Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haha bende oleym :) parmaklarn dert gormesn kuzum allah razi olsun. Ay hic duymamistm folik asidi eslerinde icecegini. Vereyim bende kucuk bitane var onu veririm. Ben infolic kombiyi iceym duzenli 2 hafta etki eder ins:)

Onlar 2.tura donsun bosver canim sen hic uzulme insallahhh soyle tek seferde ikizlerin olurda ben sizin gibi 2 kere hamilelik dogum stresi yasamadim bir atista 2 bebis tuttum diye hava atarsin.

Sorma canim ya caksirli seyinde tati kotu die bi haftadr orali degl. Gecen bnde bole bi yukseldm hersefernde benim canim yaniyo her islem bize oluyo filmiydi takibiydi asilamasiydi siz rahatsinz dedi:) isim daha zor smdi yumrta toplamasi transferi bak nelere katlaniyorm korksamda dedim:)

Onlar 2.tura donsun bosver canim sen hic uzulme insallahhh soyle tek seferde ikizlerin olurda ben sizin gibi 2 kere hamilelik dogum stresi yasamadim bir atista 2 bebis tuttum diye hava atarsin.
Bayiliyorum senin bu laflarina tatlim:) olsn bizlerin cocugu herkestn kymetli olacak anneligin ne zor oldgunu ne mubark oldgunu suan bile anliyoriz allaha sukirler olsun. Misal suan dugun vardi gtmedm esim ailesyle gitti hasta deriz keyfni bozma sen dinlen dedi esim. Insanlari cekemicemm bu ortam daha eglenceli hem

Başedemediginiz eşlerinizi bana gönderin itina ile yolarim.

Akinti da belirti canim. Ama igne hap yan etkileride oluyo arkadasn dedigi gibi. Bendede son bikac aydir oluyodu ama bos cikti:) bi test yapsan cikar aslnda 16. Gun. Ben gep adet oldm ama bikacgun kala adet olck gibi agrilarm oldu. Umut olabilir snde
Sabah kadar adet olmazsam test yapacam canım adet olacak gibi ağrılarım var kısmet artik

ins kuuzum ins. isyerinde de herkesin evladi var gozum yok ama onlar o kadar ilgisiz ki anlatamam. diyorum allahim bizede ver

ins kuuzum ins. isyerinde de herkesin evladi var gozum yok ama onlar o kadar ilgisiz ki anlatamam. diyorum allahim bizede ver
Evet herks biz gibi degl tabi farknda degller. Sorup duruyolar bilmiyorm belli olmaz ksmet bu isler diyp gecstiriyorum. Ozel bisi ben hayatimda kmseye sormadim bole bi soru cnku ya olmuyorsa ben uzmemeliym kmseyi dedm kendim suan yasiyorm iyiki sormamisim kmseye diyorum

selam kızlar bugün hiç yazamadım meraklardaydım Morasigi adet oldun mu kuzum? ben bugün adet oldum sanırım iğne etkisiyle normalde hiç ağrım olmazken şuan deli gibi ağrı çekiyorum. neiraida bebeğim çok kısa arkadaşınla yaşadıklarını okudum canını sıkma Rabbim bir gün nasip eder bize de inşallah. Anneyimbenanne35 canım benim belirtilerin arttı mı evde bir bayram havası vardır dimi maşallah

Eksik olma kuzum evet dun sabah oldum. Cok agrilarm oldu kan govdryi goturdu kistten dolayi sanirm:) sen nasilsin ne durumdasn canimcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…