Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım benim hüznünü paylaşıyorum ama yılmak yok Rabbim o güzelliklerin bize geleceği bir günü nasip etmiştir elbette. ben daha kan testi yapmadım. iki gün önce 3 tane test almıştım miratech. hepsi bozuk çıktı sonuç kısmı kıpkırmızı. ama ben yine de çok umutlu değilim. sanırım olmadı. kan testi de vermek istemiyorum bekliycem

Morasigi canım umut hep var. çok şükür sağlıklısın. Sevdiklerinle öyle. Zamanı vardır elbet. işlem yaptırmadan, normal akışında bile acaba mi diyor insan. Rabbim gönlüne göre versin canım.

Sagolasn canim hepimiz icin ins amin. Bekle bencede o daha bi yikiyor

Sagol canim benim. Asilama denemeleri daha kotu ne kadar dayanirim sil bastan blmiyorm bakalim. Amin hepimizin oyle olsun hepiniz icin istiyorm

Morasigi kuzum günaydın canm benm üzülme asilama ile ilk te tutan çok az insan var 2 .sını deneyinn nolur karamsar olma evet çok zor 3 yıldır.bende her ay negatif gören biriyim seni çok iyi anlıyorum ama stres yapma çok inşalalh geleceği zaman vardır bebeğim uuzlme neolur dualarim seninle kuzum

Ins kuzum bende bu ihtimallere sarildm ama olmadi. Mucizeleri bizde yasasak keske

Canım günaydın ;
benım zaten sıfırlı küsürlü rakamlardaydı orda duruyor salı gunude oyleydı.Bugun oldu adet hala yok aynen senın dedgın gıbı en azından adet gelsede duzene gırsek bugun iğneden sonra benım 17.gün.Senin kacıncı gun?

Kızlarrr günaydın nasilsinz bugün. Varmi gelismelerrrr:)))

Günaydin canim benim.bu sabah çenemde koca bir sivilceyle uyandim benim ergenlikte bile sivilce cikmamisti.kucücük sivilce okadar aciyorki dokununca ...ilaclarin etkisi galiba.benim bugun veya yarin regl olmam lazim.olmazsam doktora gidip regl söktürücü alicam

Bu arada kizlar sabah gebelik testi yaptim.gelismemis yumurtslsra ragmen salak gibi olmayacagini bile bile.cok kiziyorum kendime çok

Bu ay sivilcelerle benim de başım dertte, hiç böyle sivilcem olmazdı. Adete 2-3 gün kala bi tane iki tane minik sivilce çıkardı. Şimdi adetten yaklaşık 10 gün önce 4 tane sivilce çıktı, küçük ama içi dolu. Geçtiler artık baya. Hormon alıyoruz ya vücut bi şekilde tepki veriyo herhalde canım

Bu arada kizlar sabah gebelik testi yaptim.gelismemis yumurtslsra ragmen salak gibi olmayacagini bile bile.cok kiziyorum kendime çok
Bence yaptığın saçma değil.Zaten bir sürü bilinmeyenle uğraşıyoruz. Yani yumurtan belki de izlemediğin beklemediğin zamanda gelişmiştir. Bir sürü böyle örnekler okuyoruz burada. Umutlu olmanın neresi kötü canım. İnşallah mutlu sonuca da ulaşırsın en doğru zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…