- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #1.001
Ah kuzım ya çok üzüldümama hayırlısı tabi, nasip inşallah bizim de yüzümüz gülcek canım
Canim satis fiyati tum eczanelerde 500 tl bide ellernde yok hastane yanlarnda oluyo yoksa kisiye ozel getrnce indrmzler biz yine iyi aldk:) ozel sigortalar bu kapsamda tedavileri ilaclari karsilamiyor kapsam disi oluyo cnku. Raporda alman icin sart lazm 3 yil evli olma gibi vs hic ugrasamam onlarla:)Netteki forumlarda 500 tl ama ozelede gitsen ssk ya da gitsen eger sigortan varsa eger ozele gidiyorsan 25tl karsiligi bir rapor yaziyorlarmiş. eczaneden 109tl ye raporu verip aliyormussun..
Yarın gidicem diye almadım kuzum test vardır insallah yaBence sende var bugün bi test daha denesen arttı mı diye? Benim hala silik
Bu gunde igne etkisnden bu kadr yuksk olmaz canimcim iyi dusn hep:) benim 2 lerdeydi sora dustu misal. Doktor 10. Gunde erkende olsa yine 10 sayisi civari ustnde olmalydi die merak etme bize mijdeyi vericeksn ins:)Kuzum benm. 12.gunu cokkk cokkk silik cikti aynı gün kanda 23.4 cıktı tabi iğne etkisi degilse
5 dk icnde silik cikiyorsa var gibi sanki canim bikacgun olsn kan ver bence sen:)Dularim seninle canim.insallah yukselmistir. Iyi dusunelim iyi.olsun hersey. Benim de bugun igneden sonra 11.gun. test yaptim 5 dk icinde ikinci cizgi cikti ama silik tabi.durdukca netlesti
Yarin ve obur gun tekrar edecem.bakalim
Inşallah balimmmmBu gunde igne etkisnden bu kadr yuksk olmaz canimcim iyi dusn hep:) benim 2 lerdeydi sora dustu misal. Doktor 10. Gunde erkende olsa yine 10 sayisi civari ustnde olmalydi die merak etme bize mijdeyi vericeksn ins:)
Yarin bize guzel haberler ver :)Inşallah balimmmm
Canim satis fiyati tum eczanelerde 500 tl bide ellernde yok hastane yanlarnda oluyo yoksa kisiye ozel getrnce indrmzler biz yine iyi aldk:) ozel sigortalar bu kapsamda tedavileri ilaclari karsilamiyor kapsam disi oluyo cnku. Raporda alman icin sart lazm 3 yil evli olma gibi vs hic ugrasamam onlarla:)
Benim bata bugünü saymazsak 1 gün kaldı canım. Olumsuz düşünme nolur, mutlaka olucakSenin bata kac kaldi canim.benim artik cocugum olmiyacak ben bunu anladim
Ben artik duramam gunde kac defa idrar testi yaparim bilemiyorum5 dk icnde silik cikiyorsa var gibi sanki canim bikacgun olsn kan ver bence sen:)
Canım sen niye böyle düşünüyosun ben 3 yıl bekledim elbet zamanı var düşünme öyle dua et sürekli şükür et imtihanimizda bu bizim benm daha belli değil bilmiyorum sevinemiyorim ne varsa sanki olmayacak gibi 3 yıldır negatif olunca her ay ondan ben ilk bebeğime serophene tedavisi ile 73 kg ile hamile kaldım 2. Ayimda ama ignenin 2. Ayimda hamileydim kizim 2 buçuk yaşına geldi 2011 agustosta spiralin çıkardım ağustos eylül ekimde hamile kalmıştım oğlum 2012 de dogudu bir rahatsızlığım yüzünden spiral aşırı kanama yaptı 3. Yavrumdan önce çıkarmak zorunda kaldim 2013 de çıkardım kasımda aralık- ocak şubat martta hamile kalmışım mayısta sürpriz bir şekilde 8 haftalık hamile olduğumu öğrendim ha şimdi 2016 dan beri ölüyoruz bir çocuk diye diye ama olmadı ha insallah bu ay olmuştur da derin bir oh çekerim sakın olumsuz düşünme tabiki elinde değil nekadar olur olur desende içinin bir köşesinde yok kesin olmaz artık geçiyor ama rabbim görsün duysun en kısa zamanda versin insallah kuzummmm eğer 2016 da hamile kalsaydım bebeğim simdi 2 yaşındaydı benim 2 ser yil ara ile oldular 2010 2012 2014 kuzu.Senin bata kac kaldi canim.benim artik cocugum olmiyacak ben bunu anladim
Canım sen niye böyle düşünüyosun ben 3 yıl bekledim elbet zamanı var düşünme öyle dua et sürekli şükür et imtihanimizda bu bizim benm daha belli değil bilmiyorum sevinemiyorim ne varsa sanki olmayacak gibi 3 yıldır negatif olunca her ay ondan ben ilk bebeğime serophene tedavisi ile 73 kg ile hamile kaldım 2. Ayimda ama ignenin 2. Ayimda hamileydim kizim 2 buçuk yaşına geldi 2011 agustosta spiralin çıkardım ağustos eylül ekimde hamile kalmıştım oğlum 2012 de dogudu bir rahatsızlığım yüzünden spiral aşırı kanama yaptı 3. Yavrumdan önce çıkarmak zorunda kaldim 2013 de çıkardım kasımda aralık- ocak şubat martta hamile kalmışım mayısta sürpriz bir şekilde 8 haftalık hamile olduğumu öğrendim ha şimdi 2016 dan beri ölüyoruz bir çocuk diye diye ama olmadı ha insallah bu ay olmuştur da derin bir oh çekerim sakın olumsuz düşünme tabiki elinde değil nekadar olur olur desende içinin bir köşesinde yok kesin olmaz artık geçiyor ama rabbim görsün duysun en kısa zamanda versin insallah kuzummmm eğer 2016 da hamile kalsaydım bebeğim simdi 2 yaşındaydı benim 2 ser yil ara ile oldular 2010 2012 2014 kuzu.
Yarın gidicem diye almadım kuzum test vardır insallah ya
Vardir bence de 12.gunde kan testlerinde hep 10un altinda cikiyor sanirim.yarin kacta yapcaksin test.meraktayizYarın gidicem diye almadım kuzum test vardır insallah ya
2 de anca veririm çocukları okula birakcam çünkü kuzumVar
Vardir bence de 12.gunde kan testlerinde hep 10un altinda cikiyor sanirim.yarin kacta yapcaksin test.meraktayiz
Amin kuzum amin duaların kabul olması dilegiyleSagol bitanem destegin icin. Bende 2017 hazirandan beri deniyorum 2 yili gecti.ben oglumla hergece uyku oncesi duasi yapiyoruz. (Yattim Allah im kaldir beni rüyalara daldir beni can bedenden ayrilirken imanimla gönder beni ) hergece oglumun yüzune bakip dua ediyorum Allah im şu çocugun yüzü suyu hürmetine saglikli bir kardesi olsun diye...insallah kabul olur duamiz hepimizin.saglikli sihatli evlatlarimiz olur
Aynen kuzum olsn da insanin gozu gormuyo. Ozeller islemi oduyo ilaca cok karsmiyo kirk sart. Zatn onlara zaman lazim. Tup dusunuyorm canim bakalim uygun olursa tabi bu ay yumurta gelisirse ona gore karar vercek sayi dusukse yapmz. Ilk bu cnku ikncinin olamayacgni goze alamam olanlari donduruyolarya 5 yil tutuyolarms. Ins guzel olur surec gelisir bakalim. Arada ciddi fark yoktu acikcasi sacma gldi tutmayn %5 ihtimal pesine kosmk. Acik konustu doktorda harekt sorunu oldgndan denemenz lazim dedi 2 3 deneme zatn tupe denk geliyo:) Ilk cocuk daha cnkuSaglik olsun gelsinde bebiş.simdi bu ay aşilamayimi dusünuyorsun.
Bitanem sen neden bole dusunuyosun tabiki olcak. Benim de hic olmick gibi geliyo hic cocugum yok ve tek istemiyorm kardesde olmali bu bile uzuyo insani. Imkanlarimiz gelisti artik tipda olmick die bisi yok imkansz yok tabiki allah nasip ettikten sonra. Asilamayi bile artik uzun yapmiyorlar tupte ilerlendigi icin. Belkide daha kolay olcak kendiliginden kuzumSenin bata kac kaldi canim.benim artik cocugum olmiyacak ben bunu anladim
Ikinci cizgiyi gorceksen nedn olmasn ki yap canim:) hamile kalabilsem bi bnde q0 lu test alip gorecm o cizgiyi diyorum taknti oldu artik surekli cope atmktan testleri:))Ben artik duramam gunde kac defa idrar testi yaparim bilemiyorum
Aynen kuzum olsn da insanin gozu gormuyo. Ozeller islemi oduyo ilaca cok karsmiyo kirk sart. Zatn onlara zaman lazim. Tup dusunuyorm canim bakalim uygun olursa tabi bu ay yumurta gelisirse ona gore karar vercek sayi dusukse yapmz. Ilk bu cnku ikncinin olamayacgni goze alamam olanlari donduruyolarya 5 yil tutuyolarms. Ins guzel olur surec gelisir bakalim. Arada ciddi fark yoktu acikcasi sacma gldi tutmayn %5 ihtimal pesine kosmk. Acik konustu doktorda harekt sorunu oldgndan denemenz lazim dedi 2 3 deneme zatn tupe denk geliyo:) Ilk cocuk daha cnku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?