımı çok sıktı. sizce hala hamile olma ihtimalim var mı?

Bence hamile olma ihtimalin cok yüksek insallahta öyledir.

Kızlarrr ben çok merak ettim doktor bişey olsa derdi ama sizede sorayim dedim geçen aydan hormon tahlil sonuçlarım bide siz göz atın isterimm
fsh7,68
Lh 19,2
Prolaktin 5,12
Serbest t4 1,1
Tsh 2,77
Estradiol 30.7

Canim iste birtek bundan hic anlamam ama A AloeeVeraa bu konuda bilgili

ama hamile olsam degerin artması ve de ikinci çizginin daha belirgin olması gerekmez mıydı sence?

Valla canim 3 aydir belki binlerce yorum okudum 12.gunde pozitif cikiyorsa silik bile olsa o kisi hamile cikmiş.insallahta öyledir.ben olsam yarin sabah kan tahlili verip netlestiririm.insan belirsizlikte daha cok strese giriyor yipramiyor

Valla canim 3 aydir belki binlerce yorum okudum 12.gunde pozitif cikiyorsa silik bile olsa o kisi hamile cikmiş.insallahta öyledir.ben olsam yarin sabah kan tahlili verip netlestiririm.insan belirsizlikte daha cok strese giriyor yipramiyor
yaa kan testinde sıfıra yakın değerleri görmeye ne zaman cesaret ederim bilemiyorum ki canım benim

kızlar ya bıktınız benden ama ne dicem bugün aşırı baş dönmem var ve sancım var ama garip bir sancı yani belki de klomenden ve iğneden bilmiyorum. ama hamiş olan arkadaşlarım bir anlatın belirtiler kaçıncı günde çıktı :(

fsh7,68
Lh 19,2
Prolaktin 5,12
Serbest t4 1,1
Tsh 2,77
Estradiol 30.7

muhtemelen Polikistik Over var sende de canım, LH değeri hem yüksek hem de LH değeri FSH'dan düşük olmalı diye biliyorum. diğerleri iyi bence..

fsh7,68
Lh 19,2
Prolaktin 5,12
Serbest t4 1,1
Tsh 2,77
Estradiol 30.7
Pko var canım. Diğerleri gayet normal maşallah

Back
X