Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim takip ettiğin kadarıyla pek çok kişi de rahim filminden sonra hemen hamile kalmışlar. Eşlerinize kevi boynuzu kendinize de kuru incir kürü yapın hergün yumurtaliklarin gelişmesinde çok etkili. Ben doktora gittim yumurtaliklarin pasif dedi kuru incir kürü yaptım kontrolde iyi dedi denenmiştir

Bana korun falan demedi.sadece hsg sonrasi kendiliginden gebe kalinabiliyor.eger 2 ay kendiliginden olmazsa igneli tedavite gecelim dedi.ilk defa senden duydum

Bana korun falan demedi.sadece hsg sonrasi kendiliginden gebe kalinabiliyor.eger 2 ay kendiliginden olmazsa igneli tedavite gecelim dedi.ilk defa senden duydum
Ben forumda başka konularda okudum canım bazılarının doktorları öyle söylemiş. Benim doktorla seninki aynı düşüncede o zaman.

Evet 14.gün varsa büyük ihtimalle çıkar kuzum ama dayanmaya çalışcam bakalım. Şimdi bi şey diyemiyorum, inşallah dayanırım :)
benim 12. günüm çok direndim ana dayanamayıp test yaptım. çift çıksa iğnenin etkisi tek çıksa hcg daha yükselmemiş olabilir diyecektim net yine olmayacağını bile bile yaptım. şükür ki test bozuk çıktı :))))

Yok kuzum totem olarak koydum sans getirir belki

İlahi insallah tutar...bu arada nette sezeryan sonrasi tuplerde yapisiklik diye birsey oluyormus diye birsey okudum.bende sezeryan oldum.doktorda yapisiklik olabilir demisti anlamamistim...ayy hergun bir şey cikiyor.

İlahi insallah tutar...bu arada nette sezeryan sonrasi tuplerde yapisiklik diye birsey oluyormus diye birsey okudum.bende sezeryan oldum.doktorda yapisiklik olabilir demisti anlamamistim...ayy hergun bir şey cikiyor.
Bende srzeryanim kuzum ama yapışıklık olmadı hsgde suphlndilr ckmdi

Şansına görememişsin sonucu :) belki de bu bi işaret, az daha sabret canım 2 gün sonra yap bence

O herkes de olmuyodur canım ya. Ama tabi hsg hem öğrenmek için hem de yapışıklık varsa açmak için kesin çözüm olucak

Şansına görememişsin sonucu :) belki de bu bi işaret, az daha sabret canım 2 gün sonra yap bence
dayanamadım çöpten alıp baktım yine de duramıyorum ki bir yerimde. ikinci çizgi çok belirgin çıkmış. tabi yine ben iğne etkisi olabilir diye düşündüm

dayanamadım çöpten alıp baktım yine de duramıyorum ki bir yerimde. ikinci çizgi çok belirgin çıkmış. tabi yine ben iğne etkisi olabilir diye düşündüm
Kuzum çok belirginse bence iğne etkisi olması mümkün değil. Ayrıca çizgi sonradan bile çıksa sonradan gören herkes hamile çıkıyo. Bence sende var bi şeyler hadi hayırlısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…