- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Inşallah kuzum insallah ya çok sağol canm benmCanım neden olumsuz düşünüp kendini yıpratıyorsun kendini olumsuz şeylerle üzme ki bebişin etkilenmesin pazartesiyi bekle ve suanki durumunun tadını çıkar inanıyorum ki güzel haberlerinle geleceksin
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum göğüslerde hassasiyet herkeste oluyor mu yani gebeliğin belirtilerin de hani olmadığı durumlarda olur mu acaba
Yok canim işte herkeste okuyorum hassaslaşti falan diyolar ya bende hiç olmadığı kadar ağrısız. Hayır otu ben geçen ay 10 gün kadar günde iki bardak kullandım ocaktan alır almaz içme dinlensin biraz o zaman daha iyi sankiIlacin etkiside olabilir gebelik belirtiside olabilir.insallah gebeliktir
Yok canim işte herkeste okuyorum hassaslaşti falan diyolar ya bende hiç olmadığı kadar ağrısız. Hayır otu ben geçen ay 10 gün kadar günde iki bardak kullandım ocaktan alır almaz içme dinlensin biraz o zaman daha iyi sanki
Tadı öyle ama gerçekten pek çok faydası var diye okumuştum inşallah sana da şifa olurBenim 2 gebeligimdede go
Benim 2 gebeligimdede göğüslerimde herhangi bir değişiklik olmamisti takilma sakın...biraz once hayt otunu kaynattim 15dakka bekletip ictim midemi deldi resmen
Tadı öyle ama gerçekten pek çok faydası var diye okumuştum inşallah sana da şifa olur
Inşallah canım bende erkek bebeğin anlami iyi diye biliyorum inşallah güzel haberlerini alırız
Bu kadar erken gebelik belirtisi olmaz ama cnm havalardan olabilir tabi insaallah gebelik belirtilertisidirdeArkadaşlar herkese merhaba ben de geçen Cuma günü ovitrelle vurundum dün ve bugün gözümü açamıyorum sürekli bir uyku hali var. Daha önce böyle bir durum yaşayan var mı aranızda? Gebelik belirtisi olabilir mi?
Ben de öyle düşünüyorum ama yine de belki yaşayan vardır diye sormak istedim :) teşekkürlerBu kadar erken gebelik belirtisi olmaz ama cnm havalardan olabilir tabi insaallah gebelik belirtilertisidirde
Kizlar regl 2 gün gecikti gelen giden yok.çıldırıcam sabah sogan suyuna basladim.doktor 1 hafta sonra gel dedi.çok geç olmuyormu
Hangisini yapıyorsun? ikiside karışmasın. Birdevregl olmadan başlamasa mıydın soğan suyuna acaba?Kizlar hayit otu icmeye basladim.ama ayni karabiber gibi acı hic kullanan oldumu
Hangisini yapıyorsun? ikiside karışmasın. Birdevregl olmadan başlamasa mıydın soğan suyuna acaba?
Bende bugün ığne olucam kızlar siz kendiniz mi vuruyorsunuz benim eşim vurucak ilk defa
Catlatma iğnesi canım nasıl vuruluyor tam biraz baktım videolarda eşim ben yaparım dediCatlama ignesimi yoksa yumurta gelistirici mi
Catlatma iğnesi canım nasıl vuruluyor tam biraz baktım videolarda eşim ben yaparım dedi
Kızlarrr nasilsnz. Kafam karışık aslında çünkü kan verirken barkod veren görevliye sordum beta ne zaman çıkar diye o cihaz arizaliydi çok kan birikti eğer yapılmışsa çıkar akşama demişti ya bozuksa yapılmadıysa aklımda deli sorular ya @AloeeVeraaUmutumut82 @Morasigi @snglrf neiraida @Hivahivron Esrasvn diğer kızlar
Tatlım bana acile vurulmustuBende bugün ığne olucam kızlar siz kendiniz mi vuruyorsunuz benim eşim vurucak ilk defa
Yıktıysa geçmiştir kuzum hafi hayırlısıyla gelir bebisin inşalalh kaçıncı gününYa canım hiç sanmam zaten bidaha verecen ya kan başka yerde verirsin için rahat edecekse insan inanamıyor dimi :)
Benim de ağrım var bazen sağda bazen solda ama kasık ağrısı çekiyorum bu sefer inş bebiş geliyordur bugüb artık iğne etkisi tamamen geçti gibi yoktu testte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?