- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #1.101
Yok zaten yine buralarda okucam canımcım bi yere gittiğim yok :) iyi bakıcam inşallah ikimize de. Sizden bekliycem artık güzel haberleriSelam tatlim. Sen yogunsundur aynen. Arada gormek isteriz ozleriz seni kendine iyi bak bu sure zarfnda:)
Hayırlı haberlerle gel canım da şenlendir şuraları, umut ol bize. Ay kıyamam isimleri bile hazır, hayırlısıyla gelsin inşallah bebişinKızlarrr günaydın nasılsınız bebeklerimmmm ama biyandanda 3 yıldır bu bugünü bekliyorm bugün tam 15. Gün ve kasik agrım var akintim var goguslerim sizlamiuor artık sadece uçları aciyor arada sanki koku hassasiyeti oluşuyor çok arada ama dün çay iciyoduk ben limonlu içtim bide yedim o limonu eşimin dikkatinden kaçmadı aaa sen limonmu yiyon dedi küçük kızıma baktı ve şimdi benim senin gibi tatlı bir kizim dahamı olcak dedi ve güldü bende dedimki hayır lisi ama oğlum tek kaldı insallah sağlıkla olsunda bakalım dedim daha belli değil varmi yokmu diye yani kısacası varsa ya HAMZAEYMEN OLCAKKK YADA ESLİNZEYNEP kizlar 2 side baştacı ha icimde eşime karşı şüphem vardı çünkü kayinvalidem allahım inşalalh erkek olur düşüncesi taşıyo ha belki art niyeti yok ama dışardan öyle anlasilmiyor eşim de acaba erkek erkek diye tuttururmu dedim dün gece yine olsa yine kizim olsun dedi ya dünyalar benm oldu bugün büyük gün kendi doktorumda kan veriyorum
Selam canim hosgeldin. Guzel sonuclar alirsn ins. Hamilelk belrtileri sayilabilir anck bu igne de bu tarz etkiler yapabiliyo ilaca bagli baznde psikolojk etkiliyoruz kendimizi malesf:) ins sen hamilesindir
canım benim de hiç ağrım olmazdı. çoğu belirtim de o yöndeydi akıntı batma hissi bi ara da bikaç damla kan geldi yerleşme sandım. ama dün adet oldum ama koku hassasiyeti göğüs ağrım falan olmadı inşallah hamilesindir
Çatlatma iğnesi beta hcg içerdiği için hamilelik belirtileri yapıyo vücutta ama senin baya fazla belirtin canım, bi de bu zamana bu kadar belirti kalmaz diye düşünüyorum. Kan testi için bence en az 14.günü bekle, çünkü çıkan sonuç seni muallakta bırakır var mı yok mu net sonuç olmaz. Biraz daha sabret
Aynen hemde ne gadir kuzum inşalalh gelirlerHayırlı haberlerle gel canım da şenlendir şuraları, umut ol bize. Ay kıyamam isimleri bile hazır, hayırlısıyla gelsin inşallah bebişin
Kizlar gunaydinlar:) tekrar kan istemslerdi. Fsh 4 du 8 olms. Lh da 4 tu 6 olms ins iyidir bunun anlami ctesi gidicem tekrar kontrole. E2 38 di 40.5 olms. Progesteron bakmis bide ilk goruyorum bunu karsilastiracagim onceki degerim yok. 0,397 cikms. Progesteron baktiraniniz varmi normal mi bu merak ettim. Hepinize hayirli bi gun guzel bi hafta olsn calisanlarimiza hayirli isler:)
Kızlarrr günaydın nasılsınız bebeklerimmmm ama biyandanda 3 yıldır bu bugünü bekliyorm bugün tam 15. Gün ve kasik agrım var akintim var goguslerim sizlamiuor artık sadece uçları aciyor arada sanki koku hassasiyeti oluşuyor çok arada ama dün çay iciyoduk ben limonlu içtim bide yedim o limonu eşimin dikkatinden kaçmadı aaa sen limonmu yiyon dedi küçük kızıma baktı ve şimdi benim senin gibi tatlı bir kizim dahamı olcak dedi ve güldü bende dedimki hayır lisi ama oğlum tek kaldı insallah sağlıkla olsunda bakalım dedim daha belli değil varmi yokmu diye yani kısacası varsa ya HAMZAEYMEN OLCAKKK YADA ESLİNZEYNEP kizlar 2 side baştacı ha icimde eşime karşı şüphem vardı çünkü kayinvalidem allahım inşalalh erkek olur düşüncesi taşıyo ha belki art niyeti yok ama dışardan öyle anlasilmiyor eşim de acaba erkek erkek diye tuttururmu dedim dün gece yine olsa yine kizim olsun dedi ya dünyalar benm oldu bugün büyük gün kendi doktorumda kan veriyorum
Tabiki kuzum öncelik sağlıklı ayy bende oğlumda şok turrsu yerdim aklıma geldi limon tuzlar yerdim hayırlısı olur insallah bugün kan vericem bakalimCanim benim ogluma hamileligim boyunca limonlu vişneli dondurma yedim.limonlarin kabugunu bile yiyordum. eksi eksi cığ köfte yedim hergun .abartisiz sabah kahvaltimi cigkofteye nar eksisini sıkıpta yedim.ve abartisiz 4 bidon tursu yedim hatta esim dalga geciyordu kafan tursu bidonundan cikmiyor diye. Oglum oldu.tabi öncelikle saglikli olmasi eli ayagi saglam olsunda.
Canım benden bu sabah 7 gibi kahverengi bi akıntı geldi açık kahve ama devamı gelmedi tam sökülmedim sanırım normalde sokulemedigimde çok ağrım olur ama bilemedimGunaydin kizlar yine hasta olamadin bugun 5.gün oldu geceli 2km yol yürüdüm belki bir faydasi olur diye.
Bekliyoruz canım hadi inşallhAynen hemde ne gadir kuzum inşalalh gelirler
yeni döngü başlamış en azından. İnşallah bu ay gelir bebşin canımEksik olma kuzum evet dun sabah oldum. Cok agrilarm oldu kan govdryi goturdu kistten dolayi sanirm:) sen nasilsin ne durumdasn canimcm
Bekle cumaya kadar, garanti olsun canımTamam canim cumaya kadar bekleyeyim ozaman bugun doktorumu arayip soracagim.ne zaman yapilacagini
Canım sonuçlarına göre pko görünmüyo gayet iyi fsh ve lh. E2 de güzel, 40-60 arası en iyi değer oluyo. Progesteronu bilemiyorum daha önce bakılmadı bana daKizlar gunaydinlar:) tekrar kan istemslerdi. Fsh 4 du 8 olms. Lh da 4 tu 6 olms ins iyidir bunun anlami ctesi gidicem tekrar kontrole. E2 38 di 40.5 olms. Progesteron bakmis bide ilk goruyorum bunu karsilastiracagim onceki degerim yok. 0,397 cikms. Progesteron baktiraniniz varmi normal mi bu merak ettim. Hepinize hayirli bi gun guzel bi hafta olsn calisanlarimiza hayirli isler:)
Soğan suyu içmiş miydin canım? Duşta beline sıcak su tut bol bol, onun da faydası olurGunaydin kizlar yine hasta olamadin bugun 5.gün oldu geceli 2km yol yürüdüm belki bir faydasi olur diye.
Sen hala umut vaadediyosun bence canım ya, sanki bebiş var gibi geliyo banaCanım benden bu sabah 7 gibi kahverengi bi akıntı geldi açık kahve ama devamı gelmedi tam sökülmedim sanırım normalde sokulemedigimde çok ağrım olur ama bilemedim
Soğan suyu içmiş miydin canım? Duşta beline sıcak su tut bol bol, onun da faydası olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?