- 13 Nisan 2017
- 1.027
- 1.032
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #1.021
2 de anca veririm çocukları okula birakcam çünkü kuzum
Ki zlar benim iğnenin 16.gunu ben adet olmadı. Sarı akıntı gelmeye başladı acaba adet mi basliyacak
Evet bnde dusundm cnaim keciboynuzi bitti yarin aksam alcz kaynatcm hemen. Yani yine erkek degerleri onemli tupun bile tutmasi icin. Allah korusun insanlar bunda bile negatif yasiyo garntisi yokken zmaan kaybtmk istmeedim hmde para kaybi. Saglikli hayorli olsunda kuzum tek ikiz hic farketmz. Evet oyle dediCanim benim sen yinede eşine kürlere devam et. 8 9 tane keciboynuzunu 20dakika kaynatip sabah aksam 1 ay icipte yillarca cocugu olmayip dogal yolla cocugu olanlari okudum.olucak Allah in izniyle insallah.insallah tek seferde saglikli ikizlerin olsun.asılama icin senin dojtorundami yüzde 5 ihtimal dedi.ben tüp bebek kesinlikle yapamamda 1 kere asılama yaparim diyordum boşa olmaz insallah
oglusunla banada edin. dua nemolur. benim hic yokSagol bitanem destegin icin. Bende 2017 hazirandan beri deniyorum 2 yili gecti.ben oglumla hergece uyku oncesi duasi yapiyoruz. (Yattim Allah im kaldir beni rüyalara daldir beni can bedenden ayrilirken imanimla gönder beni ) hergece oglumun yüzune bakip dua ediyorum Allah im şu çocugun yüzü suyu hürmetine saglikli bir kardesi olsun diye...insallah kabul olur duamiz hepimizin.saglikli sihatli evlatlarimiz olur
Kıyamam ya guldurdun beni rabbim de seni güldürsün insallah ödevleri vardı haftasonu yarın ilk gün ya olmaz ki ama insallah yarın bayramimiz olur kasiklarim çok agiriyor şişkinlik var goguslerim sizlamiuor ama sisler akintim orta derecede ahhh ahhhhhBoşver okulu gönderme gitsin. hep 29 ekim 19 mayis 23 nisan dami okullar tatil olucak 15 ekim de sizin bayraminiz olucak inşallah
Sende bendensn tatlim ya hic yok ugrasiyoruzoglusunla banada edin. dua nemolur. benim hic yok
Ay bnde guldm kuzum ya:) bi kalsak heralde ne bayram yasarz dimi :)))Boşver okulu gönderme gitsin. hep 29 ekim 19 mayis 23 nisan dami okullar tatil olucak 15 ekim de sizin bayraminiz olucak inşallah
oglusunla banada edin. dua nemolur. benim hic yok
Akinti da belirti canim. Ama igne hap yan etkileride oluyo arkadasn dedigi gibi. Bendede son bikac aydir oluyodu ama bos cikti:) bi test yapsan cikar aslnda 16. Gun. Ben gep adet oldm ama bikacgun kala adet olck gibi agrilarm oldu. Umut olabilir sndeKi zlar benim iğnenin 16.gunu ben adet olmadı. Sarı akıntı gelmeye başladı acaba adet mi basliyacak
aynen kuzucum stresten adet olamadim. 31 ekimde randevum var. cok,heyecanliyim. yeni doktor yeni umutlarSende bendensn tatlim ya hic yok ugrasiyoruz
Evet bnde dusundm cnaim keciboynuzi bitti yarin aksam alcz kaynatcm hemen. Yani yine erkek degerleri onemli tupun bile tutmasi icin. Allah korusun insanlar bunda bile negatif yasiyo garntisi yokken zmaan kaybtmk istmeedim hmde para kaybi. Saglikli hayorli olsunda kuzum tek ikiz hic farketmz. Evet oyle dedibizde hic sorn olmasa blki ihtimal artardi blmiyorm. Bana dua edin sizin desteklerinzle moral buluyorm zor bi surec olucak benim icin ama herseye katlanirm evladim olsn da ins emeklerimize deger
Degisklk iyidir guzel bir baslangc olsn hayorli olsn canim inss hrkese nasip olsnaynen kuzucum stresten adet olamadim. 31 ekimde randevum var. cok,heyecanliyim. yeni doktor yeni umutlar
aynen kuzucum stresten adet olamadim. 31 ekimde randevum var. cok,heyecanliyim. yeni doktor yeni umutlar
2 gun gecti cnmSendemi regl olamadin canim kac gün gecikti.benimde 4 gün gecikti catlicam yani.
Degisklk iyidir guzel bir baslangc olsn hayorli olsn canim inss hrkese nasip olsn
Cok sagol canim benim bilgiler icin ya. E vitamini dusunuyorm bnde.ya bitane doktor yazdida hap cok buyktu buyk yutamiyo cikariyo. Hapda ciddi buyktu icemedi onu kaldi ondan dogal arayslardaym bnde. Evicap tamam aklimda olsn yarin yetsmeye caliscz donste bakalm kendi baksn hapa hangsni iceckse secr arti:) 2 hafta icsede etki eder yine dimi yaCanim eczanede dogal vitaminler var sperm hareketlerini arttiran hatta eczaci bana önerdide 165 tl falandi alamamistim.birde dogal e vitamini var evicap diye 200 lük ama 400 lük olani degil onu muhakkak kullansin eşin sperm kalitesini arttiriyormuş
Cok iyi anliyorm canim burdaki herrkesn ici yaniyo bu istekle. Benim arkadaslarim 2. Tura donuyo:) kalabalk ortmlara cok girmiyorm cnku evlilk artik 2 yila geldgndn herks soruyo kmseyi cekemem enerjimi kmse dusurmesn zatn uzuluyorm ben yeternce.Bizede ins nasip olacak. Bnde bu ara hep agliyorm ondan vakt kaybi artk yasamak istemedgimi soledm doktorm da cok iyi sagolsn senin ne istedgn mutlulugn moralnn yuksk olmasi onemli ben ne istersenz yaparm destk olurm dedi oturdu uzun uzun anlatti eksk olmasin. Ins senin karsinada iyi bir doktor cikar kisa zamanda kavusursn yenilk heyecani bile guzel:)amin cnm ins. arkadaslarimin var bebisleri bayiliorum. ya agladim gecen gun. benkm.neden yok die. bende bebek arabasina bindirip gezdirsem. guzl kiyafetler alsam ne iyi olur of of
Cok sagol canim benim bilgiler icin ya. E vitamini dusunuyorm bnde.ya bitane doktor yazdida hap cok buyktu buyk yutamiyo cikariyo. Hapda ciddi buyktu icemedi onu kaldi ondan dogal arayslardaym bnde. Evicap tamam aklimda olsn yarin yetsmeye caliscz donste bakalm kendi baksn hapa hangsni iceckse secr arti:) 2 hafta icsede etki eder yine dimi ya
Cok sagol canim benim bilgiler icin ya. E vitamini dusunuyorm bnde.ya bitane doktor yazdida hap cok buyktu buyk yutamiyo cikariyo. Hapda ciddi buyktu icemedi onu kaldi ondan dogal arayslardaym bnde. Evicap tamam aklimda olsn yarin yetsmeye caliscz donste bakalm kendi baksn hapa hangsni iceckse secr arti:) 2 hafta icsede etki eder yine dimi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?