- 13 Nisan 2017
- 1.027
- 1.032
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Canim igne vuruldu ama farkli bir catlatma ignesi vurulduCanım iğne yapılmadığın halde çizgiyi gördüysen o gerçektir muhtemelen. Hadi inşallah hayırlı haberler ver bize
inşallah canim. Rabbim gönlüne göre versin.Kizlar simdi ciktim hastahaneden dun 16mm olan bugun 19 mm olmu cok sukur 2 tane daha var ama 16 14 diğerleri birazdan igne vurulucam insallah tutar hayirlisiyla
Anladım canım. Tabi bilemiyorum ama yine içerisinde hcg hormonu bulunabilir iğnenin. Sen bi kaç gün sonra tekrarla canımCanim igne vuruldu ama farkli bir catlatma ignesi vuruldu
Bazen bana da oluyo birikiyo mesajlar olur öyle canım :)bu arada 257 mesaj dio affedin hanımlar okuyamadım hepsini. :)
Canim hamilede olabilirsin.bunlar ayni zamanda hamilelik belirtileri.insallah verdigin emegin karsiligini alirsinda yüzün guler
canım benim hüznünü paylaşıyorum ama yılmak yok Rabbim o güzelliklerin bize geleceği bir günü nasip etmiştir elbette. ben daha kan testi yapmadım. iki gün önce 3 tane test almıştım miratech. hepsi bozuk çıktı sonuç kısmı kıpkırmızı. ama ben yine de çok umutlu değilim. sanırım olmadı. kan testi de vermek istemiyorum bekliycemSelam kizlar. Kan sonucum cikti 2 kusurlerde olan deger 0 a inmis tamamen negatif yani coktum bugunen kotu bu ay yikildim cnku asilama yapildi. bi islem yapildigindada insan daha cok beklentiye giriyor ister istemez daha fazla umutlaniyor. Hic olmicak gibi geliyor. Asilama yine tekrar denenebilir ama tup cok pahali tekrari olmaz sanirim. Bu yontemlerin hic birinde garanti yok malesef
Sagolasn canim hepimiz icin ins amin. Bekle bencede o daha bi yikiyorcanım benim hüznünü paylaşıyorum ama yılmak yok Rabbim o güzelliklerin bize geleceği bir günü nasip etmiştir elbette. ben daha kan testi yapmadım. iki gün önce 3 tane test almıştım miratech. hepsi bozuk çıktı sonuç kısmı kıpkırmızı. ama ben yine de çok umutlu değilim. sanırım olmadı. kan testi de vermek istemiyorum bekliycem
Sagol canim benim. Asilama denemeleri daha kotu ne kadar dayanirim sil bastan blmiyorm bakalim. Amin hepimizin oyle olsun hepiniz icin istiyormMorasigi canım umut hep var. çok şükür sağlıklısın. Sevdiklerinle öyle. Zamanı vardır elbet. işlem yaptırmadan, normal akışında bile acaba mi diyor insan. Rabbim gönlüne göre versin canım.
Ins kuzum bende bu ihtimallere sarildm ama olmadi. Mucizeleri bizde yasasak keske
Günaydın canım :) bende pek de bi gelişme yok, öyle bekliyorum zamanın neler göstericeğini :)Kızlarrr günaydın nasilsinz bugün. Varmi gelismelerrrr:)))
Kızlarrr günaydın nasilsinz bugün. Varmi gelismelerrrr:)))
Bu ay sivilcelerle benim de başım dertte, hiç böyle sivilcem olmazdı. Adete 2-3 gün kala bi tane iki tane minik sivilce çıkardı. Şimdi adetten yaklaşık 10 gün önce 4 tane sivilce çıktı, küçük ama içi dolu. Geçtiler artık baya. Hormon alıyoruz ya vücut bi şekilde tepki veriyo herhalde canımGünaydin canim benim.bu sabah çenemde koca bir sivilceyle uyandim benim ergenlikte bile sivilce cikmamisti.kucücük sivilce okadar aciyorki dokununca ...ilaclarin etkisi galiba.benim bugun veya yarin regl olmam lazim.olmazsam doktora gidip regl söktürücü alicam
Bence yaptığın saçma değil.Zaten bir sürü bilinmeyenle uğraşıyoruz. Yani yumurtan belki de izlemediğin beklemediğin zamanda gelişmiştir. Bir sürü böyle örnekler okuyoruz burada. Umutlu olmanın neresi kötü canım. İnşallah mutlu sonuca da ulaşırsın en doğru zamandaBu arada kizlar sabah gebelik testi yaptim.gelismemis yumurtslsra ragmen salak gibi olmayacagini bile bile.cok kiziyorum kendime çok
13.gün ya çıkmamış olabilir mi acaba.ayın kaçında vurulmuştn canım iğneni?Bugün iğnenin 13.gun ben test yaptım bembeyaz bir test bu ayda olmadi 20.ayda tutmadı bundan sonra nasıl bir tedavi olmalı bilmiyorum tedaviye devam mi etmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?