- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #1.041
Ya insallah gorurum yarin obur gun filan.ignden sonra henuz 11 gun oldu ya igne etkisi geçmemiştir diyorum.Ikinci cizgiyi gorceksen nedn olmasn ki yap canim:) hamile kalabilsem bi bnde q0 lu test alip gorecm o cizgiyi diyorum taknti oldu artik surekli cope atmktan testleri:))
Haha bende oleym :) parmaklarn dert gormesn kuzum allah razi olsun. Ay hic duymamistm folik asidi eslerinde icecegini. Vereyim bende kucuk bitane var onu veririm. Ben infolic kombiyi iceym duzenli 2 hafta etki eder ins:)Eder eder canim evicap kucucük birsey ama 200lük olani. ben eşime folic asid de iciriyorum bir arkadasimin doktoru onlara kari koca kullanin sonucta cocuk ortak olarak yapiliyor demis.ve saraçoglu diyorki keciboynuzunun koyu renk olanini tercih edin...ayyy cenem yoruldu amannn pardon parmaklarim yoruldu cok konustum.bildigimi söylemezssem catliyorum emeklerin bosa cikmasin insallah
Cok iyi anliyorm canim burdaki herrkesn ici yaniyo bu istekle. Benim arkadaslarim 2. Tura donuyo:) kalabalk ortmlara cok girmiyorm cnku evlilk artik 2 yila geldgndn herks soruyo kmseyi cekemem enerjimi kmse dusurmesn zatn uzuluyorm ben yeternce.Bizede ins nasip olacak. Bnde bu ara hep agliyorm ondan vakt kaybi artk yasamak istemedgimi soledm doktorm da cok iyi sagolsn senin ne istedgn mutlulugn moralnn yuksk olmasi onemli ben ne istersenz yaparm destk olurm dedi oturdu uzun uzun anlatti eksk olmasin. Ins senin karsinada iyi bir doktor cikar kisa zamanda kavusursn yenilk heyecani bile guzel:)
Sorma canim ya caksirli seyinde tati kotu die bi haftadr orali degl. Gecen bnde bole bi yukseldm hersefernde benim canim yaniyo her islem bize oluyo filmiydi takibiydi asilamasiydi siz rahatsinz dedi:) isim daha zor smdi yumrta toplamasi transferi bak nelere katlaniyorm korksamda dedim:)Bir zahmet icsin biz neler cekiyoruz herseyin zevkini onlar cikariyor.ben her sabah esimi bir sıkıştiriyorum.1 tane e vitamini 1 tane folic asid 1 kasik keciboynuzu özü 1 tanede muz yemeden acmiyorum kapiyi.isterse yemesin yırtarım valla
Bu isler karisik oda olabilir bunyeye gore etkisi degisiyo gecmesi. Benim 10. Gun kan testnde bile etki cikmsti 2 ustundeydi bi heves ettm sora 0 a indiYa insallah gorurum yarin obur gun filan.ignden sonra henuz 11 gun oldu ya igne etkisi geçmemiştir diyorum.
Inşallah hamileyimdirCanim benim 3klomen deneyimim bosa çıktı bütün hamilelik belirtilerini yasadim.sadece bel agrisi ve sarı akinti olmadi.sari akintisi olan gebe cikiyor.insallah hamilesindir
Aynen yaa bir forkulu yok bunun. Ben ancak 14.gun ikinci çizgiyi 5 dk gecmeden gorursem inanirimBu isler karisik oda olabilir bunyeye gore etkisi degisiyo gecmesi. Benim 10. Gun kan testnde bile etki cikmsti 2 ustundeydi bi heves ettm sora 0 a indi
Bayiliyorum senin bu laflarina tatlim:) olsn bizlerin cocugu herkestn kymetli olacak anneligin ne zor oldgunu ne mubark oldgunu suan bile anliyoriz allaha sukirler olsun. Misal suan dugun vardi gtmedm esim ailesyle gitti hasta deriz keyfni bozma sen dinlen dedi esim. Insanlari cekemicemm bu ortam daha eglenceli hemOnlar 2.tura donsun bosver canim sen hic uzulme insallahhh soyle tek seferde ikizlerin olurda ben sizin gibi 2 kere hamilelik dogum stresi yasamadim bir atista 2 bebis tuttum diye hava atarsin.
Evet canim cok dugru soluosn. Doktorlar kana bile inanmiyo hemen 14 15. Gun garnti diyolar. Evt ozaman kesin olur zatn:)Aynen yaa bir forkulu yok bunun. Ben ancak 14.gun ikinci çizgiyi 5 dk gecmeden gorursem inanirim
Sorma canim ya caksirli seyinde tati kotu die bi haftadr orali degl. Gecen bnde bole bi yukseldm hersefernde benim canim yaniyo her islem bize oluyo filmiydi takibiydi asilamasiydi siz rahatsinz dedi:) isim daha zor smdi yumrta toplamasi transferi bak nelere katlaniyorm korksamda dedim:)
Başedemediginiz eşlerinizi bana gönderin itina ile yolarim.[/QUOTE
Bazen bizdem nazlilar hehe tamam sekerim
Sabah kadar adet olmazsam test yapacam canım adet olacak gibi ağrılarım var kısmet artikAkinti da belirti canim. Ama igne hap yan etkileride oluyo arkadasn dedigi gibi. Bendede son bikac aydir oluyodu ama bos cikti:) bi test yapsan cikar aslnda 16. Gun. Ben gep adet oldm ama bikacgun kala adet olck gibi agrilarm oldu. Umut olabilir snde
Uff ben bu agrilari nezaman yasasm gldi. Ama belirtide oluyoms. Bence direk kan yap 17. Gun olck yarin cikar kesn canimSabah kadar adet olmazsam test yapacam canım adet olacak gibi ağrılarım var kısmet artik
Normalde 15.gün adet olması gerekmiyormuydu zaten 2 yumurtam vardı 18 ve 20mm iğneyle 36.saat çatladığını düşünüyorum akıntı geldiği için anladımUff ben bu agrilari nezaman yasasm gldi. Ama belirtide oluyoms. Bence direk kan yap 17. Gun olck yarin cikar kesn canim
ins kuuzum ins. isyerinde de herkesin evladi var gozum yok ama onlar o kadar ilgisiz ki anlatamam. diyorum allahim bizede verCok iyi anliyorm canim burdaki herrkesn ici yaniyo bu istekle. Benim arkadaslarim 2. Tura donuyo:) kalabalk ortmlara cok girmiyorm cnku evlilk artik 2 yila geldgndn herks soruyo kmseyi cekemem enerjimi kmse dusurmesn zatn uzuluyorm ben yeternce.Bizede ins nasip olacak. Bnde bu ara hep agliyorm ondan vakt kaybi artk yasamak istemedgimi soledm doktorm da cok iyi sagolsn senin ne istedgn mutlulugn moralnn yuksk olmasi onemli ben ne istersenz yaparm destk olurm dedi oturdu uzun uzun anlatti eksk olmasin. Ins senin karsinada iyi bir doktor cikar kisa zamanda kavusursn yenilk heyecani bile guzel:)
Benim gecikmisti hep canim 18. Gnde oluyodm bu ay 19. Da oldmNormalde 15.gün adet olması gerekmiyormuydu zaten 2 yumurtam vardı 18 ve 20mm iğneyle 36.saat çatladığını düşünüyorum akıntı geldiği için anladım
Evet herks biz gibi degl tabi farknda degller. Sorup duruyolar bilmiyorm belli olmaz ksmet bu isler diyp gecstiriyorum. Ozel bisi ben hayatimda kmseye sormadim bole bi soru cnku ya olmuyorsa ben uzmemeliym kmseyi dedm kendim suan yasiyorm iyiki sormamisim kmseye diyorumins kuuzum ins. isyerinde de herkesin evladi var gozum yok ama onlar o kadar ilgisiz ki anlatamam. diyorum allahim bizede ver
Benide cok hafife aliyorlar kuzum hic anlamiyorlar kadin olmalarina ragmen sabir cekiyorum hepins kuuzum ins. isyerinde de herkesin evladi var gozum yok ama onlar o kadar ilgisiz ki anlatamam. diyorum allahim bizede ver
Eksik olma kuzum evet dun sabah oldum. Cok agrilarm oldu kan govdryi goturdu kistten dolayi sanirm:) sen nasilsin ne durumdasn canimcmselam kızlar bugün hiç yazamadım meraklardaydımMorasigi adet oldun mu kuzum? ben bugün adet oldum sanırım iğne etkisiyle normalde hiç ağrım olmazken şuan deli gibi ağrı çekiyorum. neiraida bebeğim çok kısa arkadaşınla yaşadıklarını okudum canını sıkma Rabbim bir gün nasip eder bize de inşallah. Anneyimbenanne35 canım benim belirtilerin arttı mı evde bir bayram havası vardır dimi maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?