- 9 Ekim 2018
- 1.421
- 1.439
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Benim takip ettiğin kadarıyla pek çok kişi de rahim filminden sonra hemen hamile kalmışlar. Eşlerinize kevi boynuzu kendinize de kuru incir kürü yapın hergün yumurtaliklarin gelişmesinde çok etkili. Ben doktora gittim yumurtaliklarin pasif dedi kuru incir kürü yaptım kontrolde iyi dedi denenmiştirDoktor bir ilaç önermiş onu alacağız, keçiboynuzu da düşünüyorum. Eşin mutlaka tahlil yaptırsın canım benim arkadaşımın eşinin bu tahlil sonrası anlaşıldı ki sperm sayısı çok çok düşükmüş, o yüzden hamile kalamıyormuş kız 2 yıldır.
Aklıma takılan bir şey daha var, ben adetin hemen bitiminde rahim filmi çekildim ama klomene de başlamıştım aynı anda. Bazı doktorlar hsg çekildiği ay korunma öneriyormuş, yumurtalar radyasyon aldığı için. Kafam karıştı bu konuda gerçekten. Kime güçleneceğimi şaşırdım.
2 gün var yaniYok canimya olmadim daha bat 11 insallah gecikmez.
Evet canım içim içimi yiyiyo hep aklımda ama sabrımın sonuna kadar dayanıcam :)Hehe ins ya zor dayanmak gercekten zmaan daraldikca daha da sabirsizlaniyo insan:))
Kons tatlim belki ilk asilamada tutucak seninRegl olunca tekrar konusucam canim
Doktor bir ilaç önermiş onu alacağız, keçiboynuzu da düşünüyorum. Eşin mutlaka tahlil yaptırsın canım benim arkadaşımın eşinin bu tahlil sonrası anlaşıldı ki sperm sayısı çok çok düşükmüş, o yüzden hamile kalamıyormuş kız 2 yıldır.
Aklıma takılan bir şey daha var, ben adetin hemen bitiminde rahim filmi çekildim ama klomene de başlamıştım aynı anda. Bazı doktorlar hsg çekildiği ay korunma öneriyormuş, yumurtalar radyasyon aldığı için. Kafam karıştı bu konuda gerçekten. Kime güçleneceğimi şaşırdım.
Kons tatlim belki ilk asilamada tutucak senin
Ben forumda başka konularda okudum canım bazılarının doktorları öyle söylemiş. Benim doktorla seninki aynı düşüncede o zaman.Bana korun falan demedi.sadece hsg sonrasi kendiliginden gebe kalinabiliyor.eger 2 ay kendiliginden olmazsa igneli tedavite gecelim dedi.ilk defa senden duydum
Yok kuzum totem olarak koydum sans getirir belkiTestmi yaptin hayirli olsun.
benim 12. günüm çok direndim ana dayanamayıp test yaptım. çift çıksa iğnenin etkisi tek çıksa hcg daha yükselmemiş olabilir diyecektim net yine olmayacağını bile bile yaptım. şükür ki test bozuk çıktıEvet 14.gün varsa büyük ihtimalle çıkar kuzum ama dayanmaya çalışcam bakalım. Şimdi bi şey diyemiyorum, inşallah dayanırım :)
Yok kuzum totem olarak koydum sans getirir belki
Bende srzeryanim kuzum ama yapışıklık olmadı hsgde suphlndilr ckmdiİlahi insallah tutar...bu arada nette sezeryan sonrasi tuplerde yapisiklik diye birsey oluyormus diye birsey okudum.bende sezeryan oldum.doktorda yapisiklik olabilir demisti anlamamistim...ayy hergun bir şey cikiyor.
Şansına görememişsin sonucu :) belki de bu bi işaret, az daha sabret canım 2 gün sonra yap bencebenim 12. günüm çok direndim ana dayanamayıp test yaptım. çift çıksa iğnenin etkisi tek çıksa hcg daha yükselmemiş olabilir diyecektim net yine olmayacağını bile bile yaptım. şükür ki test bozuk çıktı:))))
Bende srzeryanim kuzum ama yapışıklık olmadı hsgde suphlndilr ckmdi
O herkes de olmuyodur canım ya. Ama tabi hsg hem öğrenmek için hem de yapışıklık varsa açmak için kesin çözüm olucakİlahi insallah tutar...bu arada nette sezeryan sonrasi tuplerde yapisiklik diye birsey oluyormus diye birsey okudum.bende sezeryan oldum.doktorda yapisiklik olabilir demisti anlamamistim...ayy hergun bir şey cikiyor.
Bende srzeryanim kuzum ama yapışıklık olmadı hsgde suphlndilr ckmdi
Biz de senden güzel haberler bekliyoruz canımguzl mutlu,haberlerinizi bekliorm.
dayanamadım çöpten alıp baktım yine de duramıyorum ki bir yerimde. ikinci çizgi çok belirgin çıkmış. tabi yine ben iğne etkisi olabilir diye düşündümŞansına görememişsin sonucu :) belki de bu bi işaret, az daha sabret canım 2 gün sonra yap bence
Kuzum çok belirginse bence iğne etkisi olması mümkün değil. Ayrıca çizgi sonradan bile çıksa sonradan gören herkes hamile çıkıyo. Bence sende var bi şeyler hadi hayırlısı :)dayanamadım çöpten alıp baktım yine de duramıyorum ki bir yerimde. ikinci çizgi çok belirgin çıkmış. tabi yine ben iğne etkisi olabilir diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?