Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha kimse bilmiyor kuzum yarın belli olcak

Kızlar selam hepinize, nasılsınız? Bugün de pek giremedim, malum annemler kayınvalidemler sık sık gelip gidiyolar eşime ziyarete. Yazdıklarınızı okudum. Rabbim artık inşallah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder. 2-3 ay sizden bekliyorum artık mutlu haberleri. Ben de tani bu süreçte yine buralarda olucam, sizlerden akıl alırım. Neler yapıyorum onları paylaşırım

Oncesnde cok agridi benm vucut adey olmk istiyodu. Bendede ole olur ilk gun ozellkle sokulmedgi icn tam agrir. Damla damla kalir blki kuzum lekelenme olmasn:)
yok bebeğim dün yine önceki testlere rağmen bir umut predictor ün 6 gün öncesini gösteren testini aldım o da negatif çıktı leke değil malesef

Merhaba cuma gunu beta hcg yapriracagim belli olacak klomen arti catlatma ognesi kullandim buay belirtilerim gogus.ucu agrisi keskin.sancilar goz kararmasi kadik agrisi gaz cok fazla.akinti gogus ucunda degisimler Allah hayirlisini nasip.etsin insallah.psikolojik.degildir

Catlatma igneso yapilali 10 gun oldu umutlanmak da.istemiyorum ama bu belirtiler.neden anlamadim benim regl belirtilerim bjnlar degil.sadece karinda sisligim oluyordu agrim sancim olmazdi hic

Bütün belirtilerin hamilelik belirtisi canım. İnşallah hamileliktendir hepsi. Bizi de haberdar et

Bütün belirtilerin hamilelik belirtisi canım. İnşallah hamileliktendir hepsi. Bizi de haberdar et

Insallah uzun zmandir bekliyorum insallah dedigimngibi psikolojik drgildir eksiyi hic senmem bugun.eksi yemek istedi cnm bugun biraz daha umutlandim ama insallah husran olmaz yoruldum artik cunku progestanim dusuk cikti cuma gunu 4 cikti 10 olmasi lazimmis ilac takvoyesi aliyorum

Böyle diyorsunya 2 3 güne hamile haberin gelicek gibi hissediyorum.insallah insallah yüzün gülsün

Çatlatma iğnesi beta hcg içerdiği için hamilelik belirtileri yapıyo vücutta ama senin baya fazla belirtin canım, bi de bu zamana bu kadar belirti kalmaz diye düşünüyorum. Kan testi için bence en az 14.günü bekle, çünkü çıkan sonuç seni muallakta bırakır var mı yok mu net sonuç olmaz. Biraz daha sabret

Catlatma igneso yapilali 10 gun oldu umutlanmak da.istemiyorum ama bu belirtiler.neden anlamadim benim regl belirtilerim bjnlar degil.sadece karinda sisligim oluyordu agrim sancim olmazdi hic
canım benim de hiç ağrım olmazdı. çoğu belirtim de o yöndeydi akıntı batma hissi bi ara da bikaç damla kan geldi yerleşme sandım. ama dün adet oldum ama koku hassasiyeti göğüs ağrım falan olmadı inşallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…