Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Böyle diyorsunya 2 3 güne hamile haberin gelicek gibi hissediyorum.insallah insallah yüzün gülsün
Ah be bitanem ya senden şöyle umut dolu şeyler duyuyorum ya bana bi gaz veriyo, acaba hamile miyimdir diyorum :) ama ne biliyim belirti sayılabilcek pek bi şeyim kalmadı ya ondan hep yoktur diye düşünüyorum. Keşke sen haklı çıksan, o kadar çok isterim ki kuzum...

Selam canım benim, sorma valla inşallah hayırlısıyla olsun gelsin herşey bekliyorum. Gece yaptım az önce test çok silik ama var bakalım Yok olsun da test yaptıracağım :/

Canım amin inşallah, eşin nasıl daha iyi mi? Bu süreçte asıl dikkat et de sen yorulma bebiş varsa nolur nolmaz diye :)

Canım amin inşallah, eşin nasıl daha iyi mi? Bu süreçte asıl dikkat et de sen yorulma bebiş varsa nolur nolmaz diye :)
Eşim gayet iyi canım, artık tamamen kendi kendine oturuyo kalkıyo yatıyo geziyo, çabuk toparlandı şükür. Çok teşekkür ederim sorduğun için. Yok ben zaten çok yorulmuyorum kuzum, bebiş varsa zarar görmez :)

Oh çok geçmiş olsun tekrardan ikinize de. Ayy ben ihtimal varken bile asla kıpırdamıcam elimde olsa hahah

Oh çok geçmiş olsun tekrardan ikinize de. Ayy ben ihtimal varken bile asla kıpırdamıcam elimde olsa hahah
Çok teşekkür ederim canım.
Bebiş tutunacak olduktan sonra Allahın izniyle hiç bi şey olmaz bence kuzum ona takılma. Tabi kendini yorma hoplayıp zıplama ama günlük rutinin bebeğin tutunmasına engel olmaz

Benim.ignemin 7.gunu gecenki igneden daha farkli agrilarim var kasik agrim cok fazla salı günü progesteron testi vericem catlama olmusmu diye bakalim aslinda 10.gun idrar testi alip bi baksammi bilemiyorum gecenkinde 10.gunde etkisi kanda bile yoktu ignenin dayanabilirsem 12.gunde yapmayi dusunuyorum ama bakalim

Selam tatlim. Sen yogunsundur aynen. Arada gormek isteriz ozleriz seni kendine iyi bak bu sure zarfnda:)

Aylar arasi farkediyo canim ya. Evt kana gecmeyebilir sabrtmeye calssak ah keske dimi tatlim:) kasik agrisi belrtide olabilr suan yerlsme evresindesndr gun olark

Selam canim hosgeldin. Guzel sonuclar alirsn ins. Hamilelk belrtileri sayilabilir anck bu igne de bu tarz etkiler yapabiliyo ilaca bagli baznde psikolojk etkiliyoruz kendimizi malesf:) ins sen hamilesindir

Aylar arasi farkediyo canim ya. Evt kana gecmeyebilir sabrtmeye calssak ah keske dimi tatlim:) kasik agrisi belrtide olabilr suan yerlsme evresindesndr gun olark

Bu seferki ignede kasig agrisi cektim. Digerinde hic bir belirti yoktu gogus sisliginden baska. Bide ozellikle bugun siddetli kasik ağrısı vurup gidiyo degisik bi durum insallah tutunurda kasik agrisiaceksem de gik demem :) sabredicsm bakalim.insallah :) Allahim hepimize nasip eder insallah 2.mujdeli haberi kim vericek merak ediyorum :)

Evet keske ttunsada herseye raziyiz canim:) sen yinede ani seler yapma dikkat et bakalim ins guzel haberler verirsin. Evet bakalim bu donemde biri verir ins:)

Kizlar gunaydinlar:) tekrar kan istemslerdi. Fsh 4 du 8 olms. Lh da 4 tu 6 olms ins iyidir bunun anlami ctesi gidicem tekrar kontrole. E2 38 di 40.5 olms. Progesteron bakmis bide ilk goruyorum bunu karsilastiracagim onceki degerim yok. 0,397 cikms. Progesteron baktiraniniz varmi normal mi bu merak ettim. Hepinize hayirli bi gun guzel bi hafta olsn calisanlarimiza hayirli isler:)

Kızlarrr günaydın nasılsınız bebeklerimmmm ama biyandanda 3 yıldır bu bugünü bekliyorm bugün tam 15. Gün ve kasik agrım var akintim var goguslerim sizlamiuor artık sadece uçları aciyor arada sanki koku hassasiyeti oluşuyor çok arada ama dün çay iciyoduk ben limonlu içtim bide yedim o limonu eşimin dikkatinden kaçmadı aaa sen limonmu yiyon dedi küçük kızıma baktı ve şimdi benim senin gibi tatlı bir kizim dahamı olcak dedi ve güldü bende dedimki hayır lisi ama oğlum tek kaldı insallah sağlıkla olsunda bakalım dedim daha belli değil varmi yokmu diye yani kısacası varsa ya HAMZAEYMEN OLCAKKK YADA ESLİNZEYNEP kizlar 2 side baştacı ha icimde eşime karşı şüphem vardı çünkü kayinvalidem allahım inşalalh erkek olur düşüncesi taşıyo ha belki art niyeti yok ama dışardan öyle anlasilmiyor eşim de acaba erkek erkek diye tuttururmu dedim dün gece yine olsa yine kizim olsun dedi ya dünyalar benm oldu bugün büyük gün kendi doktorumda kan veriyorum

hadi hayırlı haberlerle. kızlar son yazilanlari okumadım. var mi yeni gelişmeler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…