- 15 Ağustos 2017
- 2.189
- 2.126
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Kuzum çok belirginse bence iğne etkisi olması mümkün değil. Ayrıca çizgi sonradan bile çıksa sonradan gören herkes hamile çıkıyo. Bence sende var bi şeyler hadi hayırlısı :)
Yumurtan büyüdü iğnen yapıldı artık devam etme kuzum. Sonra başka yumurta büyütüp kist yapabilir Allah korusunBal corekotu karisimina devam edeyimmi cnm
İşte ben de sabrımın son noktasına kadar dayanmak istiyorum bakalım ne kadar sürcek :)Ben gebelik testi sipari edicektim vazgectim ilkinde dakka basi test yapiyodum sonra çok üzüldüm bunda beklicem 13. 14. Gunde yapicam testi insallah sabrin sonu selamet olur :) biliyorum test alsam igne etkisi bile olsa yapasim geliyo
Canim hamilemisin senYarından sonra 4 gün kalıyor 4 az kaldı kızlarrr aranizda bi benmi test yaptım Ya A AloeeVeraadilem_sed
Hadi hayirlisi canim:) kaldi 1 dielim o zaman. Kanda cikar ama suandayanamadım çöpten alıp baktım yine de duramıyorum ki bir yerimde. ikinci çizgi çok belirgin çıkmış. tabi yine ben iğne etkisi olabilir diye düşündüm
El altinda olinca oyle oluyo ya nedense bende az once yaptim kalknca negatifi bile bile:) ins oyle olur guzel haberi alirdn canim:)Ben gebelik testi sipari edicektim vazgectim ilkinde dakka basi test yapiyodum sonra çok üzüldüm bunda beklicem 13. 14. Gunde yapicam testi insallah sabrin sonu selamet olur :) biliyorum test alsam igne etkisi bile olsa yapasim geliyo
El altinda olinca oyle oluyo ya nedense bende az once yaptim kalknca negatifi bile bile:) ins oyle olur guzel haberi alirdn canim:)
Gunaudin kuzum buna ragmen kan vecem bugun bi umut:) adetim de gelmeliydi gecikince sinir oluyorm. Gercektn uzuldum insam saha cok umut ediyo asilama oluncaGünaydin canimmm negatifmi cikti.üzülme canim.bende yumurtalarimin büyümedigini doktorun inkansiz dedigi halde test yaptim negatifi görüp kendimi üzmek için.bu ay tutmadiysa 2.aşılama daha yüksek ihtimal oluyomus en azindan 1 tanede olsa yumurtan gelisiyor
Yok kuzum insallah hamileyimdir vebhamileyizdir balim ya totem yaptım tutar insallah diye koydum onu benCanim hamilemisin senyaptın mı testi
Banada 3 ay sonra hamile olarak gel yanıma insallah demişti ama üzerinden 1 dene geçti hatta eylül ekim sayarsak 1 sene 2 ay geçti usg nin üstünden tık yok insallah olmuştur bu ayBana korun falan demedi.sadece hsg sonrasi kendiliginden gebe kalinabiliyor.eger 2 ay kendiliginden olmazsa igneli tedavite gecelim dedi.ilk defa senden duydum
13. Gün degilmi bugün senindayanamadım çöpten alıp baktım yine de duramıyorum ki bir yerimde. ikinci çizgi çok belirgin çıkmış. tabi yine ben iğne etkisi olabilir diye düşündüm
Ayy inss kuzum ya:))Yok kuzum insallah hamileyimdir vebhamileyizdir balim ya totem yaptım tutar insallah diye koydum onu ben
Banada 3 ay sonra hamile olarak gel yanıma insallah demişti ama üzerinden 1 dene geçti hatta eylül ekim sayarsak 1 sene 2 ay geçti usg nin üstünden tık yok insallah olmuştur bu ay
Asilama ile tutar inşalalh şans var balim ya pko ne demek hani bende de vardır diyor çevrem kilolusun diyorlar ama okadar doktora gittim yok dediler sadece yumurtlamam yava s biraz ilkindede öyleydi zaten bide tutturamıyorum ben günleri ondan canım seninde 2. Çocuk benimde nasip olursa 4. Olcak rabbim dualarımızı karşılıksız bırakmasın inşalalh bende sen gibi oğluma kardeş istiyorum ha var kardeşleri ama onlar oyun oynarken oğlum hep tek kalıyor rabbim diyorum el açıyorum gör oğlumu sakın yanlış anlama diyorum evlat ayrımı yapmak ne haddime verdiğin her meyveye yerden göğe bin şükür ama oğlumda sağlıklı hayırlı bir kardeş nasip et onunda hayalleri var gerçek olsun diyorum kendime gelince evim bebek sesi ile senlensin istiyorum ustum başım süt koksun geceleri uyanayım bebegini koklaya koklaya emzireyim rabbi. Sen nasip et hele babası gözüme bakıyor hamile müjdesi vercem diye kayinvalidem hergun elleri havada dua ediyor oğlumun birgün bir hareketi vardı ardından öyle agladimki anlatamam eşimin dayisininn gelini gelmişti bize 3 aylık bebeği var ama tosun gibi erkek masalalh annesi bana bıraktı okula gitti bende baktin yarı. Saatliğine oğlum bahçede oynuyordu geldi2kapiyi bebek kucağında açtım okadar sevkndiki anlatamam ya güldü öptü döndü ellerini havaya açtı allahın nolur banada böyle bir tane kardeş ver allah'ım nolur benimde böyle kardeşim olsn dedi gerisini sen düşün artık içimi boşaltmak istedim bian kafani şişirdiysem affola canisiiiiBende bütün forumlari okudum hsg sonrasi hemen hamile kalan sadece bir kisiye rastladim.oyuzden bende pko da oldugundan hsg yapildi diye tutacagi konusunda umidim zaten yok.aşılamayla belki
Bende bütün forumlari okudum hsg sonrasi hemen hamile kalan sadece bir kisiye rastladim.oyuzden bende pko da oldugundan hsg yapildi diye tutacagi konusunda umidim zaten yok.aşılamayla belki
yok canım olmadım inşaalh olmam bebiş vardır :)Ay kuzum sen hala adet olmadin mi :) ins pizitifi gorursun ya bnde yarin yaotirixam
Sizde mi bu ay hag çektirdiniz? Bende Eylül 20de çektirdim de rwglimi bekliyorum döngünün 25 26ydı bugün 27.günüm hl gelmedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?